- Konu Sahibi mervemelismiray
-
bence bu adam aile baskısı altında. ikinizde çalışıyormuşsunuz çift maaş var. bir gece konduya da olsa taşının derim. belki de bu insan sıkıntılı ortamdan uzaklaşırsa sakinleşir. normale döner. allah ikinizinde yar ve yardımcısı olsun.
Belkide babasi zaten siz ayri eve cikamayin diye elinizdeki paralari aliyordur.
Esiniz babasinin karsisindaki ezikligini atamadigi icin karsi cikamiyor anlasilan.
Acisinida sizden cikariyor, cikaracak ta .
Bir erkek el kaldirdi mi gerisi gelir.
Hicbir kadin bosanma lafini kolay kolay etmez.
Sitede nice arkadas siddet gordugu halde ayrilmamak icin kendine bahaneler yaratiyor.
Butun mesele bu konuda kararli misiniz.
dava aç belki aklı başına gelebilir, belki..
bu arada senin ailen ne diyor bu işe?
durumun tabıkı cok uzucu ama yapabılıcegın tek sey ılk once esını tehtıt et bence eger konusamazsak anlasamazsak aılemın yanına gıdıcem dersen beklı senınle konusmaya oturur ve uzlasma saglıyabılırsınız.
tasınsanızda para ısterler demıssın kıraydı alısverıstı elektırık su derken esın en fazla ıkı ay verır sonra yetıstıreeyınce parasını vermemeyı ogrenır .
evet alırsın dıye bılıyorum daha once neden gelmedın derlerse esımden korktum dersın ama boyle morarıncada agrılarım cok oldu gelmek zorunda kaldım dersın.
canım eşinle konuşş,,böle devam etmiceğinii ya çözüm yolu arayalım de yada boşanalım de...boşanma konusunu aç istersen aşine..belki kendine gelirr.
ailemin dediği tek şey, korkma biz yanındayız.. herkes boşanabılır. senın ruh halın hıc ıyı degıl. bır olay olursa bır telefon yeter.annem ıse tek yasa daha ıyı dıyor. senı mutsuz gormeye dayanamıyorum. kurtl artık dıyor.. yapamıyoru. bişeyleri bekliyorum ama neyi bende bılmıyorum.. . suan istedıgım tek sey onsuz sorunsuz bır yasam.
bir sevgilim vardı. çok aşık olmuştum. ramazan da flört ediyorduk.
o kadar tatlıydı ki, oruç tutuyoruz diye elimi tutmaya bile çekinirdi.
içimden derdim sürekli kaldı mı böyleleri.
ramazan bitti. hadi beraber discoya gidelim muhabbeti olmuştu.
gittik ve arkadaş içip içip o gün kolumda bir morluk oluşturmuştu.
neymiş barda birinden kıskanmış, kolumdan tutup çekiştirerek dışarı çıkarmaya çalışırken,
benim kolda 3 parmak morluk. bir de o gece yaptığı sırnaşıklıkları hiç anlatmayayım.
geçen yıl yaşanan bu olaydan sonra bir ay o sıcak havalarda uzun kollu giymiştim.
kocam mıydı ? hayır. bir kaç yıllık ilişkim miydi? hayır. ama ben aylarca kendime gelemedim.
şiddet böyle bir psikoloji arkadaşlar. benim için tanıma aşamasında her ortamda görülmeli dediğim
bir sevgili ben de bu kadar yara açtıysa, bu kızcağızı düşünemiyorum şimdi.
lütfen kurtar evliliği falan demeyin, yol yakınken ayrılsın. çok genç ona koca mı yok!
yeniden başlar hayata. ve eminim en kötü hali bile bugününden iyi olur.
evet kararlıyım... son 8 aydır mutluluk nedir bılemedım... yuzum gulmuyor... ıcım hep huzursuz. duzelecek dıyorum ama gıttıkce karsımda daha ezik daha yorgun daha gec gelen daha umursamaz bırı oluyor.
sadece fiziksel şiddet mi lazım boşanmak için? psikolojik şiddet yetmez mi? ben bu aralar bunu çok düşünüyorum eşimle aram kötü kavga ettik beni dövdümü hayır ama döverim dedi bana bu bile yetti ... mutlu olmak için evleniyoruz mutlulugu hayal etmek için deil. hmmm belki mutlu oluruz diye beklemek benece saçma olmuyorsa olmaz insanlar sonradan değişmez... benim eşimin değişmeyeceği gibi .... sizce 4 yıl bunu kanıtlamak için yetmez mi? 4 yıl bekledim ama daha beklermiyim bilemiyorum ...
evet gerçekten sorunlu bir birliktelik
işlerin yürüyeceğine inanmıorum bence yol yakın ken dön
ayrılmak yani boşanmak en iyisi gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?