• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime ve ailesine artık katlanamıyorum, ondan soğuyorum...boşanmak istiyorum

sefkatten acimaktan bahsetmissin
onun sana duygu somurusu yapmasina asla izin verme
babasi hasta, kendisi hasta...bikere mutlu bir ailede yetismemis
sen ne kadar ugrassan da onu duzeltemezsin
siddetin de devami mutlaka gelir
bosanmak icin de delile ihtiyacin yok

bu adamla mutlu bir yuvan olmaz, evlenmekten amac mutluksa cocuk yapmadan bitir bence
onune sana uygun kisiler cikar

merhaba kk üyeleri.. herkesin derdine yardımcı olmaya çalışan bayanlar lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.

eşimle 1 bucuk yıldır evliyiz. artık sorunları kaldıramıyorum.

eşimle internetten tanıstık. benı görmeye defalarca memlekete geldı. sonra ben okuldan mezun olunca onun da isteği üzerine onun bulunduğu sehırde staj nıyetıne bır fabrıkada çalıştım. sonra iş teklifi gelmesı uzerıne orada hayatıma devam ettım. bu süreçte kucuk bır ev tuttum bır bayan ev arkadası da edındım. çalışma bır yandan devam ederken evlilik kararı için kendısını gözlemlemeye başladım. ailesi ile problemleri vardı..ilk başlarda herse cok guzel olmasa da her ilişkide böyle sorunlar olur dıye dusundum. 1 yıl sonra evlendık.işe yeni atılan eşim ve ben maddi durumumuz kiraya çıkmaya elvermediğinden kayınpederın apartmanında altlı ustlu oturmaya basladıık. olaylar o gunden sonra şiddetlenmeye başladı. eşim babasından küçük yaşta şiddet görmüş bana daha önce bahsetmedi. babasıyla anlaşamıyor. babasının maddi durumu iyi olmasına ragmen her seferınde bızden para istiyor, bizi sıkıştırıyor. eşim de sus parası verıyor. haliyle biz de ayın sonlarına doğru cebimizde bi kuruş kalmıyor....eşimle ayrı eve de cıkamıyoruz. bu sorunlar yetmezmiş gibi eşim stresli bir işte çalısıyor aksam eve 10 gb gelıyor bazen de sabaha karsı gelıyor. bıutun gun para dırdırını kayınpederden ve eşinden duyuyorum. eşim iş bahanesi ile mi bilmem onlardan kaçıyor. olan bana oluyor. benı hiç düşünmüyor. evde sanki bir vazo edasıyla duruyorum. cınsel yonden hayatımız da yok gıbı birşey.. bütün bunlara ek eşim beni dinlemiyor, anlamak mı istemiyor bilemiyorum. hakaret ediyor. kızıyor bagırıyor. ben evde ruh gbyım. onu istemıyorum. baska eve cıksak bıle iş yogunlugundan stresı eve getırecek yıne bana bagıracak sövecek... bırkaç defasında benım uzerıme yurudu yumruk attı.. ve hatta uzerındekı tişördü yırttı gözümün önunde korkumdan odaya kaçtım....boyle hayat sürer mı bılmıyorum ama...sorunlar uzerıme gelıyor. evlilik bu mu?

kayınpederın bolluk ıcınde bızı sıkıştırıp huzursuz etmesı, yetmemıs gıbı benım maasımı da ıstemesı, eşimin bana saygısını yıtırıp uzerıme yurumesı ve o hareketlerı...

evlilik böyle olmamalı... ne yapacagım elimde kanıt da yok boşanmam ıcın..tavsıyesı olan var mı.... eşime aıle terapistini önerdim kabul etmedı defalarca konustum bu boyle gıtmez dedım. her gun sabahtan aksama çalısıyor... evde daralıyorum dıyıp gecenın bı vaktı arabasına atlayıp arkadaslarına gıdıyor... yatakta aramızda 1 metre mesafe ve ben artık kaldıramıyorum...

bence ne olursa olsun tatlım o apartmandan o ilçeden hatta o ilden uzaklaşmalısınız:) tek çözüm yolu bu bide kocanı al karşına adam gibi konuş bu şekilde sürdüremiceni söle
ikinizde çalışırsanız geçim sıkıntısı çekmezsiniz:)

bence eşiniz çocukluğunda sosyal öğrenme yoluyla şiddeti öğrenmiş. çocukluk dönemi bir nebze de olsa kişiliği oluşturur.bence o evden,hatta o şehirden tayin isteyerek taşının. sonra da eşinizin psikolojik tedavi görmesini sağlayın.. düzelmezse ayrılırsınız.

Back