- Konu Sahibi mervemelismiray
-
iki gönül bir olursa samanlık seyran olurmuş kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. eğer evlenirsem sağlığım yerinde olsun huzurum kocamla çoluğumla çocuğumla beraber olayım yeter. ne saray ne han umurumda değil bi lokma tatlı ekmeğim olsun, ailemle mutluluğum olsun yeter:))
Hayırlı akşamlar eşinizin bu durumu babasından şiddet gördügü için böyle peki boşanmak istiyorsunuz eşiniz size yumruk attıgı zaman bir darp raporu alsaydınız keske peki çocugunuz varmı?
iki gönül bir olursa samanlık seyran olurmuş kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. eğer evlenirsem sağlığım yerinde olsun huzurum kocamla çoluğumla çocuğumla beraber olayım yeter. ne saray ne han umurumda değil bi lokma tatlı ekmeğim olsun, ailemle mutluluğum olsun yeter:))
cevaplarınız ile bana destek olduğunuz için teşekkür ederim. bakın bu saat olmuş eşim hala yok ortada. ben ise evdeyım. gelince ne yapıcam ....
kiraya cıkıp bır de orda dene dıyen arkadaslar... yalnızlıgım orda da devam edecek. ve babası yıne oglundan para ıstıcek o da verıcek...
konusulmuyor kı kendısı ıle kaçıyor hep sorunlardan, herseyden.. mutluluktan bıle kaçıyor....
herhalde her yataga gırıp de dırekt sıze bana dokunma cok yoruldum dıyen kocalarınız yok... ozel yaşam da sıfır... gecımsızlık diz boyu...
boşanmayı dusunmekte haksız mıyım?
(((((
nasıl boşanılır onu da bilmiyorum((
vurduğu yer 2 gun sonra morardı.. o saatten sonra darp raporu alınır mı... bilemıyorum. tek yaptıgım sey o gun hıckıra hıckıra aglamak...o da aglama dıyordu tepemde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?