İkisi de özel de oldu ama 4 ay arayla yani tedaviden sonra yükselir demişlerdi böyle bir sonuç beklemiyordum. Kötü oldum. Siz gebelik yaşadınız mı?özelle devlet arasında bile fark oluyor benim eşimde varikoselden ameliyat oldu,ilk test verdiğimizde devlette 3 milyon cıktı,özelde 7 milyon cıktı daha sonra devlette 9 milyon cıktı günden güne bile değişebiliyor
Siz ilaç tedavisi mi görüyorsunuz varikosel için ?İkisi de özel de oldu ama 4 ay arayla yani tedaviden sonra yükselir demişlerdi böyle bir sonuç beklemiyordum. Kötü oldum. Siz gebelik yaşadınız mı?
Bizde aşılamaya başladık bize aşalıma için yeterli dedi doktorum benim doktorum farklı hastanede olunca buradaki doktora baktıralım dedim. Klomen ge rezerv kullandı 4 ay işte ama çok şaşkınım 4 ayda 4 katı kadar azalma olmuş. Cumartesi testi verecekti ama cihaz arızalıymış acaba bozuk mu diyorum moralim bozuk. Şu spermler aşılamaya yeter mi bilmiyorumAmeliyat olalı 5 ay oldu 3. Ayında test verdiğimde hala 9 milyondu malesef gebelik için uğraşıyoruz hala,bu ay ilk kez 12 gün geciktim ama negatif cıktı malesef
Bende geçen ay 17 gün geciktim galiba stresten oluyor bu durumlar bizde de biz 4 yıl düşünmedik ama şimdi 10 aydır bu durumla uğraşıyorızAmeliyat olalı 5 ay oldu 3. Ayında test verdiğimde hala 9 milyondu malesef gebelik için uğraşıyoruz hala,bu ay ilk kez 12 gün geciktim ama negatif cıktı malesef
Çok iyi anlıyorum aynılarını yaşıyorum bende. Bizde 4 ay oldu öğreneli bu durumu stresi yönetemediğümizden aşılama denemek istedik ama şu an gene bütün umutlarım gitti. Bilmiyorum cumartesi büyük ihtimalle çatlatma iğnesi yapılacak gibi hayırlısı. Sizin için çok dua edeceğimBiz 1 sene önce öğrendik sorun olduğunu 1 senedir alıştım gibi bişey kafaya cok takmıyordum istiyordum regl olduğumda ağlıyordum ama gece gündüz düşünmüyordum,su an regl olana kadar başka bişey düşünemiyorum gece uyandığımda bile sadece o aklımda
Bende sizin için dua edeceğim,Allah ikimiz içinde hayırlısını versinÇok iyi anlıyorum aynılarını yaşıyorum bende. Bizde 4 ay oldu öğreneli bu durumu stresi yönetemediğümizden aşılama denemek istedik ama şu an gene bütün umutlarım gitti. Bilmiyorum cumartesi büyük ihtimalle çatlatma iğnesi yapılacak gibi hayırlısı. Sizin için çok dua edeceğim
Doktorun aşılamayı sonlandıralım önümüzdeki ay tüp bebek için tedavi yapalım dedi. Ama istersem yine de deneyecekmiş aşılamayıBende sizin için dua edeceğim,Allah ikimiz içinde hayırlısını versin
Benim eşimde de varikosel vardı ve sülük yaptırdık geçti ameliyat olmadan değerleride normale döndü sonraMerhabalar. 4 ay önce eşime varikosel tanısı konuldu. O zaman sperm testi toplam enjekte sperm 28,6 milyon sayı mil 11 milyonken 4 ay sonra bugün verdiğimiz test tedavi olmasına rağmen 28,6 9 milyona düşmüş 11 milyon 3 milyona düşmüş bu normal mi? İki test farklı yerlerde verildi. Cumartesi cihaz bozuk dendi o yüzden bugün verdi ama ben cihazın bozuk olduğundan şüpheleniyorum. Sizce bu kadar düşmesi normal mi? Aşılama tedavisini de başlamıştık eski değerlerle şimdi ki değerler çok düşük çok kötü hissediyorum.
Evet çekildim hiçbir sıkıntı yok Konya siz? Yok hiçbir tedavi olmadım doktor önermedi aşılama ilk olacakRahim filmi vs cektirmiştin dimi ?
Birde rahime aşı da yapıldı mı tutması için?
Hangi şehirdesiniz bu arada
Evet çekildimRahim filmi çektirdiniz mi ?
Gerçekten mi değerleri nasıldı?Benim eşimde de varikosel vardı ve sülük yaptırdık geçti ameliyat olmadan değerleride normale döndü sonra
5 10 milyondan 50 milyona çıktı hareketlilik falanda arttı sülük yaptırın bence afedersin tesislerine yapıyolar canım bide göbek deliğine birebir yaşadık iki tarafliydi hemde geçti çok şükür 3 doktor gezdik üçüde göremediGerçekten mi değerleri nasıldı?
Yok tedavi değil,biz tüp bebek doktoruna gittiğimizde direkt tüp bebek istiyoruz diye gittik ama doktorumuz cok iyi cıktı sağolsun sonuçta para alıcak tamam gelin yapalım demedi,önce neden olmuyor onu öğrenmem sorunu çözebiliyorsam çözmem lazım doğal yolla gebelik olursa ben kendimi başarmış sayıyorum dedi,sorunu buldu eşime ameliyat ol düzelmezse gelin dedi ve bir ilaç yazdı,ilacı yazdığında 3 milyondu,1 ay sonra ameliyat zamanı tekrar test verdik 10 milyona cıkmıştı sadece o ilaçla.Ameliyattan 2 gün önce 10 milyon olmış napalım demeye doktora gittik o da isterseniz aşılama yapabiliriz aşılama sırasındada rahime tutmasını güçlendirmek için aşı yaparım dedi ama biz önce şansımızı ameliyattan yana kullanmak istedik.Yani o gebelik aşısı aşılama sürecinde rahme yapılan bişeyEvet çekildim hiçbir sıkıntı yok Konya siz? Yok hiçbir tedavi olmadım doktor önermedi aşılama ilk olacak
Bilmiyorum ki bize daha aşılama yapılmadı cumartesi kontrol. Ne ilaç verdiler eşinize. Benim eşim 3 ay klomen ve rezerv men kullandıYok tedavi değil,biz tüp bebek doktoruna gittiğimizde direkt tüp bebek istiyoruz diye gittik ama doktorumuz cok iyi cıktı sağolsun sonuçta para alıcak tamam gelin yapalım demedi,önce neden olmuyor onu öğrenmem sorunu çözebiliyorsam çözmem lazım doğal yolla gebelik olursa ben kendimi başarmış sayıyorum dedi,sorunu buldu eşime ameliyat ol düzelmezse gelin dedi ve bir ilaç yazdı,ilacı yazdığında 3 milyondu,1 ay sonra ameliyat zamanı tekrar test verdik 10 milyona cıkmıştı sadece o ilaçla.Ameliyattan 2 gün önce 10 milyon olmış napalım demeye doktora gittik o da isterseniz aşılama yapabiliriz aşılama sırasındada rahime tutmasını güçlendirmek için aşı yaparım dedi ama biz önce şansımızı ameliyattan yana kullanmak istedik.Yani o gebelik aşısı aşılama sürecinde rahme yapılan bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?