Eşime varikosel tanısı konuldu

Methaba nişanlıma 3 ay önce varikosel tanısı koyldu ilk gitti ği doktor belirtisi var gibi dedi başka bir doktora gitti o doktor hiç çocuğun olmaz dedi tüp bebek harici başka bir doktor ameliyat olursan yuzde 70 düzelme şansı vermiş şimdi testleri buraya atmak istedim bilgisi olan varsa bize yardomcı olabilir mi acaba

Eklentiler

• 1000008215.webp
    1000008215.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 28
Korkmayın benim eşimin durumu daha kötü ve bize yine doğal yolla olabilir dedi. Biz bu ay aşılama deniyoruz ki değerleriniz gayet yerinde çıkmış bir tek morfoloji sıkıntı ama iyi bir Doktor ile takviye vitaminle o da çabuk düzelir bence. Siz bunun peşini bırakmayın ve bence evlenince hiç korunmayın

Korkmayın benim eşimin durumu daha kötü ve bize yine doğal yolla olabilir dedi. Biz bu ay aşılama deniyoruz ki değerleriniz gayet yerinde çıkmış bir tek morfoloji sıkıntı ama iyi bir Doktor ile takviye vitaminle o da çabuk düzelir bence. Siz bunun peşini bırakmayın ve bence evlenince hiç korunmayın
Morfoloji ne demek acaba

Yarın nişanlım ameliyat olacak ben pek güvenemedim her doktor farklı diyor ve ultrason sonucları bazılarında düşük bazılarnda yüksek görünüyor iyi olur inşlh
Canım eşimdede varikosel vardı canlı sperm sayısı 3 5 taneydi olması imkansızdı bir doktor ameliyat dedi biz istemedik çünkü kimisinin ameliyatla daha da azalıyormuş zaten yoktu bizde ikinci doktor tedavi dedi olmazsa ameliyat olabilir dedi Allah’a şükür tedaviden sonra gözle görülür değerler çok yükseldi hiç umudumuz yoktu ilaç takviyesi ve diyet yazdı diyette çoğu şey yasaktı ilk ay çok güzel uydu diğer aylar salmıştı ama değerleri baya yükselmişti şimdi doğal yolla deniyoruz olmazsa bakıcaz artık

Canım eşimdede varikosel vardı canlı sperm sayısı 3 5 taneydi olması imkansızdı bir iki doktor ameliyat dedi biz istemedik çünkü kimisinin ameliyatla daha da azalıyormuş zaten yoktu bizde başka doktora danıştıK tedavi dedi olmazsa ameliyat olabilir dedi Allah’a şükür tedaviden sonra gözLe görülür değerler çok yükseldi

Back
X