Eşime tokat attım

Ben sizi elestirmedim hic yazabilir miyim? Konuyu bastan sona okuyamadim ne oldu simdi durum kac kac? Kim daha cok tokat atti?

Ne demek kış günü güneş gözlüğü al sana uçan tekme elti hiyyyaaaaaa

Değişik geldi.. ikinizde de suç var bence. Çok detaya girmeyecegim. Birçok açıdan değerlendirilecek bir konu. Özetle ikiniz de suclusunuz, çok uzatmayın bence. Zamanla düzelir.

Sen şiddete meyilli birisin aptal mısın diyen insana asıl sen aptal mısın denir eğer karşılık vermek istiyorsan ben kocan olsaydım valizimi toplar hemen giderdim bi kere yapan yine yapar bide yağ gibi üste cıkmıssın tövbeler olsun adam ayaklarına kapanmış üstume iyilik sağlık

İnanır mısınız hiç dalga geçmek için yazmadım. Eski konularınıza baktım ve mesaj yazdığım tek konunuz eltinizin yüzde yüz haklı olduğu bir konuda kavga çıkarmanızla ilgiliydi. Kadının güneş gözlüğü takmasını bile kendinize hava atmak olarak değerlendirmenizden karakter analizi yaptım sadece.

Genel olarak insanlar sizin istediğiniz gibi davranmıyor diye sinir krizleri geçiriyorsunuz. Maniküre gitmedi diye eşinizle birbirinize pata küte dalmalı kavga etmişsiniz. Yani Türkiyede heteroseksüel olup maniküre giden kaç erkek vardır? Çok olağan bir istek zaten değil. Kocamı maniküre götürmeye çalıştım ve reddetmesine rağmen ısrar ettim o da bana aptal dedi sinir krizi geçirdim diye çevrenize anlatın. Deli muamelesi görürsünüz.

Eşimin tırnak yeme sorunu var ve bu sebeple tırnak yapıları hep bozuldu çok kötü haldeydi.Durup dururken bende eşime hadi hayatım seninle şöyle kız kıza manikür pedikür günü yapalım bugün demedim.Tırnak yapısı biraz toparlanır belki diye düşünüp böyle bir teklifte bulunmuştum.Ben hala kötü bir niyetimin olmadığının arkasındayım.Tokat atmamalıydım o anda o ayrı konu zaten bende kendi haramı biliyorum ve pişmanımda.Sadece karşılık olarak böyle birşey yaşayınca çok üzüldüm.

Ben o kadar yüce gönüllü ve sabırlı bir insan değilim. Biri bana tokat atsa aynı şekilde tokatı yer. Bunda bu kadar şaşıracak bir şey yok. Karşılığını görünce ağlayacağınız şeyler yapmamalısınız.
Adam bir de özür dilemiş. Saf herhalde biraz.
Karısını tokatlayan adamla empati kurduruyorsunuz ya gece gece.

Kadına şiddete hayır denirken "erkeğe şiddet olabilir demek ki ehehe" gibi bir anlam mı çıkardınız siz?

Okurken sinirim bozuldu. Nasıl da mağdur rolünü benimsiyorsunuz. Eşine tokatı kendin atıp bir de üstüne adamı suçlu çıkartıyorsun . Bu ülkede bir çok kadın şiddet mağduru malesef ve bu kadınlar için üzülüp kahrolurken sizin gibi soytarıların şu ilgi budalalığı insanı çileden çıkarıyor. Adamın iyliği için boşan adama yazık

Anladığım kadarıyla her şey şakayla karışık sohbet ederken başlamış. Eşiniz size hakaret ettiği için tokat attığınızı söylemişsiniz ancak eşiniz size aptal dememiş, aptal mısın demiş. Soru cümlesi. Bunun nasıl bir ses tonuyla söylendiği de çok önemli. Ancak ne olursa olsun “aptal mısın?” cümlesiyle aniden bu kadar tetiklenip tokat atmanız hiç normal gelmedi bana. Öfke kontrolü sorununuz olabilir mi? Bunun üzerine biraz düşünmenizi öneririm. Üzgünüm ama ben eşinizi haklı buldum.

Kocanı karşında ayyy ihihih ama ben utanırım diye görünce saygın kalmamış belli ki yapiştirdin tokadı

Boşanın bencede ne saçma bir çiftsiniz

Bunu yazdığınıza göre soytarı siz oluyorsunuz bence

Allah ne verirse hayırlısını versin ikinizde dengesizsiniz , tokatlamak nedir ya ortada hiç bir şey yok! Biz eşimle birbirimize aptal mal gibi kelimelerle gün boyu birbirimize takılırız bunu ciddiye alacak ne var ? Gerçekten bunları ciddiye alanlar varmı hala ya ben şok gerçekten.. haklı haksız aramıyorum suçlusun da diyemiyorum sana ama böyle şeyleri artık aşmanız gerekiyor kimse dört dörtlük değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…