Eşime tokat attım

Daha önce başka konuda yazdım yine yazayım. Millet cidden kafayı yemiş. Nasıl bir ortamda yaşam savaşı veriyoruz belli değil.

Aaa bu konu yine gündeme gelmiş ana sayfama düştü merak ettim barıştınız mı sorunlar halloldu mı?

İstemiyorsa neden manikür için ısrar ediyorsunuz? Bu kadar ısrarcı insanlar beni aşırı yoruyor.
Tokat olayı da karşılıklı hoş olmamış zaten. O sınırı bu kadar kolay geçebilmeniz tekrarına sebep olur dikkat edin

Bu bilerek istiyerek yapılan bir şey değil ki. Böyle itişip kakılırken benim ayagım kırıldı hala eşiöe derim seni
Şikayet edicem bide o sırada telefon kayıttaydı. Şakalaşırken kaydı açıp bu kayıtla polise gitsem ne yapabilirsin ki diyorum. Ama o istiyerek yapmadı yani beni iterken ben düştüm. Böyle bi konuda suçlu yoktur bence.

Sadece kendinizi kocanızın yerine koyun. Sizin yaptığınız her şeyi tam tersi onun size yaptığını hayal edin. Siz ayaklarına kapanır mıydınız

Normal hayatımıza devam ediyoruz ama ben soğuk davranıyorum kendisine o günden beridir.Hiçbir yakın temasta bulunmadım.Olayların soğumasını bekliyorum şuan
Ayaklarına kapandığı için zaten aklının olmadığını anlamıştık.
Amaan temas da bulunma sakın yanlışlıkla adama bir tokat daha gelir

Hiç pişman olmaz zaten eşini sevmiyor ki, ailesinden kaçmak için evlenen, eşinin her hareketine kulp takan, adam kahvaltı hazırlıyormuş sabahları bunu bile bana ebeveynlik yapıyor diye şikayet eden, sırf aile evine dönmemek için evli kalmaya devam eden biri kendisi.

Insan bazen eşini stres topu olarak kullanabiliyor. Bu benim de çok sık içine düştüğüm bi hata. O yuzden disardan bakanlarin dediklerini yabana atma. Hayata olan hıncını adamdan çıkarma. Sonra cok üzülürsün. Hele aileden yana şanssizsan.

Tokati savunmuyorum iki taraf icinde fakat en ufak seyde yatak ayirmak sogumak gibi durumlarda evliligi bitirme haline getirmek su zamanlarda ne kadar basitlesti
Evlenmek ayrilmak kadar dogal da su durumda tek tarafli hata yokken bide ustune esinizden mi sogudunuz alemsiniz gercekten

Siz boyle yaparken esiniz sizden uzaklasip bosanma karari aldigi an U donusu yapisinizi da konu acin olur mu
Cunku israr uzerine sizin hos olmayan davranisiniza karsilik hos olmayan bir sey yasayip cok normal anlatiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…