Eşime sürpriz yapacağım

ayyy ne güzel .....senin adına çok sevindim canımmm..
ama eşin kesin rüya sanır..
eğer annesi demzse harika bir süpriz olur...Allahım sizi hiç ayırmasın..çok ama çok mutlu kalınŞeniz

kizlar bizim ewde sanki ben öldümde yas var..
e$ime kawu$agima sevinemiyorum bizimkilere üzülmekten
babama bakiyorum hic konusmuyor benle annem desen surekli agliyor sabaha kadar oturuyor napacagimi sasirdimmafoldumben
bu arada esim ogrenmis gorumcemin oglan agzindan kacirdi
babamda esinle konus temelli gelmeni istiyormu dedi bende soyledim
offf icim daraliyor

sürmelim,
ailen üzülmekte haklı tabi ama sen evlendin artık sonuçta dimi
eşini götür hollandaya işi zamanla bulursunuz olmaz mı

Üzülme be güzelim sonuçta süprizi yapamamış olsanda eşin senin böyle bir organızasyona girmenden bile ona olan aşkını fazlasıyla anlamıştır ki zaten farkındaymış.
Anne ve babalar için evlatlarından ayrılmak çok zordur aynı şeyleri bizde ben evlenirken yaşadık ama senin mutlu olduğunu gördüklerinde az da olsa içleri rahatlıyacaktır. Sonuçta aynı şehirde de olsan o evden çıkmak onları etkiliyor.
Allah her şeyi gönlüne göre versin boşver üzülme sonuçta hepiniz sağlıklı ve mutlu olarak bir aradasınız ya zamanla onada alışırlar.

sürmelim,
ailen üzülmekte haklı tabi ama sen evlendin artık sonuçta dimi
eşini götür hollandaya işi zamanla bulursunuz olmaz mı

Haklilar tabi canim.. kizlarinin yaninda olmasini istiyorlar..
esimi götürmem için iyi bir isimin olmasi lazim..
suan da is bulma imkanim yok..
issizlik maasina basvurdum bakalim 10 gune kadar randewu verecekler
sanirim biletimi obur haftaya erteletecegim
hayirlisi olsun bakalim

evet canim.. ben soyleyince cok sevindi garibim.. yerinde duramiyoropuyorumnanaktan
elbette evladimiz olmadigi için bilemiyoruz ama eminimki cok zordur..
amin canim Allahim hayirlisini nasip etsin.. Ahh birde duzenimi kurabilseydim..:bbo:
neyse biz mutlu olalimda onlarda olur sirasiyla..opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım
bende eşimden 2 ay ayrı kalmıştım üstelik hamileydim o zaman
kavuşuyosunuz ne güzel opuyorumnanaktan

seninki daha bi zormus ne kadarlik hamileydinopuyorumnanaktan

4,5 aylıktı o zaman
6,5 ay olunca bi araya gelebildik
ilk hareketlerini eşim hissedememişti
çok üzücüydü
nisanda da askere gidecek
yine ayrılcaz malesefsenağlama

4,5 aylıktı o zaman
6,5 ay olunca bi araya gelebildik
ilk hareketlerini eşim hissedememişti
çok üzücüydü
nisanda da askere gidecek
yine ayrılcaz malesefsenağlama

Allah kavustursun canimopuyorumnanaktan

ah ah o zmanlara donmeyı cok ısterdım havada aşk kokusu var allah mutluluguuzu daım etsı ılk zamanları tadını ckıarı ayrı kalmayınzemuszemus

ayni surprizi ben de yapmistim...muhtesem bir andi. ucaktayken saatleri sayiyorsun ve sevdigin kisi bundan habersiz. sonra kapi aciliyor ve karsindasin...mutluluktan gozleri dolmustu, bir sure zaten sok ani yasiyor...eger imkanin varsa o ani kaydet bence :) guzel gunlerdi evet...kiymetini bilsin :)

çikmazlardayim kizlar...mafoldumben:1no2:
bu arada supriz falan kalmadi

kizlar biletimi iptal ettiricem sanirim valizimi geri bosalttim
sebep; çok.. saysam bitmez :gitme:

bundan 2 hafta once almistim biletimi bilirsinizzz
aldigim gun gittim issizlere maas verilen bi yer var ne diolar turkcede ona bilmiyorum herneyse issizlik maasina basvurdum.. basvurum o gun kabul edildi. 1 hafta bileti ertelettim 40 euroda ceza odedim yani babam odedimafoldumben
cuma gunu saat 2de randewum var maas icin..akannehir
ayrica aksam 9dada ucagim kalkicakakannehir
ve ve ayrica bana i$ bulsunlar diyede yazilmistim gittigim yere
uzulsemmi sevinsemmi o gun aracim bana belediyede sekreter alinacagini soyledi.. akannehir buyuk bi ihtimal olacak gibi.. haber bekliyorum daha..
gitsem i$i kaciracagim kac aydir ariyorum..
gitmesem bilet iptal olacak.. odenen cezaya mi yaniyim bileti iptal ettirecegimemi yaniyim yani $a$tim kaldim kizlar.. i$im olmadigi için babam aldi biletimi neyimi gitmedigime degilde verilen 130 euroya yaniyorum aslindamafoldumben canim babam benimmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…