Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim Allah kavustursun insallah, cok guzel surpriz olcak buna eminim, hele uydugu zamn odaya dalmak:kedi:
sürmelimm cok güzel bi süpriz olmuss..Hayirlisiyla Allah kavustursun insallahhopuyorumnanaktan
evet cok zor oldu surmelim ama sonunda kavustuk hollandayada gittim gecen yil biz ingilterede esimle cok mutluyuz rabbim herkesi mutlu etsin
uvvvv düşünemiyorum evliyken kocanı da bukadar severken ayrı kalabilmeyi :1ninca: nişanlılık bile uzayınca deliriyor kızlar yeter diyo tak ediyo kiiii bide evliykennn :1ninca:
Allah kavuştursunnnnnnnnn olumunekankayizsmile
ayy ne güzell Allah kavuştursun,bi dahada ayırmasın zemuszemus
senin gitmen yeterince süpriz olur zaten canım extra bişe yapmana gerek yokopuyorumnanaktan
aman canım yaw mükemmel bişey
ama eşini düşünemiyorum bişey olmasa bari ne sevinecek kaydirigubbakcemile3
Allah bi daha hiç ayırmasın canım sizi takip edeceğim durumları gelişmeleri kaydirigubbakcemile3
o zaman ne denir allah kavustursun
ayrilik cok zordur bilirim bizde esimle 4 ay ayri kalmistik günler gecmek bilmedi
bi keresindede iki hafta mecburen tr ye gidicek o zamanlarda yeni kavusmusuz daha aman biz bir agladik bir agladik dersinki dünyanin sonu bidahada ayrilmadik allah kimseyi sevdiginden ayri koymasin bir gece ayri uyuyamam
çok güzel bi süpriz canım Rabbim kazasız belasız ulaştırsın sen,i eşinin yanına
valla helal olsun iyi dayanmışsın o kadar zaman eşinden ayrı kalmaya eşin il dışına çıkmıştı 10günlüğüne acaip kötü olmuştum
iş konusuna gelince gülüm herşey kader kısmet demek orada yiyecek rızkınız yokmuş Mevlam burada kendi vatanınızda helalinden bol bol kazançlar nasip etsin:Saruboceq:
ya çok güzel bir süpriz inş söylemez cicianne
Ay bende heycanlandim ya cok guzel bir supriz olcak canim 1 hafta sonra sevdiginle beraber olcan Allah kismet ederse
Banada eşim yapmıştı böyle bir süpriz yurt dışından gelmişti şookk olmuştumm
ama o anları hiçbişeye değişemeemmm:asigim:
şimdi gene çoookk özledimmm eşimiii ne ihdiyacım var böyle bir süprize opuyorumnanaktan darısı bizlere olumunekankayizsmile
Anam yazdıklarını okurken bile heyecanlandım kızz senin kocişş şak diye bayılır bu süprize ohaoldumsmile
bende bende
insallah bitaneeemmm insallahhhopuyorumnanaktan
ne guzelll
Allah kawustursun senide canimmopuyorumnanaktan
:sm_cool: ayiltirizz ayolll sorun degiilllŞeniz
heee sen onu ayıltırsın o seni bayıltır Şeniz orasını biz bilemeyiz :jeyyar:
Allah kavuştursun cnmm olumunekankayizsmile
Allah vermiye canimmmm
aman bayilirsada ayiltirimmakannehirŞeniz:asigim:
ay walla super olacak gibii
kamera acikken pot kircam diye korktumm ne zormus yahukaydirigubbakcemile3