çok güzelde canım bence cici annen dayanamaz söyler bu süprizi...:)
ben olsam dayanamaz bu güzel haberi hemen verirdim güzel gözlü kadın..
ayrıca canım bence oraya yerleşme işi çok mantıklı..keşke bulabilseydin iş...neyse gönüller bir arada olsun ...hayırlısıyla kavuş sevdiğine
ayyy harika bir süpriz inşlh anneiz söylemez eşinize gelceğinizi gerçekten süper
aynı süprizi eşim bana yapmıştı.ilk hamilel,ğimde istanbula annemin yanına gittim orada doğum yaptım.eşimde doğummumda falan yanımdaydı,izni bitince ankaraya işinin başına döndü.aradan 15 20 gün geçmişti ankaraya döneli.benim daha 40 ım çıkmamıştı.loğusalık psikolojisi eşimden ayrı kalmak çok zor geliyordu.oğlumu emzirmek için odaya geçtim akşam saat 8 falan dı sanırım.eşim birden odaya daldı ve ben dumur oldum.insan acayip afallıyor.eşimin yüzüne aptal aptal uzun uzun baktım,sonra sarıldım.tabiki siz daha ayrı kaldınız,bide gece uyku sersemi falan adam kötü olmasın sonra.çok güzel bi süpriz hayatımda yaşadığım en güzel süprizdi benim.eminim eşinde de öyle olacak.
cok sevindim ya mesajlarindan taniyorum seni surmeli esinle ayri oldugunuzuda biliyorum
imzalarinda yazdigin kelimeler esini ne kadar ozledigini belli ediyordu
daha birbirinize doyamadan mecburi ayrilik yasadiniz
supriz cok guzel esin sok olur
insallah Hollanda'ya dondugunde guzel bir is bulur ve esini yanina alabilirsin
Ne güzel yaaa.Allah sevenleri hiç ayırmasın (tabiki sizi de)Bence sürprizin harika adam herhalde ağlar seni görünce ama bence usulca yanına yat ve sarıl bakalım nasıl olur.Ayyy gözlerim doldu valla.Ben ayrılıkları hiç sevmiyorum ama Rabbim daha iyisini bilir herhalde bunlarda birer imtihan.İnşaallah hayırlısı ile eşine kavuşursun ve doya doya vakit geçirirsiniz.Sağlıcakla kal
Süperrr ya kaydirigubbakcemile2 Eğer süpriz bozulmassa kocan şok geçirir rüya filan gördüğünü zannedebilirsırnaşık şey Süprizin sonucunuda merakla bekliyoruzz canım Allah ayrılık göstermesin opuyorumnanaktan
Cnm bende yurt dışından türkiyeye gelen ithal gelinlerden biriyim:teytey::teytey::teytey:
Benim 11 sene oldu geleli ve dediğin gibi artık yurt dışında da iş imkanları berbat o yüzden hiç ayrı kaldığınıza değmez. Süprizine gerçekten bayıldım ve eminim eşinden sevinçten havalara uçacaktır. Yazında çok dikkatimi çekti kayınvaliden hakkında cici annem diye bahsetmişsin demekki onunda yüreği seninki kadar güzel ki o şekilde bahsedebiliyorsun
Allah nazardan saklasın sizleri ve ömrünüzün sonuna kadar hep çok mutlu ve huzurlu büyük bir aile olarak yaşayın :Saruboceq:
Darısı olmayanların başına :)
Eşinin ne tepki verdiğini mutlaka burada da paylaş çatlarız bak :dance:
inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz, eşinde ne mutlu olur Allah sizi hiç ayırmasın
Umarım en yakın zamanda tamamiyle kavuşursunuz ... :Saruboceq:
ben dayanamayıp söylerdim herhalde
inşallah dayanıp istediğin gibi sürpriz yapabilirsin...
insallah sag saglim kavusursunuz canim ah bu ayriligi bu ozlemi cok iyi bilirim.bizimkide sizinkinin tam tersiydi esim hollandada ben turkiyedeydim 1 yil ugrastik hollandaya gidebilmem icin ama olmadi.gidemedim hollandaya esimde tr gelmedi bizde ingiltereye geldik esim is buldu burada ve bana hemen vize verdiler ve geldim.Allahim bir daha ayrilik gostermisin cemil cumlemize.
Ayy Sürmelim çok sevindimmmmm:lepi:
Harika bir sürpriz olacak bence, ama ben heyecandan bayılabilir diyorum...delikafadulden
canim sevindim nerdemutlu olacaksan orda kal bebegim ya cok sevindim adamin kabine inmesin mazalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?