Eşime sürpriz yapacağım

SuRMeLi66

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.151
5.671
398
Kizlar bazilariniz bilirler. Ben hollandadan turkiyeye gelin oldum..
ama suan ailemin yaninda hollandadayim geleli 2 ay oldu we kocami cok ozledim.. mafoldumben
buraya is bulup esimi getirmek icin gelmistim..
baktim is yok guc yok ne esim mutlu ne ben
karar werdim bende yanina gitmeye..
daha dun babama konuyu acmak icin ugrasiyorum
gitmek istiyordum ama bunu babama bi turlu diyemiyordum ohaoldumsmile
sagolsun ciciannem babami aramis gelinimi yolla damadin hic iyi degil gozlerine kan iniyorne yiyor ne konusuyor isten gelince yemegini yiyor hemen uyumaya gidiyor demis. gercekten oylede hic gulmuyor yuzu hep surati asik karamsar konusmalar falan..
bugun ciciannemi aradim anne ogluna soylemeyin supriz yapacagm dedim oda tamam kizim soylemeyiz dedi
neyse ucagim ayin 29'na aksam 20:50de dusseldorfdan kalkacak
gece 01.:35de inecegim Allah nasip ederse
bu arada supriz nasil olacak anlatayimm
gece kaynim ankara esenbogaya beni almaya gelecek
e tabi o aradada esim uyuyor olacak
bende gizlice girecegim odamiza weeeeeeeeeee Şenizo mutlu ani yasiyacagiz insallah..
ay bi an gozumde canlandirdimda
napar acaba beni gorunce adam bayilmasin yoksadelikafaduldensırnaşık şey
heyecanimi paylasmak istedimm sizlerleeopuyorumnanaktan
bu sefer yaza kadar kalmayi dusunuyorumzemuszemus

çok güzelde canım bence cici annen dayanamaz söyler bu süprizi...:)
ben olsam dayanamaz bu güzel haberi hemen verirdim güzel gözlü kadın..
ayrıca canım bence oraya yerleşme işi çok mantıklı..keşke bulabilseydin iş...neyse gönüller bir arada olsun ...hayırlısıyla kavuş sevdiğine

ayyy soylemez insallah kaydirigubbakcemile3 soylersede cani sagolsun napalimmkaydirigubbakcemile2
yok ben dayanacagimm soylmicemm.. insallah sag selim kawusuruzz sagol cnm.
bende oyle diyordum canim ama gercekten cok zor.. is bulamiyorum birde ben 2 sene meslek okudum sadece diplomaya gore is yok ya okulu dewam ettircem yada trye tasincam bilmiyorum neyapacagim simdilik boyle olcak git gel git gel :gitme:

aynı süprizi eşim bana yapmıştı.ilk hamilel,ğimde istanbula annemin yanına gittim orada doğum yaptım.eşimde doğummumda falan yanımdaydı,izni bitince ankaraya işinin başına döndü.aradan 15 20 gün geçmişti ankaraya döneli.benim daha 40 ım çıkmamıştı.loğusalık psikolojisi eşimden ayrı kalmak çok zor geliyordu.oğlumu emzirmek için odaya geçtim akşam saat 8 falan dı sanırım.eşim birden odaya daldı ve ben dumur oldum.insan acayip afallıyor.eşimin yüzüne aptal aptal uzun uzun baktım,sonra sarıldım.tabiki siz daha ayrı kaldınız,bide gece uyku sersemi falan adam kötü olmasın sonra.çok güzel bi süpriz hayatımda yaşadığım en güzel süprizdi benim.eminim eşinde de öyle olacak.

ayyy superr bende isterim oyle supriz ne yalan soyleyimm:kedi:
Allahim ayirmasin bidaha canimm
Darisi bize olsunopuyorumnanaktan

cok sevindim ya mesajlarindan taniyorum seni surmeli esinle ayri oldugunuzuda biliyorum
imzalarinda yazdigin kelimeler esini ne kadar ozledigini belli ediyordu
daha birbirinize doyamadan mecburi ayrilik yasadiniz
supriz cok guzel esin sok olur
insallah Hollanda'ya dondugunde guzel bir is bulur ve esini yanina alabilirsin

Ne güzel yaaa.Allah sevenleri hiç ayırmasın (tabiki sizi de)Bence sürprizin harika adam herhalde ağlar seni görünce ama bence usulca yanına yat ve sarıl bakalım nasıl olur.Ayyy gözlerim doldu valla.Ben ayrılıkları hiç sevmiyorum ama Rabbim daha iyisini bilir herhalde bunlarda birer imtihan.ınşaallah hayırlısı ile eşine kavuşursun ve doya doya vakit geçirirsiniz.Sağlıcakla kal

Süperrr ya kaydirigubbakcemile2 Eğer süpriz bozulmassa kocan şok geçirir rüya filan gördüğünü zannedebilirsırnaşık şey Süprizin sonucunuda merakla bekliyoruzz canım Allah ayrılık göstermesin opuyorumnanaktan

Cnm bende yurt dışından türkiyeye gelen ithal gelinlerden biriyim:teytey::teytey::teytey:

Benim 11 sene oldu geleli ve dediğin gibi artık yurt dışında da iş imkanları berbat o yüzden hiç ayrı kaldığınıza değmez. Süprizine gerçekten bayıldım ve eminim eşinden sevinçten havalara uçacaktır. Yazında çok dikkatimi çekti kayınvaliden hakkında cici annem diye bahsetmişsin demekki onunda yüreği seninki kadar güzel ki o şekilde bahsedebiliyorsun
Allah nazardan saklasın sizleri ve ömrünüzün sonuna kadar hep çok mutlu ve huzurlu büyük bir aile olarak yaşayın :Saruboceq:

Darısı olmayanların başına :)

Eşinin ne tepki verdiğini mutlaka burada da paylaş çatlarız bak :dance:

inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz, eşinde ne mutlu olur Allah sizi hiç ayırmasın

Umarım en yakın zamanda tamamiyle kavuşursunuz ... :Saruboceq:

mafoldumben malesef oyle..umarim canim sanmiyorum ama hayirlisi olsun bakalimopuyorumnanaktan

Aminn..
Aglar walla pek duygusal kocem war benimopuyorumnanaktan
Bende hiç sewmiyorum..
Insallah canim benim Allahim hayirli kawustursunnŞeniz

bozulmaz bozulmaz bizimkilerin agizlari SIKIDIR
sonuclari memnuniyetle bildirrim canimm
Aminnnnopuyorumnanaktan

Evet canim oyle anne-kiz gibiyiz.opuyorumnanaktan
Aminnn canim
Hepimizi nazarlardan korusun Rabbim
Olmayanlarada nasip etsin tabiikiopuyorumnanaktan
Tamam paylasirimŞeniz

inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz, eşinde ne mutlu olur Allah sizi hiç ayırmasın

insallah canim
AminnnŞeniz

Umarım en yakın zamanda tamamiyle kavuşursunuz ... :Saruboceq:

bende oyle umuyorum artik cunku gercekten cok zormus ewliyken ayri kalmak..mafoldumben

ben dayanamayıp söylerdim herhalde
inşallah dayanıp istediğin gibi sürpriz yapabilirsin...

insallah sag saglim kavusursunuz canim ah bu ayriligi bu ozlemi cok iyi bilirim.bizimkide sizinkinin tam tersiydi esim hollandada ben turkiyedeydim 1 yil ugrastik hollandaya gidebilmem icin ama olmadi.gidemedim hollandaya esimde tr gelmedi bizde ingiltereye geldik esim is buldu burada ve bana hemen vize verdiler ve geldim.Allahim bir daha ayrilik gostermisin cemil cumlemize.

Ayy Sürmelim çok sevindimmmmm:lepi:

Harika bir sürpriz olacak bence, ama ben heyecandan bayılabilir diyorum...
delikafadulden

canim sevindim nerdemutlu olacaksan orda kal bebegim ya cok sevindim adamin kabine inmesin mazalah

ben dayanamayıp söylerdim herhalde
inşallah dayanıp istediğin gibi sürpriz yapabilirsin...

opuyorumnanaktaninsallah canimm

Sizinkide zormus be canikom
Allahim yardimcimiz olsun bu zamanda gercekten cok zor aile birlesimi
Aminnnn

Ayy Sürmelim çok sevindimmmmm:lepi:

Harika bir sürpriz olacak bence, ama ben heyecandan bayılabilir diyorum...delikafadulden

Insallah canikommmopuyorumnanaktan

canim sevindim nerdemutlu olacaksan orda kal bebegim ya cok sevindim adamin kabine inmesin mazalah

sırnaşık şeysırnaşık şey tr diyor gonlum suan
nasip kismettt ay cuma bi olsaydi:gitme:

Hadi bakalim Allah kavustursun insallah, cok guzel surpriz olcak buna eminim, hele uydugu zamn odaya dalmak:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…