- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 28
- Konu Sahibi EvluBayan000
Konuya maddiyatci bir insan olmadigimi belirterek baslamak istiyorum. Biz esimle evlenmeden once esimin ailesi dugun icin 100 bin tlmiz var ogluma borc birakmicam dedi ailem de karismadi zaten. Neyse evlendik 100 bine yakin dugun borcu var onu oducex dediler neyse bunlar baba ogul calisiyorlar aylik 20 bine yakin para kaxaniyorlardi bizede bin tl veriyorlardi borclaro bitirmek icin bu 1 sene kadar devam etti. Keseler ayrildi herkes kendi kazandigini alicakti kış oldugu icin esimin isleri iyi gitmedi kayinbabam bu sefer geline aldgmz altinlarin borcunu oduyelim dedi ben sok oldum borcla aldiklarina. Esimin maasinin yulsek miktarini veriyordu cok zor zamanlar gecirdik ozamanlar. Tabi ben hic sesimi cikarmadm. Bu seferde kayinbabam oglum evin kredi borcu var aylik 400 bize vericeksin dedi montolama parasi cikardi 180 tl de oyle odedik. Bu arada esimin ailesi 5 daire yakin evi var kira aliyor 3 maas giriyor evine fakat asiri ac gozluler oglunun butun paralarina goz dikiyor. Artik iyice sinirlerm bozuldu esim her defasinda babamla konusam diyor ama konusmuyor cunku babasi asiri duygusal baski yapiyor ve sozunu geciren birisi. Bugun esim 600 tl almis kayinbabam oglum ev kredisi icin 300 ver para yetmedi demis. Esim de vermis. Eve geldi kiyameti kopardim yeter artik onlarin evine 4 5 maas giriyor hala ev kredisini senden istiyorlar 2 senedir odeyecgni odedin artik evinin gecimine bak ddm esimde sesini cikarmadi konuscam diyor ama konusamiyor bir turlu. Babasinin ihtiyaci olsa inanin sesimi cikarmam. Ki ihtiyaci olmadigi halde milyar milyar borc odedik yine gıkım cikmadi ama. Kaynanam evine 800 liralik alisveris yaptigi gun bana 2 tane makarna getirmis cam sakizi coban armagani diye getiriyor. Getirmek zorunda degil beklentimde yok ama. Bizim basimiz skissa bize asla yardimci olmazlar millete gelin tutumli degil gecinemiyorlar diye konusurlar. Evliligm boyunca ailesinden cok sıkınti cektgm icin artik esimin babasinin evinin kredisini odemesini istemiyorum. Yanlismi dusunuyorum