Eşime sinir olmaya başladım

O halde niye bu adam ile evlendin? Bizim ile dalgami geçiyorsun? Adamin hiçbir meziyeti yok. Nisaniliktan bile belliydi ne olacagi, görümcenin yaninda bile seni rencide ediyor, kayinpeder parasi ile geçinmek istiyor,...

Ve sen "niye benim pilavimi yemiyor" diye mi takiliyorsun?

Konu artik gittikçe ilginç bir hal aldi ve inandiriciligini kaybediyor.

Hiç yemek yapmayın ütüsünü de bırakın. Akıllanması çok zor. Kısasa kısas belki işe yarar.

Diyorum tartışıyorum fakat ben takıntılı oluyorum, yoktan yere kavga çıkaran oluyorum.. ben konuştukça o susuyor. Konuşuyorum ve konu kapanıyor gidiyor. Sonra yine aynı.. anlamadım ki ne yapmak gerek
Konuşmaktan anlamiyorsa 2 seçenek var, ya her dediğini kafaya takmayıp susacaksınız ya da ayrılmayı teklif edeceksiniz. Gitsin bol bol ablasının yemeklerini yesin.

Böyle biri değildi ki başta

Senin gibi kadınlara bayılıyorum :)
Böyle olmak lazım.
Öyle kociştosuna aşık pembik gelin olunca bi tarafları kalkıyor bunların.
Böyle dişi gösterdin mi pıss olup kıymete biniyorsun.

Böyle biri değildi ki başta

Adam hep boyleymis , gercek yuzunu saklamis , sizde anlamamissiniz ne halt oldugunu
Sizinle tamamen sizin statunuz icin evlenmis , sevgi , ask falan yok bu evlilikte
İster devam edin ister bosanin sizin bileceginiz is ancak bu adam sizi sevmiyor hatta sevmemesini gectim adam sizden dogacak cocugu bile sevmeyeceginin farkinda acik acik soylemis
Cok naif bir kadinsiniz gercekten , bunlari da anlamamak ne biliyim yahu com tuhaf geliyor bana

Severek mi evlendiniz?

Sadece bir kez ama bir kez temiz delir.
bak ben bir kez konu açtım sağ olsun buradaki arkadaşlar o an ki bunalımıma iyi geldiler.
benim delirmem susmakla olmuştu sen de kendine bir yol çiz. Şimdi dağlara taşlara gık çıkarmıyor.
he bir de gerçekten yeni yemek olayına alışmaları zaman alıyor benim eşim asla yemeğin içinde kıyma ve et yemez ben de hep öyle yerim. Ve evlenene kadar mutfakla ilişiğim sıfırdı. Kalktım bir heves ilk başlarda taze fasülye yaptım. Ellerine sağlık demeden ee kıyır kıyır bu dedi. Nohut yaptım sanki bu da lokum gibi olmamış dedi. Eeee paşam dedim mutfak kapandı ki hala daha akşam yemeği yapmam belki fırında tavuk bakın o da belki. Akşamları ben yemek yemiyorum artık dedim ve kendi başının çaresine bakıyor. Şikayetçi mi? Değil. Artık sen yemek yapmayı biliyorsun aslında ama canın yapmak istemiyor diyor mesela. baştada da dediğim gibi sadece bir kez temiz delirin bakın bakalım o artist havalardan eser kalacak mı. Ay yeminlen bunlara evlenince bir şey oluyor.

Zıkkımın kökünü ye diyemediniz mi. Ben olsam o yemekleri yemez hatta ısıtmazdım,üç gün dönüp dönüp yesin.

Hiç böyle bi muameleyle karşılaşmadım eşim tarafından ama kendi annem/babam beğenmez yemeklerimi. Onlar bana gelince mutfağa girmem kendileri pişirip yerler.

Patronun olsa istifa et diycem öyle bi psikolojik şiddet görüyorsun.

Senin gibi kadınlara bayılıyorum :)
Böyle olmak lazım.
Öyle kociştosuna aşık pembik gelin olunca bi tarafları kalkıyor bunların.
Böyle dişi gösterdin mi pıss olup kıymete biniyorsun.
Aynen. Bu olayin ustune bir de kek yapmistim oyle siradan birsey. Kayinvalidem hala anlatir gelinimin keki şöyle guzel diye. Susup icine atanin tepesine biniyorlar ne yazik ki.

O çocuk olayını güya şaka yapıyor ama böyle saçma sapan şeyler yerine daha canım cicim olmak vardı işte ne bileyim. Statü için zannetmiyorum ya bende öyle çok üstün bir şey değilim yani çalışmıyorum da. Bana inatlık ediyor gibi geliyor, ailesinin etkisinde kalıyor gibi geliyor..

Sevindim adınıza. İnşallah o da bir silkelenir ya bende anlamadım birden ne oldu bize böyle. Nasıl delirdiniz bu süreçte neler yaptınız anlatır mısınız lütfen ? Sadece sustunuz ve günlerce hiçbir şey yapmadınız mı ?

Sakin çocuk yapma ..
ve çek restini rahatsız olduğun şeyleri şöyle sırayla sakince söyle.. bu şekilde devam edemiyorum diye psikoloji durumundan bahset .. kimse senden kıymetli değil .. valla isine geliyorsa gelmiyorsa..
SAL IPINI GITSIN ..

Aslında bir cinnet, bir sinir krizi herşeyi çözer.
Bir gün patlayın ağzınıza geleni sayın, isteklerinizi, beklenti ve şikayetlerinizi sayın sövün.

Bunun iki sonucu olur.
İkisinde de kaybeden siz olmazsınız.

Kompleks mi desem aşağılık kompleksi mi desem bilemedim ama eşin senin başarılı olduğun şeyleri cekemiyo gibi resmen özgüvenini kırmak sindirmek istiyor seni,pısırık olma canım,hiçte içine oturmasin çat çat ver her söylediğinin cevabını

Ne münasebet yaptığın yemeği eleştirmek,seni küçümsemek böylesi bazı konularda eşin kim k.pek seni üzüyor diyesim geliyo inan

Egolu,değişik sorunlu bence eşin. Sakın ezdirme kendini sen de onun özgüvenini kırmaya başla bakalım nasilmis,aynı şekilde son derece keskin ol ve herşeyini eleştirmeye başla bugunden sonra kocanın,bak nasıl irite olacak sonra iyice etraflıca konuşursunuz anlarsa üzme sen o güzel canını

Ayy şiştim doğrusu.ömür törpüsü.

İdolumsun kendi kayınvalidem ve görümceme yapılmış gibi sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…