Eşime sinir olmaya başladım

Madem ben yapamıyorum, o zaman sen yap diyeceksn ve bunu uygulayacaksın. Sevgi, övgü beklemek önceliğin değil. Eşini düzeltmek önceliğin olmalı. Şuan şu davranışlar düzgün değil. Kırıcı, yorucu, üzerinizde egosunu şişiriyor resmen. Tepkinizi sert şekilde koyun. Ben erkeğim, bu evlilik benim istediğim şekilde yürür moduna girmiş, belli.

Yaşlanınca hiç çekilmez gerçi. Ama acaba diyorum onlara bozulmak yerşne arada öğrenmeye mi çalışsan. Belki gerçekten yemekleri harika. Sen de öğrenmiş olursun yöresel. Tabi eşinin bu çabaya değecek iyi özellikleri varsa uğraş.

Tabiiki annesinin ablasının kendi ailesinin el lezzetini özleyecek. Geçen bir çorba yaptım ah anneminki olsa dedim. Biz kadınlar da özlüyoruz. Biz kadınlar da çamaşırı annemiz yıkasın biz asalım istiyoruz. Evlilik elbette bir şeylerin değiştiği yeni bir aile olunan kurum.
Biraz o sizden, biraz da siz onlardan öğrene öğrene gidecek bu işler.

Biz kadınlar bu kadar yakınmazken onlar niye yakınır.

Pekii bu hissiyatlarınızı tavır yapmak yerine terlemek yerine konuştunuz mu?

Öte taraftan yeni evli iseniz koltuk niye değiştireceksiniz ki? Anladığım kadarıyla öbür taraf biraz daha eski evli ve halı ile koltuk değiştirmek arasında epey fark var bence. Burada hakkı teslim edeyim.

Sorun eşinin eziklik psikolojisi.
Bu kadar eleştiriye neden hala yemek yapıyorsun ki?
Neden çamaşırını yıkıyorsun ki?

Ben ortamlarda karısı hakkında böyle konuşan hödüklere dayanamıyorum tutamıyorum çenemi..

Bence sakın çocuk yapma. Ve çalış güvenceni oluştur. Bu adamla ömür geçmez..

Düzelmiyorlar hep daha kötüye gidiyorlar. Çevremde 60-70 yaşında örnekler bile var bu şekilde..

Eşinde sevgi ve aşk duygusu yok...Evlenmeden once rol yapsa da bunu mutlaka belli etmiştir...
Adam sana karşı bir sevgi ve merhamet beslemiyor.
Sen de ezik duruyorsun yaşı senden büyük diye...32 yaş bi erkek için cahiliyet dönemi daha ...Kendi ne anlıyormuş ki bu işlerden de seni eleştiriyor?

Bunların hepsi sen sınırlarını çizmediğin için oluyor...sen onun aşçısı hizmetçisi değilsin..Adam gorumcesinin yemeğini yiyor sen pilavımı begenmedin mi diyerek ona padişah muamelesi yapıyorsun...Pirinçten cok anladıgından değil aslında, seni üzmekten keyif alıyor adam...Senin üzüldüğünü gördükçe o noktalara daha çok basıyor, sen ezildikçe hoşuna gidiyor...Neden ? Çünkü kendine güveni yok...
Adım gibi eminim bu adam dışarda ve iş hayatında eziğin tekidir...Tamam efendim sepet efendim diyen bi tiptir....

Cocugumuzu sever misin diyorsun, sırf seni üzmek için bilmem diyor...
Bu adama karşı dik durmazsan yıllar geçtikce bu doz artacak...Tabiri caizse sana iyice köpeği muamelesi yapacak...Bu tipler böyledir ne kadar katlanırsan o kadar dozu arttırırlar...
Yola getirmeden sakın cocuk yapma...Cunku aynı tavırları cocuk bakımında da yapar ...Sen ne biçim annesin, bi cocuga bakamıosun, sen bırak annem yapsın, seni depresyona sokar aman sakın...

Ailen neden evlenmeye karsıydı bu herifle peki?

Görücü usulü ve birbiribizi tanımadan mı evlendinşz?

Eşlerimiz akraba galiba cnm .Bizim eşler ikinci kaynanamız:))Söylenmeye başlıyor ya hemen oda değiştir,başka şeyle ilgilen .Içinden sabır çek dua et .Zamanla düzelir belki .Ha düzelmiyorsa da kendi kaybeder.Siniri geçtiğinde empati yapması gerektiğine de şöyle. Sen sürekli böyle vır vır yapsan dayanabilir mi acaba

Yemeği lezzetli değilse onun sevdiği şeyleri yapmıyorsa ona hakaret etmesini ailesinin yanında küçük düşürmesini mi gerektirir saygısızlık yaptığı kimse yokken eşine güzelce söyleyebilir önce saygı

Zuhal Olcay'ın 'Sen Bana Fazla İyisin' diye bir şarkı vardı gençliğimde. Yıllar önce sizi bestelemişler meğerse.

Ayyyyh daraldım vallahi yaaaa. Çok biliyorsan geç kendin yap bende öğrenmiş olurum bu sayede diyeceksin buna.

Genelde beğenilir yemeklerim

Bir cinnet, bir ağzını açma gözünü yumma, bir begenmediysen kalkar kendin yaparsın ben artık mutfağa girmiyorum, bir hoşuna gitmediyse kendi çorabını kendin katla ben artık senin çamaşırlarını yikamiyorum, herşeyi çözer bence. Eşiniz özgüven eksikliği olan, kompleksli deli gibi bişey, o zaman siz de sopanizi saklamayin. Sürekli siz icinise atıp uzuluceginise disiniza vurun o uzulsun

kocana çok gıcık oldum ne bu ya köle mi almış hizmetçi mi almış. sen onun her dediğini yapmak zorunda değilsin kendine gelsin bence sen ses çıkarmadıkça tepene çıkmış resmen. her şeyi kendi istediği gibi yapcaksa anasının evinde kalsaymış. bu ne saçmalık ya oldu nefes almana da karışsın. çok biliyosa yemek yapmayı buyursun kendi yapsın.

Aslında bir kaç defa tartıştığımızda kapıyı çektim çıktım. Özür dilediği de oldu peşimden gelip güzel sözler söyleyip gönlümü almaya uğraştığıda. Beni çok sevdiğini söylüyor da. Sanırım yetişme tarzından dolayı bazı konularda odunluk var

Eşiniz sizi başkalarının yanında küçük düşürüyor, yaptığınız çoğu şeyi eleştiriyor takdir yok, telefon faturanızı bile babanız ödüyor.
Siz bu adamın neyine aşık oldunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…