- 22 Haziran 2016
- 12.666
- 57.648
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Ikisinden birini secmen gerekirse? :)Erkek kardeşim Bvlgari Man In Black kullanıyor, ben çok beğeniyorum. Bir de Burberry Classic güzel bence.
Tamam canım tesekkur ederim.kör alışa uygundur ddiymi?Bence Bvlgari
Erkek parfümleri hakkında çok secenek bilmiyorum aslında canım, ben çok beğeniyorum ama siz beğenir misiniz bilemem tabi. Istersen biraz hakkında araştır canım, başka yorumlara da bak. Kör alış yapacaksan eğer.Tamam canım tesekkur ederim.kör alışa uygundur ddiymi?
Tamam canim tesekkur ederim arastiracagimErkek parfümleri hakkında çok secenek bilmiyorum aslında canım, ben çok beğeniyorum ama siz beğenir misiniz bilemem tabi. Istersen biraz hakkında araştır canım, başka yorumlara da bak. Kör alış yapacaksan eğer.
Bu parfümü ilk defa duyuyorum arastiracagim canim tesekkur ederim ❤❤ kör alışa uygun mudur ? :))mr. burberry der tek gecerim..
Unisex degil diymi.her tene gitmiyorsa riskli bi koku demekki.kör alışa uygun degil anlasilan.peki sana göre hangi tene daha cok yakışır canim? Benim esim biraz sarışın.tam sari degil tabiTerre d'hermes hosuma gidiyor benim ama eşime gitmedi kokusu
Yakışana da manyak duruyor
Acik tenlilere dahi iyi gidiyor bu koku benim eşim esmer epey,gitmedi ona...Unisex degil diymi.her tene gitmiyorsa riskli bi koku demekki.kör alışa uygun degil anlasilan.peki sana göre hangi tene daha cok yakışır canim? Benim esim biraz sarışın.tam sari degil tabi
Tesekkur ederim canim arastiracagim bunu daAcik tenlilere dahi iyi gidiyor bu koku benim eşim esmer epey,gitmedi ona...
Biraz riskli bir koku evet ...sevmeyeni de cok ama ben bayıldım...ilk defa bir erkeğe parfumunu sordum
Ne tarz bi kokusu var acaba?
Klasik bir koku ama ben bayılıyorum, herkes sevmeyebilir tabi. Kokusunu bir test edin, ona göre siz karar verirsiniz :)Ne tarz bi kokusu var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?