- 17 Temmuz 2012
- 214
- 0
- Konu Sahibi Moonlight25
sevgili mooonlight bence sen alienı garanti al; çünkü hypnotic poison kadar yaygın değil ve farklı bir koku. ben ağır koku sevmiyorum ama illa baharatlı oryantal bir şeyler istiyorsan hermesin eau des merveilles elixir'ine bakabilirsin, kelly caleche EDP olabilir, ama edt hafif, edp bak sen. sonra lancome'un parfümleri ağır oluyor genelde yani ben şimdiye kadar öyle rast geldim, en son la vie e belle mi ne öyle bir parfümü var o olabilir. givenchy dahlia noir'yı çok beğendim ben. biraz daha hafif ama kalıcı ve yayılan bir koku. başka da gelmiyor aklıma şimdilik. aaa bir de thierry mugler angel var ona bak mutlaka
Canim tavsiyen icin tsk ederim ama ben ikisinide aldim hata toplamda 7 tane parfüm aldim birtanede kuzenim bana hediye almis. Aldigim parfümlerin arasinda alien ve hypnotic poisen gibi deneme firsati bulupda siparis ettigim parfümler var ama deneme firsati bulamadan siparis ettiklerimde var. Yakinda yeni kullanmaya baslagim parfümler hakkinda iznenimlerimi paylasmayi düsünüyorum.
Bu arada sana katiliyorum alien gercekten farkli bir koku.