• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime parfüm almak istiyorum yardım kizlaar:))

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
22 Haziran 2016
12.666
57.648
598
Selam kızlar,

Eşim suan afrinde.Allahin izniyle izine cikacak.ama ne zaman cikacagi belli degil.bende bu süreçte bi parfum hediye almak istiyorum eşime.miss gibi baş döndüren erkeksi bi parfüm tavsiyeleri istiyorum.unisex parfumlerden hoşlanmıyorum....paylasirsaniz cok sevinirim❤❤

Tamam canım tesekkur ederim.kör alışa uygundur ddiymi?
Erkek parfümleri hakkında çok secenek bilmiyorum aslında canım, ben çok beğeniyorum ama siz beğenir misiniz bilemem tabi. Istersen biraz hakkında araştır canım, başka yorumlara da bak. Kör alış yapacaksan eğer.

Erkek parfümleri hakkında çok secenek bilmiyorum aslında canım, ben çok beğeniyorum ama siz beğenir misiniz bilemem tabi. Istersen biraz hakkında araştır canım, başka yorumlara da bak. Kör alış yapacaksan eğer.
Tamam canim tesekkur ederim arastiracagim

Terre d'hermes hosuma gidiyor benim ama eşime gitmedi kokusu
Yakışana da manyak duruyor
Unisex degil diymi.her tene gitmiyorsa riskli bi koku demekki.kör alışa uygun degil anlasilan.peki sana göre hangi tene daha cok yakışır canim? Benim esim biraz sarışın.tam sari degil tabi

Unisex degil diymi.her tene gitmiyorsa riskli bi koku demekki.kör alışa uygun degil anlasilan.peki sana göre hangi tene daha cok yakışır canim? Benim esim biraz sarışın.tam sari degil tabi
Acik tenlilere dahi iyi gidiyor bu koku benim eşim esmer epey,gitmedi ona...
Biraz riskli bir koku evet ...sevmeyeni de cok ama ben bayıldım...ilk defa bir erkeğe parfumunu sordum

m5901833_267301_hero.jpg

Acik tenlilere dahi iyi gidiyor bu koku benim eşim esmer epey,gitmedi ona...
Biraz riskli bir koku evet ...sevmeyeni de cok ama ben bayıldım...ilk defa bir erkeğe parfumunu sordum
Tesekkur ederim canim arastiracagim bunu da

Dior homme intense en bayıldığım erkek kokusu. Birde tom ford tobacco vanille.
Daha hafif seçim olarak ise givenchy gentlemen only iyidir.

Back