- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi miaselinam
-
kızlar çok tatlısınız
bir ara da bir üye pijamayı en iyi korunma yöntemi olarak tarif etmişti ama istekli bir adamı değil paçalı don,kat kat giyinseniz bile etkilemez
oryantel didem de bir şeye benzese bariii, her tarafı estetik.gögüslerini kafam kadar yaptırdı..burun,dudak,dişlerini bile yaptırdı.
bu erkekleri anlamak zor....eşleri yanlarında mis gibi doğal,sadece kendileri için varlar..
ama tv da çikan artık hepsi birbiirne benzeyen kadınlara ilgileri bitmiyor.
sen yapsan aynısını dediğin gibi o.olursun.....
eşininde ağzının yayı gevşekmiş....saçmalamış.....ben senin yerinde olsam o videoları izlemesine müsade etmem....
ibo hayranı ise, netten müziklerini indirsin yahut gidip ibonun cd sini satın alsın.....
ibo hayranıyım diye hergün didemi izliyor olmasın seninki:44::44::44:
bir şey daha....siz eşinizi fazla gözünüzde büyütmeyin ve hakettiğinden fazla değer verip onun için kılıktan kılığa girmeyin.....niye dansöz oluyorsun ya sen....
aklıma şu doğu kültürünü yansıtan diziler geldi.....ağam bir isteğin var mı ağam şunu yapayım mı????? büyük konuşmayım ama çok itici gerçekten....
bırakın eşiniz sizin için çabalasın.....
biz kadınların üstünde zaten yeterince yük var: işe git,çocuk büyüt,yemek yap,temizlik yap vssss.....bir de memnun olmazlar....
yok tatlım aslında yapacağımdan değil sadece tepkisini ölçmek istedim. utanırdım zaten yapamazdım sanırım.
bende pek sevmiyorum bayanların bu kadar pofpoflamasını. ama aldığım tepkiyi görünce sinirlerim bozuldu.
bana deseydi bayılırım yada yok pek hoşlanmam acıkcası hayatım diye bende yapmayacaktım ki zaten derdim :)
içlikler varya koyun yününden, pazarlarda bile vardır altlı üstlü onlardan al 1 hafta öyle yat yanında, hem kış günü hakkındır giymek, havalar soğuk, ben namusluyum giyemem başka bişey dersin, sen benim namusumsun diyen başka kadınlarada ağız suyu akıtmıcak arkadaş
canım bu senin hatan değil aslında..kk da bile sürekli aynı vugular yapılıyor kadınlar tarafından; şöyle şuh şeyler giyin,böyle seksi olun,dantelli gecelikler,iç çamaşırları alın,şöyle makyajlar yapın bilmem ne..ya belki doğru olabilir ama bu tip şeyler bana çok komik gelmiştir hep... eşime senin için göbek atıcam desem,adam şoka girer
işte sen de bunları düşünerek yapmak istedin belli ki ama ters tepti.
bence eşiniz izleye izleye ibrahim Tatlıses rolüne girmeye başlamış,siz trip yapınca da gerçekler bir tokat gibi yüzüne çarpmış:))iyi ki bunlar siz didem olmaya çalışmadan gün yüzüne çıkmış da gerçek dünyaya dönmüşsünüz.Hoşgeldiniz:))
canım bu senin hatan değil aslında..kk da bile sürekli aynı vugular yapılıyor kadınlar tarafından; şöyle şuh şeyler giyin,böyle seksi olun,dantelli gecelikler,iç çamaşırları alın,şöyle makyajlar yapın bilmem ne..ya belki doğru olabilir ama bu tip şeyler bana çok komik gelmiştir hep... eşime senin için göbek atıcam desem,adam şoka girer
işte sen de bunları düşünerek yapmak istedin belli ki ama ters tepti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?