- Konu Sahibi miaselinam
-
cinsellikte sınır yaşayan iki kişiye aittir bence. konu sahibinin bunu istemesinde, heves etmesinde bi tuhaflık göremedim ben. eşi istememiş yapmayıverirler. ama yapan da yapar yani normal
ben de aynı düşünüyorum.bana komik gelir ama başkası yapar.belki de benim yaptığım başka birşey diğerine itici gelir.bu artık zevke kalmış birşey..
benim takıldığım tek konu kadın ya da erkeğin cinselliği silah olarak görmesi..ya da sorunları cinsellikle halletmeye çalışması.
hiç unutmuyorum eşinden şiddet gören ve boşanmayı düşünen bir kadına burada bazı arkadaşlar sen de azıcık kadın ol,ilgi çeken şeyler giy falan demişlerdi.şok olmuştum...işte dediğim şey bu.
mutsuz evliliğinden şikayet edene çocuk yap diyen bile gördüm burada. o yanlış tabi
benim kafama takılan bişey daha var, hani cinsellikle terbiye etmemeli falan diyoruz da, bu kadıncağız bu kadar laf duyduktan sonra da içinden gelmeyerek eşiyle birlikte mi olmalı? özellikle bir araç olarak kullanılmasın elbette ama küsken bile sevişilecek mi yani olay bu mu?
olur mu hiç,o kadar da değil..tabii ki kırgınsa birlikte olacak değil.ama benim dediğim şu;sadece cinsel ödül-ceza verme..al karşına konuş,seni anlamasını sağla..yoksa hiçbir şey yokmuş gibi davranmak mümkün mü?
mutsuz evliliğinden şikayet edene çocuk yap diyen bile gördüm burada. o yanlış tabi
benim kafama takılan bişey daha var, hani cinsellikle terbiye etmemeli falan diyoruz da, bu kadıncağız bu kadar laf duyduktan sonra da içinden gelmeyerek eşiyle birlikte mi olmalı? özellikle bir araç olarak kullanılmasın elbette ama küsken bile sevişilecek mi yani olay bu mu?
haklısın canım o konuda,
biz konuşuyoruz ama konu sahibi ortalarda görünmüyo. mia yoksaaa???
Zaten eşinle kavgalıyken eşinin de gelip hadi yatalım diyecek hali yoktur. Konu sahibinin durumu bu olduğu için tuhafıma gitti. Havada hakaretler uçuşuyor ama eşi regl gününü hesaplıyor
Felicyam,
garip olan ne biliyor musun?
tum bunlarin kocayi elde tutma cabasi ile yapilmasi ...
cabayla elde duracak koca da zaten o elde hic durmamistir bana gore...
Ayrica yine diger bir gariplik de kadinlarin cinsellikle her seyi cozecegine, eslerinin her istediklerini yerine getirecegine inanmasidir...
Bazen erkeklere hak veriyorum, basta kadinlar kendini cinsel obje olarak goruyorsa
erkekler haydi haydi gorur
Kadesa :)
Bak ben de tam ogrenememisim
bir de kucak dansi mi vardi ne? :)
Kocayı elde tutuma çabası derken? canım bizde boyunlarına ip bağlayıp gözlerini bantlayıp aman kaçmasın aman gözü kimseyi görmesin diye erkekleri zorla tutumaya çalışmıyoruz.
her kadının evlilikte görevleri vardır,ben bunları yaparak yalnızca eşimi değil kendimide mutlu ediyorum,süslenip püslenmek hangi kadının hoşuna gitmez ki kapıyı güler yüzle açıyorum oda beni öyle görünce tüm derdini sıkıntısını unutuyor,önüne peynir ekmek koysam sesini çıkarmaz önce gözü doysun karnını doyurmak daha kolay
evde paspal dolaşmak bana göre değil,çünkü güzel bakımlı temiz dolaşınca enerjim artıyor bu karşımdakinede yansıyor,misal; telefonda karşıdaki kişinin sesi uyuşuk gelse aynı etki bizede yansıyor bir müddet sonra karşıdaki kişiyle aynı moda giriyoruz veya güzel hoş bakımlı bir bayan görsek içimiz açılıyor ona bakmak hoşumuza gidiyor,erkeklerin neden gitmesin.
benim bildiğim evlilikte 2temel problem vardır huzursuzluğa neden olan
1.para
2.cinsellik
tabikide herşey cinsellikle çözülemez,cinsellik olması için yani motivasyon için ortamında şartları uygun olmalı adamda moral kadındada istek olmazsa adam nasıl yapsın evimizde sapık beslemiyoruz sonuçta.
Kocayı elde tutuma çabası derken? canım bizde boyunlarına ip bağlayıp gözlerini bantlayıp aman kaçmasın aman gözü kimseyi görmesin diye erkekleri zorla tutumaya çalışmıyoruz.
her kadının evlilikte görevleri vardır,ben bunları yaparak yalnızca eşimi değil kendimide mutlu ediyorum,süslenip püslenmek hangi kadının hoşuna gitmez ki kapıyı güler yüzle açıyorum oda beni öyle görünce tüm derdini sıkıntısını unutuyor,önüne peynir ekmek koysam sesini çıkarmaz önce gözü doysun karnını doyurmak daha kolay
evde paspal dolaşmak bana göre değil,çünkü güzel bakımlı temiz dolaşınca enerjim artıyor bu karşımdakinede yansıyor,misal; telefonda karşıdaki kişinin sesi uyuşuk gelse aynı etki bizede yansıyor bir müddet sonra karşıdaki kişiyle aynı moda giriyoruz veya güzel hoş bakımlı bir bayan görsek içimiz açılıyor ona bakmak hoşumuza gidiyor,erkeklerin neden gitmesin.
1.para
2.cinsellik
tabikide herşey cinsellikle çözülemez,cinsellik olması için yani motivasyon için ortamında şartları uygun olmalı adamda moral kadındada istek olmazsa adam nasıl yapsın evimizde sapık beslemiyoruz sonuçta.
1.para
2.cinsellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?