- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
daha cok yeni evlisin, bu tarz tartismalar cok normal, ama bu kadarda doldurma kendini, bence esin hatasini coktan anlamistir ve yaptigi özürlerdede samimidir. ve sakin sakin kocam dedigin insana tokat filan atmayada kalkma, bir kadina yakismaz, tokatladigin erkegin yatagina bir daha hangi yüzle girersin ? yaptiginiz tartismalarda birbirinize cok kirici tamiri olmuycak sözler davranislarda bulunmayin,evlilik kurumu sevgi biterse yürür (cocuk hatirina. arkadaslik hatirina, aliskanlik hatirina) amaaaa saygi biterse iste o zaman fena.agzinizla kus tutsaniz kurtaramazsiniz evliligi.
eger kocana yada sevgiline öyle birsey dersen suratinin ortasina okkali bir osmanli tokati yersin , benden söylemesi.acikcasi bence hakedersinde, annelik kapasitesine sahip Allah tarafindan böyle yüceltilmis bir cins bunu söylerse hakeder.
ve birde hanimlar bakiyorumda , mangalda kül birakmiyorsunuz söyle yap böyle yap diye, daha ilimli daha sakinlestirici daha akli basinda tavsiyelerde bulunacaginiza nerdeyse bosan diceksiniz ayiptir yahu.
aldirma sen esip savuranlara.ben 12 yillik evliyim.esimle 12 yil boyunca birbirimize sesimiz hic yükselmedi, saka babinda birbirimize deli bile demedik.12 yildir hala bana cicekler getirir.12 yildir onun gönlü olmadan hic birseyi yapmam.ve bilirim ki bugün basim dertte olsa benim icin gözünü kirpmaz herseyi yapar.ayni sekilde bende ona karsi böyleyim.evlilik emek ister, hosgörü ister.birbirinizi idare ediceksiniz her zaman.biz hic tartismadik mi tartistik tabiki.ama bu söylediklerimi unutma EVLILIGINIZDE MUTLU OLMAK ISTIYORSANIZ UZATMICAKSINIZ:KARI KOCA ARASINDA OLAN DARGINLIK ISLAK BIR TÜLBENTIN GÜNESTE KURUMASI KADAR SÜRMELI:!!!! HELE HELE YATAGI AYIRMAK; ASIK OLDUGUN ADAMLA AYRI UYUMAK ICIN MI EVLENDIN ? kirginligini belirt tabi insaniz hepimiz üzülücez elbet.ama seviyorsan kocani ve onunda sana cok büyük yalnisi olmamissa (dayak,kumar,ihanet,hakaret, psikolojik siddet) uzatma.farkinda degilmisin ne cok artti bosanan ciftler.neden ? insanlarin birbirine hosgörüsü kalmamis, tahammülü kalmamis.su an icimden gelenleri yazdim, dilerim kendin icin dogru yolu bulursun.Allah a emanetsin.
düşüncelerin için çok teşekkür ederim. gerçekten çok güzel şeyler yazmıssın. Allah evliliğinizi nazarlardan korusun. inşallah bir ömür bizde böyle geçinir gideriz.