merhaba hanımlar. esimle surekli başkaları yüzünden kavga ediyoruz görümce elti kayinvalide vb. Ve artık bu kavgalardan cok yoruldum. Kendimi uzaklaştırmak istiyorum beceremiyorum nasil sınır koyuyorsunuz sizin ailelerle ilişkileriniz nasil yardimci olabilir misiniz?? kime nasil davranacam bilemez oldum artık.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşime odaklanma
- Konu Sahibi Busra1205
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2018
- 40.362
- 250.736
- 598
- 10 Ekim 2014
- 31.832
- 142.536
- 798
Devamli goruşmeyerek.
Kaynanamlarla ayda 1 filan gorusuyoruz o da eşimle birlikte oluyor bikac saat, yalniz gitmiyorum onlarla gorusmeye.
Elti ve gorumcelerle de kaynana evinde denk gelirsek gorusuyoruz telefon numaralari dahi bende yok. Sadece gorumcelerden bir tanesiyle aramiz iyi digerlerine boyle.
Kaynanamlarla ayda 1 filan gorusuyoruz o da eşimle birlikte oluyor bikac saat, yalniz gitmiyorum onlarla gorusmeye.
Elti ve gorumcelerle de kaynana evinde denk gelirsek gorusuyoruz telefon numaralari dahi bende yok. Sadece gorumcelerden bir tanesiyle aramiz iyi digerlerine boyle.
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
- 21 Ağustos 2015
- 31.534
- 95.531
- 598
- 37
Baskaları yüzünden nasıl kavga ediliyor sürekli?merhaba hanımlar. esimle surekli başkaları yüzünden kavga ediyoruz görümce elti kayinvalide vb. Ve artık bu kavgalardan cok yoruldum. Kendimi uzaklaştırmak istiyorum beceremiyorum nasil sınır koyuyorsunuz sizin ailelerle ilişkileriniz nasil yardimci olabilir misiniz?? kime nasil davranacam bilemez oldum artık.
Yani görümce,kvde icin sunu dedi bunu yaptı diyorsanız,bi sonraki kavgada da o sizin aileniz icin biseyler der,bu böyle sürer gider.
Ailelere elestiriyi bıraktık birbirimizin yanında.
Kimse kimseninkini elestiremiyor.
Kavga da cıkmıyor.
Ama tabi mesafe koyabilmek lazım elestirmeyi bırakmak icin.
En aza indiriyoruz gidip gelmeleri.
- 21 Ağustos 2015
- 31.534
- 95.531
- 598
- 37
Benim kpder gecen sene numarasını değiştirmis gecen gün haberim olduDevamli goruşmeyerek.
Gelinlikte zirveyim
- 3 Şubat 2018
- 25.490
- 109.813
- 598
- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
Konuşmadan mesela! neden günunuzu başkalarina, aileden bile olsa onlara harcayasinizki.merhaba hanımlar. esimle surekli başkaları yüzünden kavga ediyoruz görümce elti kayinvalide vb. Ve artık bu kavgalardan cok yoruldum. Kendimi uzaklaştırmak istiyorum beceremiyorum nasil sınır koyuyorsunuz sizin ailelerle ilişkileriniz nasil yardimci olabilir misiniz?? kime nasil davranacam bilemez oldum artık.
Ne Moralimi ne de huzurumu hic bir başkası için bozamam valla .
- 10 Ekim 2014
- 31.832
- 142.536
- 798
Benim kpder gecen sene numarasını değiştirmis gecen gün haberim oldu
Gelinlikte zirveyim
Kp cokta lazim degil.
- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
Başkaları yüzünden kavga edilmez.Sizin kavganız;başkaları size haksızlık ederken,karışırken eşinizin sessiz kalmasıyla.Siz gereken cevabı versenizde,araya mesafe koysanızda eşiniz sizi ailesiyle görüştürmekte ısrar ederse işin içinden çıkamazsınız.Yani tek çözüm eşinizin sizin yanınızda olması görüşmeme kararınıza saygı duyması.
- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.329
- 298
oda inada bindirdi aslinda kayinvalidem çocuğa bakıyor bakmasın diyorum bakacak diyor bakacak olursak hepsiyle gorusmek zorunda kalıyorum. bakmazsan hep onların yanında olacak o zaman daha büyük sıkıntı olacak diyorBaşkaları yüzünden kavga edilmez.Sizin kavganız;başkaları size haksızlık ederken,karışırken eşinizin sessiz kalmasıyla.Siz gereken cevabı versenizde,araya mesafe koysanızda eşiniz sizi ailesiyle görüştürmekte ısrar ederse işin içinden çıkamazsınız.Yani tek çözüm eşinizin sizin yanınızda olması görüşmeme kararınıza saygı duyması.
kayinvalidem eltime boyle davrandi diyorum hayir boyle bisey yok diyor anlatamıyorum. eltim şunu dedi Trip attı diyorum bosvet onu diyor kendimi inandiramiyorumBaskalari yüzünden neden kavga ediyorsunuz? Bir örnek verirmisiniz?
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Eşinize sürekli k.v , gorumceniz ile olan ufakta olsa kendinize takıntı yaptığınız problemleri dile getirp sürekli şikayet ediyorsanız tartismalariniz bitmezmerhaba hanımlar. esimle surekli başkaları yüzünden kavga ediyoruz görümce elti kayinvalide vb. Ve artık bu kavgalardan cok yoruldum. Kendimi uzaklaştırmak istiyorum beceremiyorum nasil sınır koyuyorsunuz sizin ailelerle ilişkileriniz nasil yardimci olabilir misiniz?? kime nasil davranacam bilemez oldum artık.
- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.881
- 408
Peki bu tartismalarda esinizden ne istiyorsunuz, beklentiniz nedir yani?
Eltim bana yan baktı da bir kavga sebebidir, kayınvalidem kötü davranıyor da.
İlki eşle ilgili değildir, sizinle ilgilidir bunu eşinizle konuşabilir, dertleşebilirsiniz ama adam buna ne yapabilir?
İkincisinde eşten destek beklenebilir.
Ama siz kalkıp neden eltim bana yan bakıyor, bak Ayşenin eşine onu ne de güzel koruyor diye kavga ederseniz bu kabul edilebilir değil.
İkincisi için eş hala anneyi koruyordur, toz kondurmuyor veya mesafeyi kabul etmiyordur o da zaten kv ya da üçüncü kişiler sorunu değildir, eş sorunudur direkt.
İlki eşle ilgili değildir, sizinle ilgilidir bunu eşinizle konuşabilir, dertleşebilirsiniz ama adam buna ne yapabilir?
Ama siz kalkıp neden eltim bana yan bakıyor, bak Ayşenin eşine onu ne de güzel koruyor diye kavga ederseniz bu kabul edilebilir değil.
İkincisi için eş hala anneyi koruyordur, toz kondurmuyor veya mesafeyi kabul etmiyordur o da zaten kv ya da üçüncü kişiler sorunu değildir, eş sorunudur direkt.
eltim de ayni sorunları yaşamış ama karnım eltimi hep korumuş kayinvalidem hep elimden korkar onu korur eşimden de beni korumasını bekliyorum. annesini tutmasını değilPeki bu tartismalarda esinizden ne istiyorsunuz, beklentiniz nedir yani?