Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzücü.
esim bu konuda kati davraniyor. mesela gobek fitigim var sabah 9 da agrim basladi ha gecer diye bekledim saat 1 de baktim gecmiyor yakinda hastane var gideyim dedim. esimde 2 de ise gidecekti. bana kizmaya basladi bekledin bekledin simdi dr mu diyosun diye. bende agrim gecer sandim dedim. 2 yasinda da cocuk var tabi bizde. hemen gerginlesir normal zamandada hastayken pek dr a goturmez. neyse gittim dr a ultroson dedi. beyfendi izin alamazmis son dk izin mi alinirmis kizdi gitti ise. halbuki arkadaslari kac kare esim. hasta vs hep izin aliyolar. en az iki gun once demeliymis is yerine. iyide bu acillik agrim cok napayim dedim ne dicem is yerine kolu mu koptu dicem acil ne var hani diyo. ben agridan kivraniyorum.. hastalik konusunda pek duyarsiz bir esim var. burada ben mi hataliyim bugun hemen mi gitmeliydim dr a.
Gram sevgi yok adamda. Merhamet yok. Ne diye evlenmiş ki? Bu lanet huylarını genleriyle aktarmak için herhalde.Şu konusuna çok üzüldüm. Baksana kadını nasıl azarlıyor
Gram sevgi yok adamda. Merhamet yok. Ne diye evlenmiş ki? Bu lanet huylarını genleriyle aktarmak için herhalde.
bana hasta iken bu şekilde davranan davar hasta olsun da elime düşsün diye duaya başlardım bir söz var da aklıma gelmedi bilmem ne olur kervan döner gibi birşey di .canim. benim imkanim yok su an calismiyorum sabrediyorum oyle iste ama sevgi yok aramizda ben hic yaklasmiyorum gordummu bile kafami ceviriyorum evet konu acmistim
Ki sirekli hastada olabilirsiniz grip olunca bakmayan adam Allah korusun kronik ve devamlı hastalıginiz olunca çok güzel boşamayi bilir annemin ikinci eşi 15 senedir evli eşinizin Yaşlı hali adeta fazlası var tabi onun annem bugün 60 yaşında boşanma davası var kadınlar gerçekten çok sabrediyor ve inanılmaz tahammül edici ama bir yerden sonra olmayınca o evlilik yürümüyor insan böyle bir adamla ayni yatağa girince neden heyecan duysun ki neden zevk alsin yaşamak için cinsel ilişki yaşamak bir süre sonra zaten çocuklar için bir arada durulan bir evliliğe dönüşecek sizinki yaşınız kaç bilmiyorum çocuklar ne kadar küçük bilmiyorum ama zararın neresinden dönersen kardır kardeşim. Allah yardımcın olsunsurekli hastalanmadim ki sanirim yanlis anladin senede bir kere belki oda
eskiden o en ufak bsyde küserdi ben dayanamaz barisirdim beyfendiyi sevdiğim icin. ve şöyle bakıyorumda cok yanlis biriyle evlenmisim hic bircab
Bu adam düzelmez 10 yılda düzelmeyen adam bu saatten sonra hiç düzelmez. Kendinden soğutmuş sizi. Nasılolsa soğumuşsunuz artık bir beklenti içinde olmayın. İlgilenmezse ilgilenmesin 1 bardak su dahil istemeyin ondan. Büyük olan çocuk okula başlayınca etütte de gönderin küçüğü de kreşe verin işe başlayın. Eşinize de maaşınızdan hiç vermeyin çocuklarına düşkünmüş karşılasın tüm masraflarını. Bu adamdan o şekilde faydalanın. Sizde işe başlayasıya kadar evde boş durmayın. Takı yapın satın yada pasta yada eve yapıp satabileceğiniz herhangi bir şey. Küçükte olsa elinize para geçer Yada çocuklardan fırsat buldukça vakit ayırın dil öğrenmeye çalışın ilerde işe başlarsanız lazım olur belki. Yani hayatınızı kendiniz ve çocuklarınız üzerine kurmaya başlayın. Eşinizde bostan korkuluğu görevi görsün10 yillik evliyim esimin huylarini yazmak istedim.
hersey evlenince basladi. once bana hastayken bakmayacagini anladim. belime ağrı girdi bi gün yeni evliyiz eve geldim yatim kaldim bir bardak su istedim ohooo sende dedi. bende kızdım görmüyor musun halimi diye. sonraları grip vs hatsayim mesela nasilsin deyip aramaz bile ise gidince . yanimdayken azıcık hastayim diye uzansam bagirir kalk yattikca daha cok yatar kalirsin diye.... neyse bi gun kötü kavga ettik bosancam demeye basladim sonra bir iki hasta olunca sozde yemegi disardan falan söyledi. çocuklari alip dışarı ciktik yolda acik hava iyi geldi dedim hani hastaydin deyip sacma bos bos gülmeler. bir gün orucum esimde oruc isten geldi nasil kotuyum hastayim anlatamam midem bulaniyo. kalkınca sureklu inliyorum. beyfendi isten gelince ben cok kotuyum demme ragmen ezana yarim saat kala odaya geldi kalk çorba yap dedi... kötüyüm dalgami gecyon dedim konuşacak halim yok neyse 5 yas ve 2 yas cocuklarimiz makarna yapti yediriyo kendide oruc ezan okundu bir bardak banada su getirir sandim baktim getirmedi gergin sinirli... iceri gittim kafami direk koltuğa gömdüm ben cok kötüyüm diyebildim rengim bembeyaz oldu. adamda vijdan yok bir bardak ayran yap dedim belki duzelieim. kalk kendin yap dedi bagirdi. netten yarı gozum acik zencefil bulantiya iyi geliyomus diye okudum dedim orali olmadi mutfaga gittim anında geri geldim yapamadim o kadar kotuydum. neyse sabaha kadat cektim. sabah Allah im beni iyilestrdi bunun eline dusurmedi mesaj attim cok şükür iyiyim seni Allaha havale ediyorum dedim ne oldu hani hastaydin sen naz yapıyorsun diyor kendini böyle savunuyor... yemin ettim cok kotuydum Allah bana acıdı iyilestim senin gibi adam 365gun oruc tutsa ne olur dedim. yemin ediyorum kendini oyle bi hakli goruyor eve geldi hasta olsam 1 gunde iyilesmezmisim 2. gunde kotuydum ama dune gore iyiydim. daha bunun gibi bir suru sey. neyse diger huyu cocuklarin dogumgunu kutlanacagi zaman her lafi sayar neymis gereksizmis cocuklarin dogum gunu. yok ben mutlu olmak icin yapiyormusum bu yardim etmezmis birseye. surekli bi tavir surat. ki inanin masrafta en minumuma indiriyorum cimri biridir. ama ona gore cimri degil tutumlu. hamileydim pantolonlar olmuyor diyorum ki bana kiyafet lazim hickira hickira agladim ya almam diye tutturdu 9 ay icin gereksizmis. soz dogumdan sonra ne istersem alcakmis. bosuna masrafmis. ilk hamileligimde calisiyodum almistim ama ikincide calismiyodum. neyse dogumdan sonra bi ayaklabi istedim bagirdi cagirdi pahali diye ki 2020 senesi 100 tlye ayakabi begendim soz vermisti ya hani pahalida degil. yanliz cocuklarina ilgili onlara sefkat sevgi hersey var... hatta bi gun oglani ozelde sunnet ettircekti bende sen bana kiyafet almiyon ya dedim o oglum dedi. sonra kavga edince tamam ben oylesine demistim diyor... gecen gün camiye marketten bsyler aliyor cikinca dagitayim diye sen evdeki karın hastalanınca merhametsizsin camiye yardım da mi yapiyon dedim gulerek bende gıcık gıcık. tabi yapsinda... daha ilk dogumumda 3 gün sonra basladi ben gobekli sevmem zayifla bak demeye... psikolojimi bozdu... kısa ve oz sogudum 5 6 aydir surekli tersliyorum eskiden o en ufak bsyde küserdi ben dayanamaz barisirdim beyfendiyi sevdiğim icin. ve şöyle bakıyorumda cok yanlis biriyle evlenmisim hic bircaba sarfetmiyo gonlumu almak icin. dusununki 10 yillik evliy 1 cicek almadi oda gereksizmis bosuna paraymis. akrabalarim kuzenlerimde bunu iyi sanıyor kimseye birsey anlatmiyorum masallah disarda efendi iyi biri olarak durur...kimse gorundugu gibi degil... cok pisman etti beni. bosanmak istiyorum ama cocuklarim etkilenecek... senle evlendiğime pismanim dedim keske bende guler yuzlu birini bulsaymisim dedi... inanin acaba suclu ben miyim surat asarak diyorum ama yaptiklarini hazmedemiyorum. bu arada baktı bosancam kıyafet falan almaya basladi ama yine gonulsuz suratsiz. sadece eskisi gibi almam diye diretemiyor hastaykende bakmam diyemiyor biraz korktu yine benle ilgilenmiyor ama cocuklara bakiyor iste
yerden göğe kadar haklisiniz belki duzelir dedim seviyodum ha deyince sevgim bitmemisti bilmiyorum belki kafam karisikti. ama haklisiniz.Kocanın ailesi bir işe yaramıyor koca bir işe yaramıyor ama böyle bir aileye iki çocuk . Em .ok o çocuklara üzüldüm
neyse bi gun kötü kavga ettik bosancam demeye basladim sonra bir iki hasta olunca sozde yemegi disardan falan söyledi.
Sözlerim kırıcı olursa özür dilerim ama dost acı söyler derler, eşinizle evlendiğinizden beri aslında çok da mutlu değilmişsiniz, ilgisiz, sizin hastalığınızı halinizi anlamayan ve yazdıklarınızdan çıkardığım kadarıyla size hiç para vermeyen, kendinize bir hamile kıyafeti bir ayakkabı almak için dahi dil döktüğünüz biriyle evlisiniz.bosanmak istiyorum ama cocuklarim etkilenecek... senle evlendiğime pismanim dedim keske bende guler yuzlu birini bulsaymisim dedi... inanin acaba suclu ben miyim surat asarak diyorum ama yaptiklarini hazmedemiyorum. bu arada baktı bosancam kıyafet falan almaya basladi ama yine gonulsuz suratsiz. sadece eskisi gibi almam diye diretemiyor hastaykende bakmam diyemiyor biraz korktu yine benle ilgilenmiyor ama cocuklara bakiyor iste