eşime nasıl destek olabilirim?

unzirol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
9
7
1
2 yıllık evliyim. çalışmıyorum. evlendikten sonra eşimin desteğiyle üniversiteye girdim. bu arada eşim de eski işinden ayrıldı yeni bir iş kurdu bir arkadaşıyla ortak. başta işleri fena değildi ama şimdi maddi olarak baya zorlanıyoruz. eşim de ailenin bütün yükünü taşıdığı için bu aralar çok gergin. psikologa gitmesi için ikna ettim. antidepresana başladı doktor. ama çok huzursuz. geceleri uyuyamıyor. iştahı kesildi. ne kadar neşelendirmeye çalışsam da aklı hep hesap kitap işlerinde. kafasını dağıtıp biraz olsun rahatlasın istiyorum ama konu dönüp dolaşıp maddi sıkıntılara geliyor. bende okuldan dolayı çalışamıyorum. acaba okulu dondurup işe mi girsem. başka nasıl destek olabilirim... bana yardım edin :(

Dışardan okuyup sende çalışabilrsin. Eşin biraz rahatlamış olur.

ya eşim biraz daha idare edebiliriz diyor ama... part time işlere bakıyorum ama yol parasına değmiyor çoğu iş... okulu dondurma mevzusunda eşimi ikna etmem lazım :(

Sende çalışabilirsin
Zarar ediyorsa dükkanı kapatıp o da işçi olarak çalışabilir
Nedir yani herkes patron olmak zorunda değil ama sağlık önemli

Ev de el işi tarzında bir şeyler yapsanız yada eve iş veren firmalar var onlarla görüşüp güzel ücretler kazananlar var.

Okulu dondurmakta bana mantıklı geldi. Ama işte eşinle çok güzel konuşman lazım kendini suçlu hissetmemeli okulunu dondurduğun için.

2 yıllık evliyim. çalışmıyorum. evlendikten sonra eşimin desteğiyle üniversiteye girdim. bu arada eşim de eski işinden ayrıldı yeni bir iş kurdu bir arkadaşıyla ortak. başta işleri fena değildi ama şimdi maddi olarak baya zorlanıyoruz. eşim de ailenin bütün yükünü taşıdığı için bu aralar çok gergin. psikologa gitmesi için ikna ettim. antidepresana başladı doktor. ama çok huzursuz. geceleri uyuyamıyor. iştahı kesildi. ne kadar neşelendirmeye çalışsam da aklı hep hesap kitap işlerinde. kafasını dağıtıp biraz olsun rahatlasın istiyorum ama konu dönüp dolaşıp maddi sıkıntılara geliyor. bende okuldan dolayı çalışamıyorum. acaba okulu dondurup işe mi girsem. başka nasıl destek olabilirim... bana yardım edin :KK43:

Dondurun sizde ,biryerden gelecek para yok ise en mantıklısı bu ,
Bir işe girip eşinizi şuanki durumuna destek olmanız lazım,
Demekki gerçekten zor bir süreçten geçiyor ilaçta almaya başlamış üstelik,

Sende çalışabilirsin
Zarar ediyorsa dükkanı kapatıp o da işçi olarak çalışabilir
Nedir yani herkes patron olmak zorunda değil ama sağlık önemli

ya işte ya düzelirse diye bekliyoruz... haklısın. oturup etraflıca düşünmemiz lazım... hiçbirşey sağlıktan kıymetli değil...

2 yıllık evliyim. çalışmıyorum. evlendikten sonra eşimin desteğiyle üniversiteye girdim. bu arada eşim de eski işinden ayrıldı yeni bir iş kurdu bir arkadaşıyla ortak. başta işleri fena değildi ama şimdi maddi olarak baya zorlanıyoruz. eşim de ailenin bütün yükünü taşıdığı için bu aralar çok gergin. psikologa gitmesi için ikna ettim. antidepresana başladı doktor. ama çok huzursuz. geceleri uyuyamıyor. iştahı kesildi. ne kadar neşelendirmeye çalışsam da aklı hep hesap kitap işlerinde. kafasını dağıtıp biraz olsun rahatlasın istiyorum ama konu dönüp dolaşıp maddi sıkıntılara geliyor. bende okuldan dolayı çalışamıyorum. acaba okulu dondurup işe mi girsem. başka nasıl destek olabilirim... bana yardım edin :KK43:
Kaçıncı yılınız part time çalışın.

ya işte ya düzelirse diye bekliyoruz... haklısın. oturup etraflıca düşünmemiz lazım... hiçbirşey sağlıktan kıymetli değil...

Ha bu arada çekirgee' ye katılıyorum,en güzeli gitsin çalışsın bir yerden başlasın,
Ya düzelirse diye bekliye bekliye adamın piskolojisi bozulmuş zaten neyi beklicek ki daha ?
Kendine düşen pay varsa alsın küçük çaptaki borçlarınızı ödersiniz yoksada ''ya allah'' diyin 2 niz bir koldan çalışın derim,

Kaçıncı yılınız part time çalışın.
2. yılın başı. ya part time iş görüşmesi için gittim 2 yere. aldığım para yola gidiyor. biraz olsun elime para kalacak birşey arıyorum hala...

kesinlikle çalışmalısın..ister hem oku hem çalış ister dondurup çalış..ama mutlaka çalış...

2. yılın başı. ya part time iş görüşmesi için gittim 2 yere. aldığım para yola gidiyor. biraz olsun elime para kalacak birşey arıyorum hala...
Calisacağınız yer ya okula ya eve yakın olmalı. Garsonluk,kitapçı, Reyan görevlisi gibi bir iş olabilir. Gerçi hem is hem ev hem okul derken okul uzama sorunu da var.

beni motive ettiniz teşekkür ederim... ya insan bazen çok ümitsizliğe kapılıyor. ne yapacağını bilemiyor. aslında yol basit ama cesaret edip adım atamıyor.... ben bugün okulda konuşayım. yarıyıldan sonra full time işibaşı...

bunu araştırcam şimdi çok sağol ...
Arkadaslarim var o tarz çalışan aileye katki olacak şekilde iyide kazanıyorlar. Birisi sabun tarzi yapiyor digeri ise pasta ve kurabiye tarzi yani birazda el becerin neye yatkinsa canim örgü tarzibyapanalrda var İnşallah canim bi an önce toparlanirsiniz.

Arkadaslarim var o tarz çalışan aileye katki olacak şekilde iyide kazanıyorlar. Birisi sabun tarzi yapiyor digeri ise pasta ve kurabiye tarzi yani birazda el becerin neye yatkinsa canim örgü tarzibyapanalrda var İnşallah canim bi an önce toparlanirsiniz.
Bildiğiniz bi firma var mı bende öyle bi iş araştıeyorum ama internetten baktıklarım hep dolandırıcı gibi

Back
X