How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

eşime konan tanı ve eşimin bunu benden saklaması

IrResistibLe_

seni sevmiyorum artık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.761
3.459
48
eşim zor zamanlar geçirmiş bir adam
4 yıldır destek alması için çaba sarfettim ama kabul etmesi çok zor oldu
şimdilerde destek alıyor ve konulan tanıyı benden gizliyor ama ben bir şekilde konulan tanıyı ögrendim
ona çok zor zamanlar yasattım tıpkı ailesi gibi
eşim nişanlıyken ve askerdeyken nişanlısı başka birine kaçmış
bu yetmemiş sevdiği kızdan annesi ayır mış
bu da yetmedi ailesi düğünümüzü yapmadılar ve eşimle 2 yıl görüşmediler ve en son ilk bebegimizi kaybettik eşimin yıkımı da bu oldu galiba
evliliğimizin 4 yılında beni aldattıgını (sadece telefonda görüşmüşler) itiraf etti ve çok pişmandı evi terkettim tam 2 ay ayrı kaldık ama ailemden yeterli destek gelmediği için ve hamile olmam dolasıyla geri döndüm
eşim buz gibiydi 2 yıl ayrı yattık
ama son 1 yıldır hersey yolundaydı ben öyle sanmışım
eşim işini bırakmak istiyor ve ani kilo kayıpları olmaya başladı aşırı mutsuz
bazen evlenmemiz hataydı diyorum
ama onsuzda bir hayat düşünemiyorum en zor zamanlarımızda bile bırakmadı terketmedi
eşimin iyileşmesini istiyorum ona nasıl yardımcı olabilirim
majör depresif bozuklugu varmış bana sadece depresyon önemli değilmiş dedi

siz kaç yıllık evlisiniz.. yaşlarınız kaç.. bunca şeye rağmen nasıl sevginiz devam ediyor.. ( belli ki inanmak istiyorsunuz.. ) eşiniz için de zor bir süreç olmuş, sizin için de.. ama siz de onun yanında olmuşsunuz hep.. hatasını görüp pişman olmuş. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısını versin..

Canım sakın bırakma , yardımcı olmalısın. Vicdanen en azından. Ben neler yaşadım kendimi asmayı düşünürken eşim benim hiç bir zaman yakamı bırakmadı kovdum kırdım küstüm yıktım parçaladım ama beni bırakmadı. Kendimi toparladım ve şimdi onu mutlu etmek için herşeyi yaparım.

siz kaç yıllık evlisiniz.. yaşlarınız kaç.. bunca şeye rağmen nasıl sevginiz devam ediyor.. ( belli ki inanmak istiyorsunuz.. ) eşiniz için de zor bir süreç olmuş, sizin için de.. ama siz de onun yanında olmuşsunuz hep.. hatasını görüp pişman olmuş. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısını versin..
8 yıl bitti 30 yaşındayız

Canım sakın bırakma , yardımcı olmalısın. Vicdanen en azından. Ben neler yaşadım kendimi asmayı düşünürken eşim benim hiç bir zaman yakamı bırakmadı kovdum kırdım küstüm yıktım parçaladım ama beni bırakmadı. Kendimi toparladım ve şimdi onu mutlu etmek için herşeyi yaparım.
bende bırakmak istemiyorum

Yapmayın bence.
Birleşmeyin yani.
Belli ki aranızda sevgi,saygı kalmamış sadece takıntılısınız birbirinize karşı.
Böyle ilişkiler sadece kişilere zarar ziyan verir.
Yavrunuz varsa olan sadece ona olur.
Siz ikiniz kavga dövüş seviş öpüş gidersiniz ancak o evladın ruhundaki yaraları asla tamir edemezsiniz.

Tahmin edebiliyorum eşinizin iç dünyasını çünkü 2 buçuk hafta önce bana da majör depresyon teşhisi koydu allah kimseye öyle iç bunaltisi vermesin normal depresyonla alakası falan yok onun..

a
Yapmayın bence.
Birleşmeyin yani.
Belli ki aranızda sevgi,saygı kalmamış sadece takıntılısınız birbirinize karşı.
Böyle ilişkiler sadece kişilere zarar ziyan verir.
Yavrunuz varsa olan sadece ona olur.
Siz ikiniz kavga dövüş seviş öpüş gidersiniz ancak o evladın ruhundaki yaraları asla tamir edemezsiniz.
ayrı değiliz şuan aldatma olayı 4 yıl önce oldu oglum 4 yaşında

eşim zor zamanlar geçirmiş bir adam
4 yıldır destek alması için çaba sarfettim ama kabul etmesi çok zor oldu
şimdilerde destek alıyor ve konulan tanıyı benden gizliyor ama ben bir şekilde konulan tanıyı ögrendim
ona çok zor zamanlar yasattım tıpkı ailesi gibi
eşim nişanlıyken ve askerdeyken nişanlısı başka birine kaçmış
bu yetmemiş sevdiği kızdan annesi ayır mış
bu da yetmedi ailesi düğünümüzü yapmadılar ve eşimle 2 yıl görüşmediler ve en son ilk bebegimizi kaybettik eşimin yıkımı da bu oldu galiba
evliliğimizin 4 yılında beni aldattıgını (sadece telefonda görüşmüşler) itiraf etti ve çok pişmandı evi terkettim tam 2 ay ayrı kaldık ama ailemden yeterli destek gelmediği için ve hamile olmam dolasıyla geri döndüm
eşim buz gibiydi 2 yıl ayrı yattık
ama son 1 yıldır hersey yolundaydı ben öyle sanmışım
eşim işini bırakmak istiyor ve ani kilo kayıpları olmaya başladı aşırı mutsuz
bazen evlenmemiz hataydı diyorum
ama onsuzda bir hayat düşünemiyorum en zor zamanlarımızda bile bırakmadı terketmedi
eşimin iyileşmesini istiyorum ona nasıl yardımcı olabilirim
majör depresif bozuklugu varmış bana sadece depresyon önemli değilmiş dedi

Eşinizin tanısı konusunda, mesleğimden dolayı daha açıklayıcı yaklaşarak içinizin rahat etmesini sağlayabilirim sanırım. Majör depresyon tedavisi olan ve anlattığınız süreçleri yaşayan her insanda olabilecek ve ilaç +psiko terapi ile yenilebilecek bir sorundur. Gidip doktoruyla konuşsanız da size "majör depresyon " demeyecek, çok önemli değil bir depresyon durumu ama çözülür diyecektir. Zira psikiyatrinin kaotik bölümleri arasında majör depresyon en önemsiz ve çözümü kolay görülenidir. Buna çok takılmayın ancak asıl evlilik, yuva ortamında mutlu musunuz, bunu irdeleyin ve mümkünse bir çift terapisine gidip sorunuzun çözümünü ya da çözülmüyorsa da yol ayrımına yönelimin yolunu açın. Çünkü mutsuz yuva ortamında istediği kadar tedavi edilsin, eşinizde sorun tekrar hortlayacaktır ve zamanla sizde de benzer durumlar oluşacaktır.

Tahmin edebiliyorum eşinizin iç dünyasını çünkü 2 buçuk hafta önce bana da majör depresyon teşhisi koydu allah kimseye öyle iç bunaltisi vermesin normal depresyonla alakası falan yok onun..
bana depresyon diye yalan söyledi ona nasıl yardım edebilirim

uzun hikaye evet ikimizde magdur olduk ben annesi yüzünden çok eziyetler ettim çok
inan bana hayatı öyle dört dörtlük insan yok.Çok sıkıntı çekti,bende zor zamanlar yaşattım ondan oldu diye bişey yok.
Bu durumun seninle hiçbir ilgisi yok yapabileceğin birşeyde yok.İlaçlarını düzenli kullanmalı o da ona bağlı yani.
Yanında olmak istiyorsun ol ama arada kendine eziyet etme

a

ayrı değiliz şuan aldatma olayı 4 yıl önce oldu oglum 4 yaşında
Aaaa pardon ben nedense ayrısınız da barışma çabaları sandım.
Bence boşanmanız hayırlı yine de siz bilirsiniz.
Dediğim gibi sizin için değil evladınız için iyi ve doğru olan bu gibi görünüyor buradan bakınca.

Back