- 10 Şubat 2025
- 20
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi ceren bengu
Aslında kinci bir insan değilim ama üst üste sürekli kırılınca kırgınlığım geçmiyor,normalde bir sarilsa geçecek olan kırgınlığım ne yapsa geçmiyor e haliyle tavirlarima yansıyor bu sürekli kafada döndürüp duruyorum bı işin içinden cikipta yüzüm gulmuyor hayır beni ne yapsa mutlu eder bilmiyorum bilsem şunu yap dicem,eşim zaten gönül almayı bilmeyen bir adam ne zaman kavga etsek başka bir odaya gidiyor ya da yatıp uyuyor sorunlarımızı konuşamıyoruz sarılıp ozurdileyemiyoryz birbirimizden olayın öylece kapanmasını bekliyor öyle olunca benim kırgınlığım katlanarak artıyor ,konuşulmayan küçük sorunlar bir duvara dönüştü bende kendimi açıp normal hayatıma devam edemiyorum.bir yandan da terkedilme korkum var sanki beni terkedicekmis gibi o kadar acımasız bakiyoki kavga esnasında yüreğim parçalanıyor.bir kavgada ben sürekli seni övüyorum iyi yanlarını ortaya çıkarıyorum ama sen sürekli rezil olduğum anları anlatıyorsun dedim sana beni öv demedim dedi ne demek bu yaa Allah aşkına ben aşık olduğum adamla aşık ve mutlu olmak istiyorum ama kırgınlığım geçmiyor