eşime kırgınım.

Boyle bi konuda 4 gun evde buzz gbi havalar esmesi abes ve gereksiz olmus. Ne babanin yaptigi ne de esinin soyledigi kotu niyetli diil.

Bu arada altinlarin konuyla baglantisini kuramadim

Ben nedense kötü niyetli olduğunu düşünmedim. tuhaf gelmiş belli ki. siz de böyle bir sebep için kırgınlık yapmayın. hatta güzelce konuşun bence. durumu kavrasın..

Babana helâl olsun kv ıçiñ kredi çekmiş ,baban kendi annesi için çekse annen olay çıkartıldı ,annenden gizlemesi doğru değil eşine de kirilmana gerek yok haklı eşin
işin tuhafı gelecek ay o ilaçlardan yine verilecek anneanneme. ya masraf tabi am a yeter ki o iyileşssin. ben 100 milyara da razıyım. 12 sene yiyecek olarak süt yemek ne demek. o kadar üzülüyorum ki. yeter ki iyi olsun . babam çok insalcıldır. annem üzülmesin yeter ki. her şeyi yapar

Kırılmak için bahane aramışsın ortada bi sorun görmedim eşin seninle aynı düşünmek zorunda değil ki kişisel fikrini söylemiş

eşimle konuşuyorum elbet. sadece kırıldım dedim. fikir almak istedim . acaba ben mi çok alınganlık yaptım diye. ya aile kavramı girince sanırım savunmacı oldum biraz. yoksa eşime canım feda.

Ninene şifalar dilerim fakat kocana çok gereksiz yere kırılmışsın ve çok abartıyorsun

eşimle konuşuyorum elbet. sadece kırıldım dedim. fikir almak istedim . acaba ben mi çok alınganlık yaptım diye. ya aile kavramı girince sanırım savunmacı oldum biraz. yoksa eşime canım feda.
Hepimizin ailesi kıymetli ama en ufak bir konuda bu kadar alıngansın eşine yazık ediyorsun ailem demişsin eşin ne oluyor eşinde ailen değil mi?

Hepimizin ailesi kıymetli ama en ufak bir konuda bu kadar alıngansın eşine yazık ediyorsun ailem demişsin eşin ne oluyor eşinde ailen değil mi?
ailem olmasını istediğim için evlendm zaten. elbette ailem. ya zatn bu konuyu çözdük az önce eşimle. sadece fikir almak istediğim için yazdım. herkesin takıldığı bişey vardır hayatta.

İlerde ondan bi sey saklanma ihtimalini dusunerek patavatsizca konusmus. Ben olsam ben de kirilirdim

Sizde surekli gizli sakli isler mi yapiliyoki esin oyle dedi?
Sahsen kirilacak bisey gormedim ben

:) yeni evliyim. ilk üç senede olurmuş böyle alınganlıklar. hem hallettik . sadece fikir almak istediğim için yazdım. küs değildim yani. kırıldığımı belirttim. o kadar. neler durdu o kulaklar söyle bakalım:)
Sen buna kirildiysan ben oleyim arkadas,bu kulaklarim neler duymadi

bu anlattığım iki olay dışında hayır. bu iki olayın sebebi de annemin sağlığı. yoksa dalavere işi bana göre değil. üzülmesin yeter. yazık, borca girdik diye kendini çalışmaya verecek, yoracak. herneyse. konu fazla uzadı:) sadece fikir alma amaçlı yazdım. herkese teşekkür ediyorum. anlayana, anlamayana herkese teşekkürler. saygılarımla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…