Bence babaniz cok ince ruhlu bir adam. Karisini nede cok dusunuyor hic bir sekilde uzulmesini istemiyor.
Kayinvalidesine borca girip ilac almasi yine onun iyi niyetini gosterir.
Ayrica bunlar hicbir sekilde sizin esinizi ilgilendirmez herkesin aile hayati farkli olabilir.
Bence siz kendi ailenizde olan herseyi esinizle paylasmayin. Her zaman biraz daha mesafeli olmak esin her seyi bilmemesi iyidir.
dünkü konumda belirtmemişim . özür diliyorum . saklama sebebim şuydu. annem kalp krizi geçirdi. daha sonrasında da anjio. stresten uzak kalmalı. saklama sebebim buydu. ailemden sürekli bişye saklayan bir yapım yoktur. eşm ya da annem-babam olsun. annemi sıkıntıya sokmayacak konularda sadece bu iki konuda söylememeyi tercih ettik babamla. garibimin ömrü tarlada çapa da geçmiş hep. bu saatten sonra tekrar sıkıntı çeksin istemediğimiz için bu konu bu haldedir.bence eşiniz haklı.
eşler arasında böyle gizli saklı olur mu? siz kendinizi annenizin yerine koyun mesela. kızı yalan söylüyor, eşi yalan söylüyor. hem de para pul konusunda.
teşekkür ederim. çok incesiniz:)Babaniz cok dusunceliymis bence ,anneniz cok sansli. Zor durumdayken ilaclara o kadar para vermek annenizi uzebilirdi.. sanirim esiniz pot kirmis, kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum.
dünkü konumda belirtmemişim . özür diliyorum . saklama sebebim şuydu. annem kalp krizi geçirdi. daha sonrasında da anjio. stresten uzak kalmalı. saklama sebebim buydu. ailemden sürekli bişye saklayan bir yapım yoktur. eşm ya da annem-babam olsun. annemi sıkıntıya sokmayacak konularda sadece bu iki konuda söylememeyi tercih ettik babamla. garibimin ömrü tarlada çapa da geçmiş hep. bu saatten sonra tekrar sıkıntı çeksin istemediğimiz için bu konu bu haldedir.
cevabınız için teşekkür ediyorum. saygılarımla.