eşime kırgınım.

Bu kadarcık şey için 4 gün küsüyosanız
Ciddi bi sorunda aylarca konuşmazsınız sanırım
Adam manasız bulmuş sormuş, bence haklı
İlaç yarın birgün yine lazım olacak, baban iyi bi damatmış tamam ama herşeyi de niye annenden gizliyosunuz

Ayrıca siz sürekli annem, anneannem, babam, durumumuz diyosunuz. Siz eşinle yeni bi aile oldunuz, o babanların durumu. Adam birşey sorunca da kızıyosun. Kendi ailesine fazla düşkün olup eşini fazla umursamayan erkekler gibisiniz.

eşimin aileside böyedirler o yüzden eşinizi anlyorum...mesela kv doktora gider film çekilir sonucu şu duymasın bu duymasın! üzülür,yada kredi çekecekler kimse bilmesin,yada bir yere giderler saklarlar ee bende doğrucu davut çok net olmak taraftaryım! çünkü başka şekilde birilerinden bişey saklanırken verilen sorulara yalanla cvp verilir!anlayacağınız çok nahoş yaftalamalar yapılabilir.....ne kadar iyiniiyet barındırsada hiç sevmem bu tip durumların sonuçlarını,hep bişeyler gizlenecek yani ne gerek?

o kadar çok kırılacak durum yok ama eşinizden anlayış beklemişsiniz
anlayışsız olunca da kırılmışsınız

İyi de eşinin jeton köşeli galiba.

Baban kendi annesi için bir harcama yapsa, saklasa annenden, hadi buna gizli saklı iş çevirmek dersin.

Ama adamcağız KV'si için 1o milyar harcamış, bunu da başına kakmış gibi olmasın diye anneciğine söylememiş bile.

O nasıl güzel yürek. Keşke eşlerimiz babalarımız yarısı kadar adam olsa.

Çok karışık anlatmışsınız ama anladığım kadarıyla yorum yapıcam.
El oğlu dertten anlamaz halden de anlamaz. Buda benim anneannemin sözü.
Bence kırılmakta haksızsınız. Gerçekten okuyunca bune böyle dedim sürekli bir şeyler saklanıyor bir işler yapılıyor.
Bunu kim olsa söyler.
Bakın ben bile söyledim yani.

Esin dusuncesini yanlis bir dille ifade etmis sadece. Arkadan is cevirmek kotu amacli yapilan bir sey. Bence boyle seyler aile icerisinde gizli yapilmamali deseydi daha duzgun olurdu. Evde soguk soguk durmak yerine, konusup olayi cozun bence

1. eşin kendini yanlış ifade etmiş demek istediği ''herkes herşeyi bilsin ailede saklanmasın''. kırılacak bi durum yok eşine boşuna triplisin bence.

2.baban ne iyi insanmış allah hepimize öyle koca versin, adam kayınvalidesi için kredi çekip o ilacı mutlaka alıyo. ama yine de annenin bilmesi lazımdı, üzülecek bişey yok bunda, tam tersi böyle kocası olduğu için sevinsin.

3.annene üzülür kırılır diye bişey söylemiyosunuz ama kadın sizin ona yalan söylediğinizi gizlediğinizi öğrense daha çok üzülmez mi? kendini dışlanmış hissetmez mi? saçma bence saklamak. bide annene söyle sudan sebeplere üzülüp durmasın canım üzülecek yer mi arıyo :) ne var yani altınını bozdurup paraya çevirdiysen, gene senin elinde değil mi sokağa mı attın birine mi verdin de parayı üzülsün? :)

Bence babaniz cok ince ruhlu bir adam. Karisini nede cok dusunuyor hic bir sekilde uzulmesini istemiyor.
Kayinvalidesine borca girip ilac almasi yine onun iyi niyetini gosterir.
Ayrica bunlar hicbir sekilde sizin esinizi ilgilendirmez herkesin aile hayati farkli olabilir.
Bence siz kendi ailenizde olan herseyi esinizle paylasmayin. Her zaman biraz daha mesafeli olmak esin her seyi bilmemesi iyidir.

Bence babaniz cok ince ruhlu bir adam. Karisini nede cok dusunuyor hic bir sekilde uzulmesini istemiyor.
Kayinvalidesine borca girip ilac almasi yine onun iyi niyetini gosterir.
Ayrica bunlar hicbir sekilde sizin esinizi ilgilendirmez herkesin aile hayati farkli olabilir.
Bence siz kendi ailenizde olan herseyi esinizle paylasmayin. Her zaman biraz daha mesafeli olmak esin her seyi bilmemesi iyidir.

katılıyorum her şeyi bilmeyiversinler. günü gelir başına kalkar belli mi olur

durumumuz derken ailenızın durumundan bahsettınız heralde sıkısık diye

eşiniz kötu bırsey dememıs ve siz maddi destek mi oldunuz ben anlamadım

sizin altınlarınızla bu konunun ilgısı ne?

saklama sebebim şuydu: annem bir strese bağlı kalp krizi geçirdi. ve daha sonrasında ayrıca anjio oldu. stresten uzak durmalı. ayrıca annemin biz borca girdiğimizde yükümüzü biraz hafifletsin diye tarlaya gidip çlışmk ister hep.tarla işini bilr misiniz bilmiyorum. açıkcası bunları yapmasın diye söyledim. sağlık durumu tehlikeye girsin istemedğim içindir. benim kırıldığım konu eşimin tutumuydu. annemin üzülmesi değil.
cevabınız için teşekkür ediyorum.
saygılarımla.

Babaniz cok dusunceliymis bence ,anneniz cok sansli. Zor durumdayken ilaclara o kadar para vermek annenizi uzebilirdi.. sanirim esiniz pot kirmis, kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum.

bence eşiniz haklı.

eşler arasında böyle gizli saklı olur mu? siz kendinizi annenizin yerine koyun mesela. kızı yalan söylüyor, eşi yalan söylüyor. hem de para pul konusunda.
dünkü konumda belirtmemişim . özür diliyorum . saklama sebebim şuydu. annem kalp krizi geçirdi. daha sonrasında da anjio. stresten uzak kalmalı. saklama sebebim buydu. ailemden sürekli bişye saklayan bir yapım yoktur. eşm ya da annem-babam olsun. annemi sıkıntıya sokmayacak konularda sadece bu iki konuda söylememeyi tercih ettik babamla. garibimin ömrü tarlada çapa da geçmiş hep. bu saatten sonra tekrar sıkıntı çeksin istemediğimiz için bu konu bu haldedir.
cevabınız için teşekkür ediyorum. saygılarımla.

Kırılman yersiz .. Bi kadın için en hayırlı sey koca .. Bos yere kendine eziyet etme .. Etti o buzları

dünkü konumda belirtmemişim . özür diliyorum . saklama sebebim şuydu. annem kalp krizi geçirdi. daha sonrasında da anjio. stresten uzak kalmalı. saklama sebebim buydu. ailemden sürekli bişye saklayan bir yapım yoktur. eşm ya da annem-babam olsun. annemi sıkıntıya sokmayacak konularda sadece bu iki konuda söylememeyi tercih ettik babamla. garibimin ömrü tarlada çapa da geçmiş hep. bu saatten sonra tekrar sıkıntı çeksin istemediğimiz için bu konu bu haldedir.
cevabınız için teşekkür ediyorum. saygılarımla.

tabi kendinize göre haklısınız. ama mesela bana bu yaptığınız çok gereksiz geliyor. önemsiz bi mesele çünkü, paranızı çaldırmamışsınız nihayetinde. bunda strese girip hastalık geçirecek bi durum yok. bana bu şekilde göründüğü gibi eşinize de aynı şekilde görünüyor olabilir. o yüzden ben eşinize hak verdim. canınızı sıkmanızı gerektirecek bi durum yok. insanlar çeşit çeşit. kötü niyetle söylememiştir.

Babana helâl olsun kv ıçiñ kredi çekmiş ,baban kendi annesi için çekse annen olay çıkartıldı ,annenden gizlemesi doğru değil eşine de kirilmana gerek yok haklı eşin

X