eşime kırgınım.

Boyle bi konuda 4 gun evde buzz gbi havalar esmesi abes ve gereksiz olmus. Ne babanin yaptigi ne de esinin soyledigi kotu niyetli diil.

Bu arada altinlarin konuyla baglantisini kuramadim:confused:

Ben nedense kötü niyetli olduğunu düşünmedim. tuhaf gelmiş belli ki. siz de böyle bir sebep için kırgınlık yapmayın. hatta güzelce konuşun bence. durumu kavrasın..

Babana helâl olsun kv ıçiñ kredi çekmiş ,baban kendi annesi için çekse annen olay çıkartıldı ,annenden gizlemesi doğru değil eşine de kirilmana gerek yok haklı eşin
işin tuhafı gelecek ay o ilaçlardan yine verilecek anneanneme. ya masraf tabi am a yeter ki o iyileşssin. ben 100 milyara da razıyım. 12 sene yiyecek olarak süt yemek ne demek. o kadar üzülüyorum ki. yeter ki iyi olsun . babam çok insalcıldır. annem üzülmesin yeter ki. her şeyi yapar

Herkese merhabalar. bu benim ilk konum. belki çok basit gelebilir ama kırgınlığımı ya da haklılık payımı tarafsız bir şekilde sizlere sormak istedim.
biz eşimle 2 yıl önce evlendik. birbirimizi severek. Çok altın takmayı seven biri değilim. bilezik takmayı hiç sevmem hatta. düğünde eşime şöyle bir öneride bulundum'' düğün için alalım o bilezikleri, işimiz bitince değer kaybetmeden hemen satalım, o para nakit olarak elimizde kalsın. tamam dedik. bu olayı ben, babam ve eşm biliyo sdece. annem duyarsa üzülür diye söylemedik. Anneleri bilirsiniz altına çok düşkündür ya da hep kolda görmek isterler.
geçen gün ise şöyle bişey oldu: anneannem pemfigus hastası. diline geçmek bilmeyen yaralar var 12 yıldır.
ve 12 yıldır sabah öğle akşam süt dışında bişey yiyemiyor. anneannem şuana kadar kuzenimin yanındaydı. onlar bakıyordu. şimdi ailemin yanında. annem de hastalığın üzerine düşmüş tıp fakültesinde çok iyi bir hocaya götürdü. doktor demiş ki tamamen geçmez ama gerileyebilir. bir ilaç getirteceğim sağlık bakanlığından demiş. ilaçlar çok pahalı , tek fiyatı 6 milyar. devletin ödediği haliyle 1.5 milyar. toplam 7 adet takıldı. 10.5 milyar. feda olsun anneanneme. şuan için durumumuz çok sıkışık. babam kredi kartından halletmiş ilaç parasını. annem de üzülür diye söylemedi ona. 100 lira tutttu demiş durumumuz sıkışık olduğu için. geçen gün eşimle yemekte konuşuyorduk. bu olayları anlattım '' siz de neden gizli saklı bu işler. hep arkadan , gzli gizli iş çevirilyor '' dedi. ben de dedim ki babamın anneme öyleme sebebini anlamayacak kadar anlayışsız mısın dedim. kırıldım o gün. yaklaşık 4 gündür evde buz gibi bir hava var.
haklı olabilir eşim ama sonuçta kötü niyetli bişe y değil bu yapılanlar. şimdi size soruyorum: kırılmakta haklı mıyım, yoksa bu kırgınlığım yersiz mi? herkese teşekkürler.
Kırılmak için bahane aramışsın ortada bi sorun görmedim eşin seninle aynı düşünmek zorunda değil ki kişisel fikrini söylemiş

eşimle konuşuyorum elbet. sadece kırıldım dedim. fikir almak istedim . acaba ben mi çok alınganlık yaptım diye. ya aile kavramı girince sanırım savunmacı oldum biraz. yoksa eşime canım feda.

işin tuhafı gelecek ay o ilaçlardan yine verilecek anneanneme. ya masraf tabi am a yeter ki o iyileşssin. ben 100 milyara da razıyım. 12 sene yiyecek olarak süt yemek ne demek. o kadar üzülüyorum ki. yeter ki iyi olsun . babam çok insalcıldır. annem üzülmesin yeter ki. her şeyi yapar
Ninene şifalar dilerim fakat kocana çok gereksiz yere kırılmışsın ve çok abartıyorsun

eşimle konuşuyorum elbet. sadece kırıldım dedim. fikir almak istedim . acaba ben mi çok alınganlık yaptım diye. ya aile kavramı girince sanırım savunmacı oldum biraz. yoksa eşime canım feda.
Hepimizin ailesi kıymetli ama en ufak bir konuda bu kadar alıngansın eşine yazık ediyorsun ailem demişsin eşin ne oluyor eşinde ailen değil mi?

Hepimizin ailesi kıymetli ama en ufak bir konuda bu kadar alıngansın eşine yazık ediyorsun ailem demişsin eşin ne oluyor eşinde ailen değil mi?
ailem olmasını istediğim için evlendm zaten. elbette ailem. ya zatn bu konuyu çözdük az önce eşimle. sadece fikir almak istediğim için yazdım. herkesin takıldığı bişey vardır hayatta.

İlerde ondan bi sey saklanma ihtimalini dusunerek patavatsizca konusmus. Ben olsam ben de kirilirdim

Sizde surekli gizli sakli isler mi yapiliyoki esin oyle dedi?
Sahsen kirilacak bisey gormedim ben

:) yeni evliyim. ilk üç senede olurmuş böyle alınganlıklar. hem hallettik . sadece fikir almak istediğim için yazdım. küs değildim yani. kırıldığımı belirttim. o kadar. neler durdu o kulaklar söyle bakalım:)
Sen buna kirildiysan ben oleyim arkadas,bu kulaklarim neler duymadi :KK43:

bu anlattığım iki olay dışında hayır. bu iki olayın sebebi de annemin sağlığı. yoksa dalavere işi bana göre değil. üzülmesin yeter. yazık, borca girdik diye kendini çalışmaya verecek, yoracak. herneyse. konu fazla uzadı:) sadece fikir alma amaçlı yazdım. herkese teşekkür ediyorum. anlayana, anlamayana herkese teşekkürler. saygılarımla.....

X