- Konu Sahibi yabanguluQ
-
Seni koruması gerek, sen onun yeni ailesisin sonuçta. Öyle erkekleri de hiç anlamam, istediğin bir eş olgunluğuna orta yaşının sonlarına doğru gelecek bence, sen bu süreçte çok yıpranırsın ama sonunda mutlu olursun. Devamlı derdini anlatmaya çalışman belki aklını başına getirir eşinin, seni ezdirmemesi gerektiğini idrak etmeli.vliliğin ne demek olduğunu anlamamış şimdilik kendi çevremden biliyorum her ne kadar evli olmasam da.
asena cım canım benım aman aklın varsa evlenırken yüzlerce kez düşün. sevgide biyere kadar evlılıkte sevgının bıle yetemeyeceği seyler oluyor kı bu tamamen kadını yıpratıyo
annenin hakkı varsa ve anneye bağırmak günahsa, kişinin eşinin de bazı hakları var ve haksız yere eşe bağırmak da günah. kul hakkı...
galiba eşiniz dinine biraz düşkün bu yüzden böyle davranıyo. siz de bu sorunu çözmek için işin dini yönünü güzelce öğrenip eşinize anlatmanız lazım.
Açıkcası ben kendi ailemden biliyorum bu olayı, hayat hikayen çok benzer. Onun şu anki ailesi sensin ama o hala annesine karşı sorumlu olduğunu düşünüyor sadece. Ve evet bence de kişilik problemi bu. Bir de o tür insanların anne babaları da zalim olur aksi gibi.
Teşekkür ederim nasihatın için, ben de evlilikten korkuyorum nedense.:44:
bir arkadaşım böyle sorunlar yüzünden "Eşimi kimsesizler evinden yetimhaneden alacağım" diyordu,
Gerçekten insan bazen düşünmüyor değil ama napayım diyor benim eşimde, atsam atamam satsam satamam
ama senide savunamam, işte bu son an çileden çıkarıyor insanı zaten, iyisimi ben sinir olacağıma onlar sinir olsun politikasını uyguluyorum ben uzun zamandır, ne çingeneliğim kaldı, ne çocuksuzluğum, 2 kere düşük yaptım hiçbirinde geçmiş olsun demediler, bende şimdiiii ne hal hatır ediyor ne el öpüyor, ne hoşgeldin ne gülegüle diyorum, beni insan yerine koymadılar bende koymuyorum, böyleside hoş değil daha evvel defalarca konuştum karşıma alıp ama bir yol katedemedim, böyleside zor ama napalım eşimizi seviyorsak sahip çıkıcaz evliliğimize mecbur yoksa bence boşanmanın %90 kısmını aileler yüzünden yaşıyoruz, ya gelinin ya damadın ailesi, ailelerden yana yüzü gülenlere hep imrenmişimdir. Hayat bazılarına böylesini veriyor işte napalım,
dogru zamanda dogru kısıyle olursa evlılık guzel bırsey bence herseyını paylasabılecegın senı anlayan dınleyen bı hayat arkadaşı. fakat ben bu konudan yana şanssızın böyle bı yuvam olamadı caba gosteriyorum ama olmuyo ışte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?