- Konu Sahibi yabanguluQ
selam kızlar eşimle 2007 senesinde tanıstık ve 2009 da evlendik. 15 ay asker yolu gözledim eşimin ailesi tarafından istenmeyen gelin durumundayım kaynanam yuzunden şiddet bile gördüm. askerden geldi evimizi ayırdık ( alt kata tasındık tamamen ayrılamadık ) her türlü eşyamızı tamamen kendımız aldık annesinin her fırsatta benım canımı yakmak ıstemeside cabası okadar utanmazkı.bende işe başladım. eşimin annesi bana oglunun yanındada laflar söylüyor dışlıyor ve esimde agzını acıp bi kelime söyleyemıyor savunmuyor benı. oncekı kavgalarımızdada ne hakaretler ısıttım ama esım karıma bunu dıyemezsınız demedi. bunlarda benım ıcımden cıkmıyo esimden her anlamda sogudum. ben onlara kızınca bana bagırıp laflar söyluyor gunlerce konusmuyo ama benı onlara karsı bı kerede savunmuyor agırıma gıdıyo tum bunlar. haklısın ama sabret napıyım dıyor. tamam ailesi atsın demıyorum ama banada boyle davranmalarına manı olmak sıtıyorum. sürekli benı huzursuz edıyorlar kendımı esıme anlatamıyorum. saygımızıda kaybettik eşimle. ne yapmam lazım yardım edın bana bunalıma gırdım cıldıracagım