eşime karsı nasıl davranacam bilmiyorum

o zaman aile içinde görüşebileceğiniz insanlar warsa biraz sosyalleşmeye çalış..en azından kafa dagıtırsın.birlikte plan falan yaparsınız belki uyum sağlar..belliki işin zor..çok kilo aldıysan zayıfla ve bakımını ihmal etme..

ilk mesajda eşimle konuşamam böyle şeyleri demişsiniz. bu yaklaşımı yanlış buluyorum. o sizin "eş"iniz en özel anlarınızı geçirdiğiniz insan. onunla paylaşmalısınız düşüncelerinizi.
bebeği de yanınızda yatırmayın bir de. ben aynı odada olmasına bile karşıyım aslında.

esimle konustum..facedeki kızları sordum tanımadıgı memleket sayfasındaki kızlar oldugunu söyledi..niye msj yazdın dedim..göz göre göre inkar etti...bende şifresini bana söyleceksin dedim..bayaga bagırdım cagırdım kızdım vurdum ne serefsizliğni bıraktım ne adiliğini sucunu bildiğinden sesini bile cıkarmadı....tabi bilgisayarı almaya kalktı sifreyi vermek istemedi.vallaha bilgisayarı kırarım seni ailene söylerimdedim ..neyse verdi beraber oturduk sildik kızları...sonra durmuş bişey yapmıyorum diyo büyütüyosun diyo...şifreni falan değiştirmeyecksin dedim ben arada girp bakacam ne haltlar karıstırıyosun dedim...hiç sesini bile cıkaramadı...sonra niye böyle yapıyosun dedim bana ilgi göstermiyosun dedim...bıktın mı benden dedim.niye hiç yanasmıyosun dedim...sen cocukla ilgileniyosun yoruluyosun rahatsız etmek istemiyorum dedi...dedim hiç mi boş vaktim olmyo dedim..işten geliyosun sap gibi karsıma geciyosun oturuyosun konusmuyosun dedim...benle ilgilenecegine facde tanımadıgın kızlarla konusuyosun muhabbet etmekse amacın gel benle et dedim...benmde ilgiye ihtiyacım var bende kadınım insanım dedim...biraz ağladımm....hiç bişey demiyo..sende konusmuyosun diyo ben sen konusmuyosun diye konusmyorum deim .....falan filan işte öyle susuyo...şimdi gitti yattı...1 saattr karsında oturuyorum hala susuyo bi insan bu kadar odun olmaz ya..duvara konustum sanki.... yarın nasıl olacak bakalım daha konusurum ben ...neyse beşiği odaya tasıdım sıpada uyudu nihayet gidip yatayım bakalım..

canım birkere emin ol kaynın kardeşine çıtlatır senin şüphelerini çünkü onlar kardeş böyle bir konuda sana hak verse bile kardeşinin arkasından iş çevirmez o nedenle emin olki eşin bilecek senin şüphelerini.Bencede eşin farklı arayışlar içine girmiş ama bence bunun senin ayrı yatmanla ilgisi yok evet yatakları ayırmak hata ama yatak ayrıldı diyede farklı arayışlar içine girilmez.Bence babalık evlilik sorumluluk bunlar bekarlığını özlettirmiş gibi görünüyor kendini bekar günlerindeki gibi hissetmek istiyor olabilir.Ben senin yerinde olsam madem açıkca konuşamıyorsun mektup yaz mail yaz tüm duygularını bütün çıplaklığıyla anlat inkar etse ne olur en azından senin aptal olmadığını anlar kendininde çok akıllı olmadığını seninde içinde kalmaz sonrada durgun davran ne soğuk ne sıcak kırgın ve durgun asla birşey içinde çaba sarfetme bırak hatalı olan düzeltmeye çalışsın

oh iyi etmissin valla,
biraz böyle eli masali ol, ne o öyle istedigi gibi at oynatamaz evin icinde senden habersiz,
iyi yapmissin valla,
yataklar birlestimi bu arada ?

oh iyi etmissin valla,
biraz böyle eli masali ol, ne o öyle istedigi gibi at oynatamaz evin icinde senden habersiz,
iyi yapmissin valla,
yataklar birlestimi bu arada ?

yataklar birleşti ama uyku alt üst oldu oğlum beşiği alışkın olmadıgından yada beni aradıgındaan sık sık uyandı...eşimde rahatsız olmuş beyfendi....yarın grei götür beşiği öteki odada yatın diyooo....heh oldu canım dedim...gecirirmiyim...birazcıkta kendi rahatsız olsun...

daha cok söyleyeceklerim var ona ama mektup yazmayı düşünüyorum..onada yazmasını söylecem...

Benim çocuk bakmaya hiç yüzüm yok gerçekten, uzun süre de çocuk sahibi olmak istemem gibi geliyor.
Ben sizin yerinizde olsaydım kendim ayrı odaya geçer çocuğu babayla bırakırdım.

sakın ha yatağı tekrar ayırma.kocan da alışmak zorunda size.bebeğin de alışacak beşiğe.kocan odadan giderse sen de git.beraber yatacağınızı anlasın

bu arada yorum yazan herkese teskkürederim...cesaretlendirdiniz beni...böyle olmasa dahada uzardı belki bu konu....aslında normalde bu kadar sessiz değilimdir ....söyleyecek bişeyim varsaa sonu ne olrsa olsun söylerim susmam hiç....ama şimdi evliliğim söz konusu olunca.....kavvga gürültüyle sorun halletmek istemiyorum...evdeki huzursuzluk kadar kötü bişey yok...eşimin yaptıkları hazmedilir değil ama...insan gibi konusp neden bu duruma geldiğimizi sakince anlamak varken...kavga herseyi dahada kötüleştirebilir....dün ben cok kızgındım ama Allahtan eşim sakindi...ya sucunu biliyo pısıyodu ya gercekten benm kızgın oldugumu anladı alttan almaya calıştı.....bugün cok şükür bi huzursuzluk yok evde aramızda iyi o konusmaya calısıyo ama ben pek yüz vermiyorum...biraz naza cekmek iyidir...yarın mektubuda yazarsam hersey daha güzel olacak inşallh

ya şu da bir gerçek ki çocuk doğduktan sonra kadınlar kendilerini salıyor ne kendine ne kocasına gereken özeni göstermiyor. tamam anne olmak fedakarlık ister ama şunu unutmaki senin yuvandaki huzurda huzursuzlukta çocuğunuda etkilicek. şöle bir silkin kendine gel tamam anne oldun ama kocanın eşi olmaktan, kadın olmaktan vazgeçmedin yarın bi değişiklik yap giyin süslen güzel yemekler yap yatakları kesinlikle birleştir!... kocana ilgi göster kadın olduğunu hem kendine hem kocana hatırlat.

güzelim şu halimle bendeki böyle birşey yapsa laptop kafasında kırılır.senn durumunda olsam laptobuda eline veririm gecenin bir vakti kapıya koyarım adamı yapıcaksan evimin dışında yap adam ol öyle gel hadii yallah.valla bak bende severim romantiğimdir saygılıyımdır ama boşuna delirmedim yani.öyle yazışmalarmış bu durumlarda işe yaramıyo benden söylemesi.

İyide bu şekilde bi evliliği nasıl sürdürmeyi düşünüyorsunuz ki ? :44:

Oh çok şükür :)
Söylemen gerekenleri söylemişsin.Eşin de sandığın gibi üste çıkmamış,suçunu bilmiş.
Ama daha uzatıp mektup filan yazma bence.
Bu çıkışın yerinde ve zamanında oldu.Eşini hazırlıksız yakaladın.
Devam etmediği sürece,daha fazla üzerine gitmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Yatak konusunda bir adım atmışsın,aynen devam :)
Bu konuşmanı bir dönüm noktası kabul edip,karşılıklı değişimlere gidin.
Sen de üzerine düşenleri yap,eşin de yapsın.
Aslında,eşinin de baba olarak gece kalkması gerekiyor.
Bebeğinin bakımını üstlenip eşini soyutlamamanı öneririm.İkinizin bebeği ve bakımını paylaşmalısınız.

Bir de bir yerde,yüzüme bile bakmıyor demişsin.Eşinle göz teması kurmayı ihmal etme.
Sadece gerekli olduğu zaman veya sırf bebek konusunda konuşmayın.
Eşinle sohbet etmek için özel zamanlar ayırmaya çalış.

arkadasa katiliyorum,
bir gecede mesela esine de hayatim sen kalk de,
yada mamasini ve bebegi tutustur eline, yedirsin,
ver bezi altina, baglasin mesela,
krem sürülecekse o sürsün,
bebek yikancaksa beraber yikayin,
bunlari tek basina yapamadigin icin degil, onuda katman gerektigi icin yap,
sen hepsini tek basina yapabilirsin yapiyorsunda, ama sen bebeginle ikiniz bir grup gibi oldunuz, esinde farkli bir grup gibi oldu anlatabildinmi ? soyutladi kendisini, yada sen onu soyutlamis gibi oldun,

Insallah yakinda yine eskisinden dahada yakin olursunuz birbirinize, siz bir ailesiniz bunu hem sen farket, hemde esine farkettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…