bende hep bu düşüncedeydim..en kötü kavgamızda bile ayırmadım yatagımı ama cocuk olunca mecbur kaldım...cocugu bırakıp cıkabilecegimiz bi yer yok kaldıki eşim öyle gezmeyi falanda sevmez...2 gündür söylüyorum cıkalım gezelim biraz diye..o sen cocugu giydir biraz cıkarıyım hava aldırıyım diyo..hiç beni düşünmyo yani...
casus programları onu nasıl yapabilirim acaba eşime hissettirmeden...benim face yok ama kaynıma söyledim eşimin facesindeki kızları oda ekledi..saolsun ona sorunumu söyledim ve yardım edecegini oda hak verdi ama...ben kendim bişeyler yapmam lazım...yuvam bozulsun istemiyorum...eşimi seviyorum..eşim böyle bi insan degildi son bir ayda oldu ne olduysa...karsıma alıp konusmak istiyorum...ama biliyorum ağlamaktan konusamam..zor çünkü sevdiğin bi insana neden bana böyle davranıyosun..neden bunlara ihtiyac duyuyosun ...beni sevmiyomusun demek zor...ya sevmiyosa...ya senden sıkıldım derse..gercekleri duymak cok acı verir...o zmaan ne yaparım bilmiyorum...
esimle konustum..facedeki kızları sordum tanımadıgı memleket sayfasındaki kızlar oldugunu söyledi..niye msj yazdın dedim..göz göre göre inkar etti...bende şifresini bana söyleceksin dedim..bayaga bagırdım cagırdım kızdım vurdum ne serefsizliğni bıraktım ne adiliğini sucunu bildiğinden sesini bile cıkarmadı....tabi bilgisayarı almaya kalktı sifreyi vermek istemedi.vallaha bilgisayarı kırarım seni ailene söylerimdedim ..neyse verdi beraber oturduk sildik kızları...sonra durmuş bişey yapmıyorum diyo büyütüyosun diyo...şifreni falan değiştirmeyecksin dedim ben arada girp bakacam ne haltlar karıstırıyosun dedim...hiç sesini bile cıkaramadı...sonra niye böyle yapıyosun dedim bana ilgi göstermiyosun dedim...bıktın mı benden dedim.niye hiç yanasmıyosun dedim...sen cocukla ilgileniyosun yoruluyosun rahatsız etmek istemiyorum dedi...dedim hiç mi boş vaktim olmyo dedim..işten geliyosun sap gibi karsıma geciyosun oturuyosun konusmuyosun dedim...benle ilgilenecegine facde tanımadıgın kızlarla konusuyosun muhabbet etmekse amacın gel benle et dedim...benmde ilgiye ihtiyacım var bende kadınım insanım dedim...biraz ağladımm....hiç bişey demiyo..sende konusmuyosun diyo ben sen konusmuyosun diye konusmyorum deim .....falan filan işte öyle susuyo...şimdi gitti yattı...1 saattr karsında oturuyorum hala susuyo bi insan bu kadar odun olmaz ya..duvara konustum sanki.... yarın nasıl olacak bakalım daha konusurum ben ...neyse beşiği odaya tasıdım sıpada uyudu nihayet gidip yatayım bakalım..
oh iyi etmissin valla,
biraz böyle eli masali ol, ne o öyle istedigi gibi at oynatamaz evin icinde senden habersiz,
iyi yapmissin valla,
yataklar birlestimi bu arada ?
yataklar birleşti ama uyku alt üst oldu oğlum beşiği alışkın olmadıgından yada beni aradıgındaan sık sık uyandı...eşimde rahatsız olmuş beyfendi....yarın grei götür beşiği öteki odada yatın diyooo....heh oldu canım dedim...gecirirmiyim...birazcıkta kendi rahatsız olsun...
daha cok söyleyeceklerim var ona ama mektup yazmayı düşünüyorum..onada yazmasını söylecem...
ayrı yatmayı ben istiyorum oğlum gece sık uyanıyo ve ancak emzirerek uyutabiliyorum...gece kalkıp beşikten almak falan zor geliyo..yanımda yatarak emziriyorum.. o yüzden ayrı yataklarımız...son bir aya kadar hiç facele ilgili bi sorunumuz olmamıştı...hani benim eşim böyle yapmaz diyenlerdenim bende...ama suan onları görünce yapmaz diyemiyorum
facedeki kızları sorucam ama zamanını bekliyorum...kızlar aynı memleketinden ve aynı üniversiteden yani bu bahanelerin arkasına saklanabilir...msjları falan siliyo ...şimdi soracaak olsam bi kılıf bulup gciştirebilir ama elimde saglam bi delil olursa ...inkar edemez...inşallah olmaz...
size şöyle söyleyim ben eşime ne kadar sorsamda bu kızlar kim...onları sileceksin face ni kapatacaksın diye..afedersiniz beni şeyine bile takmaz..o konularda asla kendine karısılsın istemez....ve kesinlikle beni dinliyecegini sanmıyorum....ancak cok büyük kavga edip olay cıkarmam lazım ki öyle olabilir..yada aklıma bişey geliyo ona bunları yapmayı devam ederse seni ailene söyleyecegim diyecem...ailesinden cekinir en azından utanır yani...bende biliyorum hesap sormayı ama karsımdaki insanı tanıyorum nasıl tepki verebilecegini biliyorum...bana saygı duymuyo artık ...o yüzden öyle restlerle bagırıp cagırmayla yola gelmez...suna tek carem bekleyip nereye kadar gidebiliecegini görüp ondan sonra ailesine havale etmek
esimle konustum..facedeki kızları sordum tanımadıgı memleket sayfasındaki kızlar oldugunu söyledi..niye msj yazdın dedim..göz göre göre inkar etti...bende şifresini bana söyleceksin dedim..bayaga bagırdım cagırdım kızdım vurdum ne serefsizliğni bıraktım ne adiliğini sucunu bildiğinden sesini bile cıkarmadı....tabi bilgisayarı almaya kalktı sifreyi vermek istemedi.vallaha bilgisayarı kırarım seni ailene söylerimdedim ..neyse verdi beraber oturduk sildik kızları...sonra durmuş bişey yapmıyorum diyo büyütüyosun diyo...şifreni falan değiştirmeyecksin dedim ben arada girp bakacam ne haltlar karıstırıyosun dedim...hiç sesini bile cıkaramadı...sonra niye böyle yapıyosun dedim bana ilgi göstermiyosun dedim...bıktın mı benden dedim.niye hiç yanasmıyosun dedim...sen cocukla ilgileniyosun yoruluyosun rahatsız etmek istemiyorum dedi...dedim hiç mi boş vaktim olmyo dedim..işten geliyosun sap gibi karsıma geciyosun oturuyosun konusmuyosun dedim...benle ilgilenecegine facde tanımadıgın kızlarla konusuyosun muhabbet etmekse amacın gel benle et dedim...benmde ilgiye ihtiyacım var bende kadınım insanım dedim...biraz ağladımm....hiç bişey demiyo..sende konusmuyosun diyo ben sen konusmuyosun diye konusmyorum deim .....falan filan işte öyle susuyo...şimdi gitti yattı...1 saattr karsında oturuyorum hala susuyo bi insan bu kadar odun olmaz ya..duvara konustum sanki.... yarın nasıl olacak bakalım daha konusurum ben ...neyse beşiği odaya tasıdım sıpada uyudu nihayet gidip yatayım bakalım..
Oh çok şükür :)
Söylemen gerekenleri söylemişsin.Eşin de sandığın gibi üste çıkmamış,suçunu bilmiş.
Ama daha uzatıp mektup filan yazma bence.
Bu çıkışın yerinde ve zamanında oldu.Eşini hazırlıksız yakaladın.
Devam etmediği sürece,daha fazla üzerine gitmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Yatak konusunda bir adım atmışsın,aynen devam :)
Bu konuşmanı bir dönüm noktası kabul edip,karşılıklı değişimlere gidin.
Sen de üzerine düşenleri yap,eşin de yapsın.
Aslında,eşinin de baba olarak gece kalkması gerekiyor.
Bebeğinin bakımını üstlenip eşini soyutlamamanı öneririm.İkinizin bebeği ve bakımını paylaşmalısınız.
Bir de bir yerde,yüzüme bile bakmıyor demişsin.Eşinle göz teması kurmayı ihmal etme.
Sadece gerekli olduğu zaman veya sırf bebek konusunda konuşmayın.
Eşinle sohbet etmek için özel zamanlar ayırmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?