eşime karsı nasıl davranacam bilmiyorum

eşim izin vermiyo face bi kaç kere actım gizliden yakalaadı hep o yüzden acmıyorum artık ....şimdiki evimize yeni tassındık beşik yatak odasına sıgmıyo ama yarın bi deneyim bakalım sıgdırabilirim belki...sorn ayrı yatmazmızsa gerekirse sabaha kadar uyumam ama zannetmiyorum sorun bu olsun.....bakalım bide beraber yatmayı deneyelim...aslında 3 -4 kere denedim önceki evimizde beraber yatmayı bebegi beşikte yatırmayı ama..eşim o zman bile bi kere olsun sarılıp uyumadı benle kıcını döndü yattı...ben onun için beraber yatmak istemiştim ama ondan karsılık göremeyince yine ayrı yatmaya basladım

kocan sarılmasın ama sen gene yatağını ayırma.uzun süredir ayrı yataklardasınız,zamanla beraber yatmaya alışırsınız.bugünden itibaren eşinle yat:34:

eşim izin vermiyo face bi kaç kere actım gizliden yakalaadı hep o yüzden acmıyorum artık ....şimdiki evimize yeni tassındık beşik yatak odasına sıgmıyo ama yarın bi deneyim bakalım sıgdırabilirim belki...sorn ayrı yatmazmızsa gerekirse sabaha kadar uyumam ama zannetmiyorum sorun bu olsun.....bakalım bide beraber yatmayı deneyelim...aslında 3 -4 kere denedim önceki evimizde beraber yatmayı bebegi beşikte yatırmayı ama..eşim o zman bile bi kere olsun sarılıp uyumadı benle kıcını döndü yattı...ben onun için beraber yatmak istemiştim ama ondan karsılık göremeyince yine ayrı yatmaya basladım

Canim adam sirtini döndü yatti diye yine yataklar ayrilirmi :)
o sirtini dönüp yatarsa sende ona arkadan sarilir yatarsin,
bi arkadasda demis iste, teni tenine degsin, öyle esler yatak filan ayirmaz, olmaz yani, kavgada bile olmaz,
cocugun besigini sigdir yatakodasina,gerekirse yataginizi azcik kenara kaydir biseycik olmaz,
ama cocugunuda yaninda yatirman zaten saglikli degil,
önce bunu dene simdilik,
ama esinede cok kizdim ne demek kendi face aciyor, sana actirmiyor,
kendide kapatsin ozaman bi zahmet,
allah bilir facesinde "evli" filanda yazmiyordur kesin,
sinir olurum böyle seye :47:

canım face konusunda hak veriyorum çünkü evliliğimin ilk aylarında o konuda bi hatam olmustu...hala onun ceremesini cekiyorum...bi erkekle evliliğim hakkında konusuyodum ve eşim hakkında biraz kötü konusmustum..eşim ilk aylar biraz ilgisiz davranmıstı o yüzden o kişiyle konusuyodum...o onu aldattıgımı düşünmüştü...cok büyük kavga ettik ama aynı gün barıstık o benm cahilliğime verdi...bidaha yapmammı beni sevdigini söyledi.... o olaydan sonra hersey cok güzel gidiyodu..ilgilenmeye baslamıstı seviyodu beni ama o zamandan beridir ne msn ne face acmamı istemiyo..güvenmiyo yani...ama 3 yıl oldu her hangi bişeyim olmadı o zaman bu zamandr...bu sefer o aynı seyi yapıyo..ama benne yapacagımı bilmiyorum

canım face konusunda hak veriyorum çünkü evliliğimin ilk aylarında o konuda bi hatam olmustu...hala onun ceremesini cekiyorum...bi erkekle evliliğim hakkında konusuyodum ve eşim hakkında biraz kötü konusmustum..eşim ilk aylar biraz ilgisiz davranmıstı o yüzden o kişiyle konusuyodum...o onu aldattıgımı düşünmüştü...cok büyük kavga ettik ama aynı gün barıstık o benm cahilliğime verdi...bidaha yapmammı beni sevdigini söyledi.... o olaydan sonra hersey cok güzel gidiyodu..ilgilenmeye baslamıstı seviyodu beni ama o zamandan beridir ne msn ne face acmamı istemiyo..güvenmiyo yani...ama 3 yıl oldu her hangi bişeyim olmadı o zaman bu zamandr...bu sefer o aynı seyi yapıyo..ama benne yapacagımı bilmiyorum

kızları eklediği için sen de onun gibi cıngar çıkar o zaman. neden sessiz kalıyorsun anlamadım ki? ben sana hak verdim bu olayda ama karşılığı üni.li kızları eklemek mi de?

facedeki kızlar kosunu tabiki sorucam ama dediğim gibi zamanını bekliyorum..ben önce herseyi yoluna koymak içn elimden geleni yaapıyım.
ilk olarak beşiği odaya koyayım..yerleştirebilirsem...sonra kendime ceki düzen verip yakınlaşmaya calısıyım
bunlarda olmazsa derdi neymiiş ya yazarak yada yapabilrsem konusarak bi sorıyım bakalım

olur mu sizce

sanırım bir cinnet herşeyi halledebilir.

madem ayrılmayı düşünmüyorsun...konuş onunla
gerekirse ağla, bağır çağır.

sen bu denli idareli ve sorunsuz olursan
daha neler neler yapar bu insan sana.

sana ne yaparsa yapsın , onunla kalacağından emin.
keşke sana karşı azıcık korkuları olsaydı.

İnsanlar arasındakı en buyuk sorun Konuşamamak , paylaşamamak bence..
Turlu taktık ve oyunlar deneyeceğinize ,
eşinizi karşınıza alıp içinizden geçen herseyı,kırgınlıklarınızı,ısteklerınızı , ona olan sevgınızı ve dusuncelerınızı onu tenkıt etmeden
olduğu gb açık yureklılıkle anlatmıyorsunuz ?
Eşler arasında bu paylasım bu kadar zor olmamalı
Bırakın kendınızı eşinize,belkı oda zamanla kendını sıze bırakmayı öğrenır..
Birde :
Yatağınızı ayırmanız,
Eşinize soğuk kalmanız ,
Bebeğinize olan düşkünlüğünüz,
Eşinizin farklı heyecanlara gırmesıne bır sebeb olamaz , öncelıkle bu sucluluk duygusunda da sıyrılın.
Ve mümkünse eşinizede facebooktakı hareketlılıgın hesabını dırek sorun nedır yahu bu evlı ınsanların sosyal paylasım sıtelerınden cektıklerı..

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar arasındakı en buyuk sorun Konuşamamak , paylaşamamak bence..
Turlu taktık ve oyunlar deneyeceğinize ,
eşinizi karşınıza alıp içinizden geçen herseyı,kırgınlıklarınızı,ısteklerınızı , ona olan sevgınızı ve dusuncelerınızı onu tenkıt etmeden
olduğu gb açık yureklılıkle anlatmıyorsunuz ?
Eşler arasında bu paylasım bu kadar zor olmamalı
Bırakın kendınızı eşinize,belkı oda zamanla kendını sıze bırakmayı öğrenır..
Birde :
Yatağınızı ayırmanız,
Eşinize soğuk kalmanız ,
Bebeğinize olan düşkünlüğünüz,
Eşinizin farklı heyecanlara gırmesıne bır sebeb olamaz , öncelıkle bu sucluluk duygusunda da sıyrılın.
Ve mümkünse eşinizede facebooktakı hareketlılıgın hesabını dırek sorun nedır yahu bu evlı ınsanların sosyal paylasım sıtelerınden cektıklerı..

cok istiyorum konusmak...alıp karsıma sakin sakin konusabilirim belki ama...cesaret edemiyorum ....sorun ne olursa olsun yine hersey bende bitiyo sanırım...o bi sorun oldugunu bildigi halde gelip karsıma konusamıyo...başka seylere yöneliyo...halbuki bi kerede o bi adım atsa gelip konussa ...sen şöylesin böyle yapmanı sevmiyorum yada ne biliyim şöyle bi sıkıntı var dese...konusabildikten hersey çözülebilir ama...o konuşmaktansa mutsuz olmayı tercih ediyo.. oda cesaret edemiyo heralde

eşinin sanal ortamda baska kızları arkadas olarak ekleyıp

konusmasını o kadar sakin bı sekılde anlatmıssın kı

sankı suclu senmıssın gıbı .

her ne olursa olsun sonuc bu olmamalı .

sızınde esınıze karsı hatalarınız olabılır elbette ama ,

her erkek ıkı bunalıma gırıp ılgı ozen gosterılmedıgınde

yoldan cıkacak anlamına gelmez gelmemelı .

her sanıye her dakıka onları pohpohlayacak degılız sonucda .

Konu sahibesi mi çok sakin bizde mi bi sorun var anlamadım

Ama ne bileyim bi kadın şimdiye kadar çoktan çıngar çıkarmalıydı :27:

Hep hatayı kendinizde arıyorsunuz ama ben ayrı yatma dışında bi sorun görmedim sizde.. Onu da düzelteceğinizi söylediniz zaten..

Eşiniz bir değil iki değil bir sürü kız eklemiş, mesajlaşmaları da siliyormuş.. Siz hala ne yazdı diye düşünüyorsunuz.. Eklemesi bile saçmayken mesajları silmiş olması da herşeyi açıklarken siz hala bekliyorsunuz..

Size facebook yasağı koymuş ama kendi kötü amaçla kullanıp çok güzel fink atıyor orda yokluğunuzdan istifa edip.. Siz de ona yasaklayın o halde.. Adamın zoruna bak..

Kafanıza vurup ekmeğinizi alsa sesiniz de çıkmayacak maşallah..

Konu sahibi bu kadar sessiz olup onun elini güçlendirirsiniz.
Ona karşı bir hatam oldu demişsiniz, bir erkekle evliliğiniz hakkında konuşmuşsunuz, eşiniz neyse sonra affetmiş.
Tamam şu an aynı koz sizin elinizde.
Eşiniz bir sürü kız ekliyor, size iyi davranmıyor ( ki anlattıklarınız dinlediğim hikayelere göre aldatma belirtileri zaten, erkek aldatıyorsa sürekli bir eşte açık bulmaya çalışır) üstelik mesajları da sürekli siliyor, şifresini değiştirmiş.
Bundan ala kanıt mı olur??

Eşinizi alın karşınıza, face'ini kapatmanı istiyorum diyin. O kızlarla mesajlaştığını gördüğünüzü, mesajları sildiğini ve şifreyi değiştirdiğini bildiğinizi, bunun hangi kapıya çıktığını kendisinin daha iyi bildiğini söyleyin.
Neden bu yola başvurduğunu sorun.
Ama sakin olmayın!
Azıcık sesinizi çıkarın bağırabilin, yoksa inanın bu adam sizi sürekli ezer.

Sorunlarımızı konuşarak çözmekten başka çaremiz yok diyin. Neden bu kadar uzaksın? Neden sürekli beni eleştiriyorsun? diyin.

Eşinize yanaşarak sorunu çözemezsiniz. Elbette ki ayrı yataklarda yatmayın. Ama yanaşarak ASIL sorunları SAKLAMAYIN. Sorunları çözün ve sonra BARIŞIP YANAŞIN ama KARŞILIKLI olarak.

Sakinliğinize bende hiç anlam veremedim...İnsan haklı olduğunu bildiği konuda baskın çıkar...Acaba sizinde hatalı olduğunuz başka şeyler mi var???

Bende bir süre kızımdan dolayı ayrı yatakta yattım eşimle.Ama baktım ki hakikaten sırtımı dönüp yatsamda aynı yatakta yatmak gibi değil...Beraber yatıyorum şimdi zaten...Artık oğlunuda alıştır sen beşiğine.1 yaşından sonra hiç kopamaz senden.Bir süre zorluk çeker sonra düzeltirsin...

Eşine hesap sormanın vakti geçmiş bile...Ama sen sanki sorunca sen haksız çıkacakmışsın gibi konuyu açmamayı yeğliyorsun...

Eğer söyleyeceklerini göze alamıyorsan o zaman şikayet etme.İşini gücünü yap,çocuğuna bak.3 maymunu oyna...

Ama sanmıyorum ki bir kadın bunu yapabilsin...İnşallah çözersin sorunlarınızı...Güvenmen lazım kendine...Eşisin onun tabi ki hesap soracaksın...Sormazsan iyice umursamaz olacak.Şuan sana saygı duymuyor eşin,ki sen bile kendine saygı duymuyorsun ki...

Kusura bakma ama ben sucu sende buldum cunku bircok kadin dogurduktan sonra esle evladi ayirt edemiyor...sirf bebek icin esinizden 9 aydir ayri uyuyorsunuz bu ne demek....gecenlerde esimin bir arkadasina gittik yeni bebekleri vardi tam yemek yiyecegiz bir lokma yiyip ay bebegimi yatirayim odaya gidip 2 saat assada gelmiyor...bebek uyanikken kucaginda kendi soyledi bircok defa esiyle beraber sofraya bile oturmuyorlarmis ayni evde ayri saatlerde...peki bunu ayarlasa daha iyi olmazmi...ben 2 evlat buyuttum...asla ikisini karistirmadim...birgun ayri yemedim uyumadim...ha diyeceksin oglun usluydu ondandir ama asla cok aglayan durmayan bir cocuktu...gece en az birkacdefa kalkardi...uyandigi an diger odada emzirir altini degistirir uyutur yatagima girerdim...her aksam tam yemek saatinde bebegim cigligi basardi inat eder gibi...ama kucuk bir yatagi vardi bir taraftan yemegimi kocamla yer diger taraftan besigini sallardim...2.bebehimi ilk 7 aylik oluncaya kadar odamda yatirdim...sonra kendi odasina gonderdim aglarsa sesi gelirdi...cok agladigi zamanlar oturma odasinda tv actim oyaladim gun geldi gunlerce uykusuz kaldim ama kocama vakit ayirmayi bildim...esim bu konuda asla sikayet etmedi....simdi buyuduler esim eve geldimi hep beraber yemek yeriz esim saatlerce onlarla oynar uyku saati geldimi direk uyuturum...yeni dogum yapmis annelere ricam dogum yaptiktan sonra es ve cocugu ayirt etmeyi bilin...tek dunyaniz cocuk olmamali...eslerinizide anlayin...yanliz birakmayin....elbette cocugunuzla ilgilenin ama eslerinizi feda edip araniza sogukluk koyup iletisiminizi koparmayin....

size şöyle söyleyim ben eşime ne kadar sorsamda bu kızlar kim...onları sileceksin face ni kapatacaksın diye..afedersiniz beni şeyine bile takmaz..o konularda asla kendine karısılsın istemez....ve kesinlikle beni dinliyecegini sanmıyorum....ancak cok büyük kavga edip olay cıkarmam lazım ki öyle olabilir..yada aklıma bişey geliyo ona bunları yapmayı devam ederse seni ailene söyleyecegim diyecem...ailesinden cekinir en azından utanır yani...bende biliyorum hesap sormayı ama karsımdaki insanı tanıyorum nasıl tepki verebilecegini biliyorum...bana saygı duymuyo artık ...o yüzden öyle restlerle bagırıp cagırmayla yola gelmez...suna tek carem bekleyip nereye kadar gidebiliecegini görüp ondan sonra ailesine havale etmek

size şöyle söyleyim ben eşime ne kadar sorsamda bu kızlar kim...onları sileceksin face ni kapatacaksın diye..afedersiniz beni şeyine bile takmaz..o konularda asla kendine karısılsın istemez....ve kesinlikle beni dinliyecegini sanmıyorum....ancak cok büyük kavga edip olay cıkarmam lazım ki öyle olabilir..yada aklıma bişey geliyo ona bunları yapmayı devam ederse seni ailene söyleyecegim diyecem...ailesinden cekinir en azından utanır yani...bende biliyorum hesap sormayı ama karsımdaki insanı tanıyorum nasıl tepki verebilecegini biliyorum...bana saygı duymuyo artık ...o yüzden öyle restlerle bagırıp cagırmayla yola gelmez...suna tek carem bekleyip nereye kadar gidebiliecegini görüp ondan sonra ailesine havale etmek

Gerçekten çok sabırlısınız..Ben olsam bu kadar dayanabileceğimi sanmıyorum..
"Nereye kadar gidebileceğini görmek için beklemek"biraz riskli bir seçenek gibi göründü bana..
Bence baştan önlem almak çok daha yerinde olur..
Gerekirse kavga çıkarın, gerekirse ailesine gidin..
Ama artık bu sizi bu derece "takmamasına" izin vermeyin :20:

yatağınızı ayırmakla hata yapmışınız....diğer yandan eşinizi unutup bebeğinize odaklanmısınız..9 ay uzun bir süre....eşinizde hata bulmuyorum...bende üç çoçuk büyüttüm...hemde ilk 6 ay ağlama hastalığı olan bebeklerdi...gece kalkardı bebek...eşim onunla ilgilenirdi..ben mama verdiğim için...mutfağa gitmek zorundaydım...ben hazırladıktan sonra...eşim tekrar yatar uyurdu...eşiniz bir kaç dakikalığına uyansa ne olur sanki...onunda bebeği sonuçta...şikayet etmemesi gerekiyor...bebek sadece size aitmiş gibi..eşim rahat etsin bütün uykusuzluk anneye....bebeğin yatağı sığmıyorsa...küçük katlanabilen yataklar var onlardan al...ne bileyim bir şekilde soğukuk girmiş...oda sevgiyi dışarda arıyor..

ben doğum yaptığımda hastaneden çıktığım gün bile kızım odasında ben yatağımda yattım 2 kızım var ikisindede böyle oldu erkeklere bazı şeyleri kadınlar alıştıtır, önünü açar..çocuk gibi olurlar sen ona doğum yaptım ama hayatımızı hiç etkilemiycek mesajı vermelisinn hatta bebeğe alışana kadar daha çok ilgi göster kocana..doğum kadınlardan çok erkekleri sarsıyor çünkü...

Arkadaşım sen zaten bu şekilde sorsan yada konuşsan bir sonuç alamazsın, şimdi diyceksin söylemesi kolay diye haklısın söylemesi kolay uygulaması zor bir durum bu...Yaklaşımın şu olmalı, facedeki kız arkadaşlarının hiç birini ben tanımıyorum, bir kaç zamandır dikkatimi çekiyor sen benimle paylaşırsın diye bekledim ama senden bir açıklama gelmeyince sormak zorunda hissettim kendimi diyebilirsin mesela, kesinlikle onu suçlayarak yaklaşırsan eline hiç birşey geçmiyeceği gibi onu o kızlara daha fazla itmiş olursun...

Eşinin soğukluğuna gelince, ben anne değilim ama çevremden gördüğüm kadarıyla erkekler çocuk olunca eşlerini anne kalıbına sokuyorlar, sanırım bu uzaklaşma durumu hamilelik döneminde başlıyor, herhangi bir ilişkide çocuklarına zarar geleceğini sandıkları için kendilerini çekiyorlar...Tamam doğru değil bu durum ama sende yatağını ayırarak buna fırsat veriyorsun, eşinin senden beklediği oğlunu emzirmen ona yetebiliyor olman olabilir, diğer arkadaşların dediği gibi beşiği odaya taşıyarak ve yatağına geçerek ilk adımı atabilirsin hatta mümkünse bunuda artık oğlumuzun kendi beşiğinde yatma zamanı geldi, şimdi birlikte daha güzel vakit geçirebiliriz ancak bu süreçte yardımına ihtiyacım var diyerek yapabilirsin...

Ailesine söylemek, kaynına söylemek sana uzun vadede hiçbir çözüm getirmez, kadın olda kocanı kendi bağla dediklerinde durum çok daha vahim olabilir...

Bir tavsiye daha yaptınmı bilmiyorum ama saçına başına kılığına kıyafetine de önem göster, ne bileyim tarzını değiştirebilirsin, çevremde yeni doğum yapmış bir çok bayan bu değişimlere girerek eşlerini tekrar kendilerine bağlamayı başardı, sen neden yapmayasın....

Back