eşim izin vermiyo face bi kaç kere actım gizliden yakalaadı hep o yüzden acmıyorum artık ....şimdiki evimize yeni tassındık beşik yatak odasına sıgmıyo ama yarın bi deneyim bakalım sıgdırabilirim belki...sorn ayrı yatmazmızsa gerekirse sabaha kadar uyumam ama zannetmiyorum sorun bu olsun.....bakalım bide beraber yatmayı deneyelim...aslında 3 -4 kere denedim önceki evimizde beraber yatmayı bebegi beşikte yatırmayı ama..eşim o zman bile bi kere olsun sarılıp uyumadı benle kıcını döndü yattı...ben onun için beraber yatmak istemiştim ama ondan karsılık göremeyince yine ayrı yatmaya basladım
eşim izin vermiyo face bi kaç kere actım gizliden yakalaadı hep o yüzden acmıyorum artık ....şimdiki evimize yeni tassındık beşik yatak odasına sıgmıyo ama yarın bi deneyim bakalım sıgdırabilirim belki...sorn ayrı yatmazmızsa gerekirse sabaha kadar uyumam ama zannetmiyorum sorun bu olsun.....bakalım bide beraber yatmayı deneyelim...aslında 3 -4 kere denedim önceki evimizde beraber yatmayı bebegi beşikte yatırmayı ama..eşim o zman bile bi kere olsun sarılıp uyumadı benle kıcını döndü yattı...ben onun için beraber yatmak istemiştim ama ondan karsılık göremeyince yine ayrı yatmaya basladım
canım face konusunda hak veriyorum çünkü evliliğimin ilk aylarında o konuda bi hatam olmustu...hala onun ceremesini cekiyorum...bi erkekle evliliğim hakkında konusuyodum ve eşim hakkında biraz kötü konusmustum..eşim ilk aylar biraz ilgisiz davranmıstı o yüzden o kişiyle konusuyodum...o onu aldattıgımı düşünmüştü...cok büyük kavga ettik ama aynı gün barıstık o benm cahilliğime verdi...bidaha yapmammı beni sevdigini söyledi.... o olaydan sonra hersey cok güzel gidiyodu..ilgilenmeye baslamıstı seviyodu beni ama o zamandan beridir ne msn ne face acmamı istemiyo..güvenmiyo yani...ama 3 yıl oldu her hangi bişeyim olmadı o zaman bu zamandr...bu sefer o aynı seyi yapıyo..ama benne yapacagımı bilmiyorum
İnsanlar arasındakı en buyuk sorun Konuşamamak , paylaşamamak bence..
Turlu taktık ve oyunlar deneyeceğinize ,
eşinizi karşınıza alıp içinizden geçen herseyı,kırgınlıklarınızı,ısteklerınızı , ona olan sevgınızı ve dusuncelerınızı onu tenkıt etmeden
olduğu gb açık yureklılıkle anlatmıyorsunuz ?
Eşler arasında bu paylasım bu kadar zor olmamalı
Bırakın kendınızı eşinize,belkı oda zamanla kendını sıze bırakmayı öğrenır..
Birde :
Yatağınızı ayırmanız,
Eşinize soğuk kalmanız ,
Bebeğinize olan düşkünlüğünüz,
Eşinizin farklı heyecanlara gırmesıne bır sebeb olamaz , öncelıkle bu sucluluk duygusunda da sıyrılın.
Ve mümkünse eşinizede facebooktakı hareketlılıgın hesabını dırek sorun nedır yahu bu evlı ınsanların sosyal paylasım sıtelerınden cektıklerı..
size şöyle söyleyim ben eşime ne kadar sorsamda bu kızlar kim...onları sileceksin face ni kapatacaksın diye..afedersiniz beni şeyine bile takmaz..o konularda asla kendine karısılsın istemez....ve kesinlikle beni dinliyecegini sanmıyorum....ancak cok büyük kavga edip olay cıkarmam lazım ki öyle olabilir..yada aklıma bişey geliyo ona bunları yapmayı devam ederse seni ailene söyleyecegim diyecem...ailesinden cekinir en azından utanır yani...bende biliyorum hesap sormayı ama karsımdaki insanı tanıyorum nasıl tepki verebilecegini biliyorum...bana saygı duymuyo artık ...o yüzden öyle restlerle bagırıp cagırmayla yola gelmez...suna tek carem bekleyip nereye kadar gidebiliecegini görüp ondan sonra ailesine havale etmek
suna tek carem bekleyip nereye kadar gidebiliecegini görüp ondan sonra ailesine havale etmek
size şöyle söyleyim ben eşime ne kadar sorsamda bu kızlar kim...onları sileceksin face ni kapatacaksın diye..afedersiniz beni şeyine bile takmaz..o konularda asla kendine karısılsın istemez....ve kesinlikle beni dinliyecegini sanmıyorum....ancak cok büyük kavga edip olay cıkarmam lazım ki öyle olabilir..yada aklıma bişey geliyo ona bunları yapmayı devam ederse seni ailene söyleyecegim diyecem...ailesinden cekinir en azından utanır yani...bende biliyorum hesap sormayı ama karsımdaki insanı tanıyorum nasıl tepki verebilecegini biliyorum...bana saygı duymuyo artık ...o yüzden öyle restlerle bagırıp cagırmayla yola gelmez...suna tek carem bekleyip nereye kadar gidebiliecegini görüp ondan sonra ailesine havale etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?