casus programları onu nasıl yapabilirim acaba eşime hissettirmeden...benim face yok ama kaynıma söyledim eşimin facesindeki kızları oda ekledi..saolsun ona sorunumu söyledim ve yardım edecegini oda hak verdi ama...ben kendim bişeyler yapmam lazım...yuvam bozulsun istemiyorum...eşimi seviyorum..eşim böyle bi insan degildi son bir ayda oldu ne olduysa...karsıma alıp konusmak istiyorum...ama biliyorum ağlamaktan konusamam..zor çünkü sevdiğin bi insana neden bana böyle davranıyosun..neden bunlara ihtiyac duyuyosun ...beni sevmiyomusun demek zor...ya sevmiyosa...ya senden sıkıldım derse..gercekleri duymak cok acı verir...o zmaan ne yaparım bilmiyorum...
eşim izin vermiyo face bi kaç kere actım gizliden yakalaadı hep o yüzden acmıyorum artık ....şimdiki evimize yeni tassındık beşik yatak odasına sıgmıyo ama yarın bi deneyim bakalım sıgdırabilirim belki...sorn ayrı yatmazmızsa gerekirse sabaha kadar uyumam ama zannetmiyorum sorun bu olsun.....bakalım bide beraber yatmayı deneyelim...aslında 3 -4 kere denedim önceki evimizde beraber yatmayı bebegi beşikte yatırmayı ama..eşim o zman bile bi kere olsun sarılıp uyumadı benle kıcını döndü yattı...ben onun için beraber yatmak istemiştim ama ondan karsılık göremeyince yine ayrı yatmaya basladım
çocuktan sonra genelde oluyo bir soğuma ama yatagınızı en kötü kavgada bile ayırmamalısınız bencebence konuşmadan önce bakımınıza dikkat edin..çocuğu bırakabileceğiniz birisi varsa bırakıp gezin biraz..belkide eskisi gibi bir hayat istiyordur..
eşim izin vermiyo face bi kaç kere actım gizliden yakalaadı hep o yüzden acmıyorum artık ....şimdiki evimize yeni tassındık beşik yatak odasına sıgmıyo ama yarın bi deneyim bakalım sıgdırabilirim belki...sorn ayrı yatmazmızsa gerekirse sabaha kadar uyumam ama zannetmiyorum sorun bu olsun.....bakalım bide beraber yatmayı deneyelim...aslında 3 -4 kere denedim önceki evimizde beraber yatmayı bebegi beşikte yatırmayı ama..eşim o zman bile bi kere olsun sarılıp uyumadı benle kıcını döndü yattı...ben onun için beraber yatmak istemiştim ama ondan karsılık göremeyince yine ayrı yatmaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?