eşime karsı nasıl davranacam bilmiyorum

hazelimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
461
0
0
Ankara
mrb kızlar ...benim 9 aylık bi oğlum var...ilk aylar yeni doğum yaptım falan diye eşimle pek vakit geciremiyoduk ..biraz soğukluk olmuştu aramız kötü degildi ama bi eksiklik vardı...doğumdan beridirde ayrı yatıyoruz zaten...oğlumla yatıyorum ben...cinsel hayatımız kötü değil ama eskisi gibide degil tabi....ama son bir aydır falan esimin bana karsı tavırları hiç hoşuma gitmiyo...sürekli bi acıgıımı arıyo ..herseyde beni suclamaya calısıyo...soguk davranıyo...konusurken yüzüme bile bakmıyo...bi kaç haftadır facesini hergün yeni bi kız ekliyo bazılarıyla msjlasıyo ama ne yazıyo bilmiyorum siliyo ...zaten face şifresinii değiştirmiş önceden acıktı sadece erkek arkadasları vardı...ama şimdi bazen acık unutuyo face bakıyorm bir sürü kızlar var hepside güzel üniversiteli kızlar...ben onun için elimden geleni yapmaya calısıyorum..hep ben yanasıyorum..konusmaya calısıyorum...ben istemesem cinsel hayatmımız bile olmayacak...ne kadar ve temizlğime üstüme basıma dikkat etmeye calıssamda hep bi kusur buluyo....beni eskisi kadar sevmedigini anlayabiliyorum..bende o kadar asık degilim ama evliyiz cocugumuz var...bi yaşanmışlığımız var..alışıgız birbirimize...boşansak ne olacakki ...yasayıp gidiyoruz işte ama..bu yuvayı daha güzel daha huzurlu hale getirmek bizim elimizde herkes karsındakine daha cok deger verip saygı duyursa hersey daha iyi olur...ben bunun için herseyi yaparım ama esimin yapacagından emin degilim..ona bunu nasıl yaptırabilirm..yada onunla ne konusabiilirim hiç bilmiyorum.. o ne düşünüyo benden ne istiyo derdi ne bilmiyorum ...o kesinlikle konusmaz böyle seyleri ...zorlamam lazım...ama insan böyle seyleri konusmaya cekiniyo heleki benim eşim sevdiğinden neler beklediğinden hiç bahsetmez..onunla özel romantik seyler konusamazsın duyamazsında...sıkıntısını ancak cok sinirlendiğinde hakaret ederek söyler...yani anlayaacagınız bi derdi var ama söylemiyo ben nasıl söyletecegimi bilmiyorum...bu belirsizlik ve boşluk eşimi yanlış seyler yapmaya yöneltiyo ...benide cok mutsuz ediyo...konusulunca asılacak seyler ama ikimiznde cesareti yok...ben konusamam çünkü cok ağlarım böyle seyler konusurken ...yazsam diyorum daha önce yapmıştım işe yaramıstı ...ama bunlar karslıklı konusmayınca yanlış anlasılmalar olabilir yani offff ne yapsam bilmiyorum

Sanırım senden bayağı uzaklaşmış sevip sevmedğni bilemem tabi ama onunda kafası karışık anlattığın kadarıyla bir an önce ciddi bi şekilde konuşmazsan evliliğn tehlikeye girecek gbime geliyor.

bence sende fazla iyimserliği bir kenara bırak.
adam resmen sanaldan farklı arayışlara girmiş,
yani durum oldukça ciddi.
bu klasik yeni baba sendromu değil,alalade kurnazlıktır.
sen hep böyle iyimser yaklaşırsan çok şey kaybedersin.
tamam,fedakarlık en büyük vasfın olmalı evlilikte.
fakat karşında bunu hakedecek bir eş olduğunda.
tavrını koymalısın.hiç mi sormuyorsun bu facedeki kızlar ne oluyor?biz niye ayrı yatıyoruz?
gerekirse gözdağı ver çünkü eşin fazla geçmiş sınırı.

.........

ve sana tavsiyem.yuvam bozulmasın saplantısına düşme.
yuva kolay kurulmuyor,doğru.
fakat dünya hali,Allah yaşatmasın o raddeye geldiğinde çok yıpranırsın.
ne gelirse Allahtan.
aman çocuk var boşanmayalım diye 3 maymunu oynamak,sorunları görmezden gelmek seni psikolojik olarak bitirir.
kendine güvenin olsun,eşinde bunu bilsin.

Aslında bi'çok sorun var evliliğinizde...

Neden kadınların büyük bir çoğunluğu anne olunca eş olmayı 2.plana atıyorlar? Bunu size söylemiyorum ama ipler burda hasar görüyor işte. Erkekler babalığı anca yaşayarak zamanla öğrenip, alışıyolar. Biz kadınlarsa küçüklükten taa evcilik oyunlarımızdan beri bu duruma hazır kodlanmışız zaten.

Mesela siz neden oğlunuzla uyuyorsunuz, kocanızla sizin yatağınızda?
En kötü bir beşik, yatak vs. odanıza koyardınız. Eşlerle yataklar ayrılmamalı, ne olursa olsun.

Kocalar eşleri, anneliğe kapılınca ilgiyi ve çocuktan önceki evdeki hali dışarda aramaya başlıyor. Tabii bunların hiç biri eşinizin aldatma eğilimine kılıf olamaz. Aldatma diyorum çünkü o güzel üniversiteli kızlarla "okul nasıl gidiyor" sohbeti yapmıyordur herhalde.

Bence evdeki ilişkilerinizi bir gözden geçirin, ne değişti de böyle oldu?

ayrı yatmayı ben istiyorum oğlum gece sık uyanıyo ve ancak emzirerek uyutabiliyorum...gece kalkıp beşikten almak falan zor geliyo..yanımda yatarak emziriyorum.. o yüzden ayrı yataklarımız...son bir aya kadar hiç facele ilgili bi sorunumuz olmamıştı...hani benim eşim böyle yapmaz diyenlerdenim bende...ama suan onları görünce yapmaz diyemiyorum

facedeki kızları sorucam ama zamanını bekliyorum...kızlar aynı memleketinden ve aynı üniversiteden yani bu bahanelerin arkasına saklanabilir...msjları falan siliyo ...şimdi soracaak olsam bi kılıf bulup gciştirebilir ama elimde saglam bi delil olursa ...inkar edemez...inşallah olmaz...

Çok temiz kalplisin.
Eşinin face ine üniversiteli kızlar eklemesinde hatayı neredeyse kendinde arayacaksın.
Eşin bi iş peşinde belliki
Aranızda soğukluk uzaklık var her ne kadr cinsellik yaşansada bu böyle.

Birincisi ayrı yatmayı çıkarın aklınızdan oda sende.
Yatağınızı birleştirin
Çocuk zaten 9aylık.
Ben oğlumu 7 aylıkken ayırdım odasına gidip emzirip yatırıyodum yatağına.
Emzirmekte bahane değil.

Çocuk kendini bildikçe hiç ayrılmaz hep senle yatmak ister.
O zaman napacaksın.
Görümcemde senin gibi bebekken başladı onlarla yatmaya.
Çocuklar şuan 5yaşında iki sene önce geçti odasına düşün artık.

Eşle aranda daha fazla mesafe olmasını istemezsen kendi yatağına geçersin.

İkincisi eşinle otur konuş.
Problemi herneyse uzlaşmaya çalış sana anlatmasını sağla.

Son olarak yakınen tanımadığı tüm kişileri silmesini iste faceden.
Face aldatmalarının sonu yok malum.
Eşinde heran yelken açabilir böyle bi olaya.
Onun için gözün üzerinde olsun.
Pc ye program yükle her adımını takibe al ama belli etme uyanık ol.

En ufak şeyde çök tepesine sakın böyle sessiz kalma.
Kafana vurur ekmeğini alır elinden seninde ruhun duymaz yoksa.

birazdan yazacaklarımı ben yapmazdım böyle bir durumda ama siz evlilik devam etsin ilgisi artsın diyorsanız;

facebook profilin var mı? yoksa aç. eklediği kızların profilini incele. adamın ilgisini neler çekiyor ona bak. soğuyan adam (şiddetli geçimsizlik, daha uç sıkıntılar yoksa) genelde başkalarıyla kıyas yapan adamdır.

neşeli ol, kitap oku, facebookta paylaş, film seyret kahkahalar at ne bileyim hinlik sinsilik gırla olsun:) şaka yapıyorum.

Pembe gözlükleri çıkaralım bence. Kılıfımı kalmış bi'insan art niyet yoksa neden mesajları silsin ki? "Canım onlar benim okuldan arkadaşlar bak bunları konuştuk aklına kötü bi'şey gelmesin"deyip mesajları size göstermek varken.

Sizin hatanız 9 aylık bebeği uykunuzdan oluyorsunuz diye yanınızda yatırmanız. Çocuğunuza da kötü bir alışkanlık kazandırıyorsunuz böylelikle, sizsiz uyuyamayacak. Belki kaç yaşına kadar tek uyumaktan ürkecek. Böyle şeyler çok ufakken alışkanlık kazandırılabilecek şeyler.

Bir evli çift ne olursa olsun ayrı uyumamalı. O eş sizin nefesinizle, kokunuzla uyumayı unutmamalı.

evet bir de ayrı yatma olayı var. madem her şey yapılmalı diyorsun üşenme gerekirse kalkmak için. git yanına bu gece yattıysa yarın; bu eşek sıpası da geldi geleli kocama hasret kaldım aa filan de git sarıl. bi şey konuşma tartışma şimdilik. erkekler salaktır, vicdanlarını düşünerek harekete geçirmezler, sen iyi olduğunu gözüne sokarsan farkederler hatalarını. bu bile iyi ihtimal:)

Yataktan Kalkmak Zor Oluyor v.s.
Lütfen Bunları Sıkıntı Yapma..
Al Bir Beşik Odana..

casus programları onu nasıl yapabilirim acaba eşime hissettirmeden...benim face yok ama kaynıma söyledim eşimin facesindeki kızları oda ekledi..saolsun ona sorunumu söyledim ve yardım edecegini oda hak verdi ama...ben kendim bişeyler yapmam lazım...yuvam bozulsun istemiyorum...eşimi seviyorum..eşim böyle bi insan degildi son bir ayda oldu ne olduysa...karsıma alıp konusmak istiyorum...ama biliyorum ağlamaktan konusamam..zor çünkü sevdiğin bi insana neden bana böyle davranıyosun..neden bunlara ihtiyac duyuyosun ...beni sevmiyomusun demek zor...ya sevmiyosa...ya senden sıkıldım derse..gercekleri duymak cok acı verir...o zmaan ne yaparım bilmiyorum...

casus programları onu nasıl yapabilirim acaba eşime hissettirmeden...benim face yok ama kaynıma söyledim eşimin facesindeki kızları oda ekledi..saolsun ona sorunumu söyledim ve yardım edecegini oda hak verdi ama...ben kendim bişeyler yapmam lazım...yuvam bozulsun istemiyorum...eşimi seviyorum..eşim böyle bi insan degildi son bir ayda oldu ne olduysa...karsıma alıp konusmak istiyorum...ama biliyorum ağlamaktan konusamam..zor çünkü sevdiğin bi insana neden bana böyle davranıyosun..neden bunlara ihtiyac duyuyosun ...beni sevmiyomusun demek zor...ya sevmiyosa...ya senden sıkıldım derse..gercekleri duymak cok acı verir...o zmaan ne yaparım bilmiyorum...

sen neden açmıyorsun? kardeşi ne de olsa kardeşi açık etmeyecektir sadece kendisi uyarır.

"ne dediği değil nasıl davrandığı önemli" yıllardır her bildiğim öğrendiğim yanlış olsa bile benim emin olduğum tek şey budur aşka dair. yani sen duymaya dayanamam diyorsun ama davranışları ortada. sen de facebook aç. ilgisini çeken şeyleri öğren ve o soğukluk daha kötü sonuçlar doğurmadan çöz işi.

konuşmaya gücün yoksa bir günlük tut yaz beşiğin içinde bırak filan ne bileyim bariz ortada bırakmış demesin. düşüncelerini okusun.

ha bir de facebook açarsan bebeğinle fotolarını ekler eşini etiketlersin, evli durumuna getirisin o kızlar da anlar büyük bir kısmı uzak durur. ne taktik yaptım arkadaş gece gece.

Son düzenleme:
canım neden ayırdınız yatakları,ayrı yatmak karı kocayı uzaklaştırıyor.tenleriniz yatarken birbirine değmeli ki aranızda etkileşim olsun:34:

eşim izin vermiyo face bi kaç kere actım gizliden yakalaadı hep o yüzden acmıyorum artık ....şimdiki evimize yeni tassındık beşik yatak odasına sıgmıyo ama yarın bi deneyim bakalım sıgdırabilirim belki...sorn ayrı yatmazmızsa gerekirse sabaha kadar uyumam ama zannetmiyorum sorun bu olsun.....bakalım bide beraber yatmayı deneyelim...aslında 3 -4 kere denedim önceki evimizde beraber yatmayı bebegi beşikte yatırmayı ama..eşim o zman bile bi kere olsun sarılıp uyumadı benle kıcını döndü yattı...ben onun için beraber yatmak istemiştim ama ondan karsılık göremeyince yine ayrı yatmaya basladım

çocuktan sonra genelde oluyo bir soğuma ama yatagınızı en kötü kavgada bile ayırmamalısınız bence :( bence konuşmadan önce bakımınıza dikkat edin..çocuğu bırakabileceğiniz birisi varsa bırakıp gezin biraz..belkide eskisi gibi bir hayat istiyordur..

eşim izin vermiyo face bi kaç kere actım gizliden yakalaadı hep o yüzden acmıyorum artık ....şimdiki evimize yeni tassındık beşik yatak odasına sıgmıyo ama yarın bi deneyim bakalım sıgdırabilirim belki...sorn ayrı yatmazmızsa gerekirse sabaha kadar uyumam ama zannetmiyorum sorun bu olsun.....bakalım bide beraber yatmayı deneyelim...aslında 3 -4 kere denedim önceki evimizde beraber yatmayı bebegi beşikte yatırmayı ama..eşim o zman bile bi kere olsun sarılıp uyumadı benle kıcını döndü yattı...ben onun için beraber yatmak istemiştim ama ondan karsılık göremeyince yine ayrı yatmaya basladım

Ay anlamıyorum biz kadınlar her şeye cırlıyoruz ama facebook vs.açılmayacak denildi mi herkes kuzu oluyo. Onun neden açıkmış onun içindeki kalp kıskanabiliyormuş da senin kalp "aman ne kıskanacağım" mı diyormuş.

Madem öyle o da kapasın. "Rahat rahat takılamıyorum sanal ortamda" diyememiş...

çocuktan sonra genelde oluyo bir soğuma ama yatagınızı en kötü kavgada bile ayırmamalısınız bence :( bence konuşmadan önce bakımınıza dikkat edin..çocuğu bırakabileceğiniz birisi varsa bırakıp gezin biraz..belkide eskisi gibi bir hayat istiyordur..

bende hep bu düşüncedeydim..en kötü kavgamızda bile ayırmadım yatagımı ama cocuk olunca mecbur kaldım...cocugu bırakıp cıkabilecegimiz bi yer yok kaldıki eşim öyle gezmeyi falanda sevmez...2 gündür söylüyorum cıkalım gezelim biraz diye..o sen cocugu giydir biraz cıkarıyım hava aldırıyım diyo..hiç beni düşünmyo yani...

oldddduuuuuuuuuuuuu canım izin vermiyormuş. kişi kendinden bilir işi misali. face açmak hele de karşılıklı olarak değil de tek taraflı olarak izne tabi ise daha fazla tavsiyede bulunamayacağım. artislik yaptığımdan değil herhangi bir faydası olmayacağından.

Back