Eşime karşı birsey hissetmiyorum !

Onu kale almasanız mesela nasıl olur ?
Sorduklarını onun gibi kısa cevaplar verseniz mesela?
Yani karşısında kendisini görmesini sağlayın isterseniz
Ve hakareti kesinlikle kabul etmeyeceğinizi vurgulayın dik duruş gösterin
Aynısını bir kerede siz söylediğiniz de ne tepki veri beyfendi acaba ?
Allah kolaylık versin

Üç senelik evlilik. Eşiniz baştan beri böyle eminim. Huy değişikliği yok. Sonradan olma yok. İlk bebeğinizde size yardımcı olmadı bunada eminim. Peki neden ikinci çocuk? Bilinçli mi oldu?
Evet olmadı ama bebeğim çok akilliydi yardimına ihtycm olmadı yada onu sevdigimden gözüme gözükmüyodu ama smdi hem hamilelik hem ev işleri hem çocuk ağır gelmeye başladı . Bide işte napysn demiyo mu deli oluyorum .

Hamile biri olarak boyle konusmak istemiyorum ama hayatinizda iyi giden hicbirsry yok tek cocukla bile islere yetisemiyorsunuz bebeginize ilgisi yok ve siz ikinciye hamilesiniz.ne dusunerek 2.cocugu yaptiniz 3kisi mutsuzduk 4olalim o da mutsuz mu olsun dediniz .siz boyle giderseniz daha cok mutsuz olursunuz

Esine karşı soguklugunun sebebi eşinin denin için birşeyler yapmaması . Oturun konuşun. Aile danismanina gidin. Anlasamazsaniz rota belli.
Ona göre benim için bişeyler yapıyo hatta çok şey yapıyo . Mesela suan bizim için tatil planları yapıyo cimriligide yoktur ama mesela 1 esarbim varsa ikincisine ne gerek var dedgi zamanlar çok olmuştur . Bazen de bi mağazaya geçeriz hadi şunu al felan der nekadar pahaliysa sorun etmez alir . ay ne bilim kafam çok karışık bi türlü çözemedim şu adami .

Hayırlı cumalar,
öncelikle keşke ikinci çocuk için
acele etmeseydiniz..
Sözlerinizden kıskanç bir eşiniz olduğu ortaya çıkıyor.
Bu devirde sizi tek başına bir yere gönderememesi
özgüveninizi etkilemiş, nişanlılık evresi yaşamadınız mı?
Genelde böyle tipler; o dönemlerde
evliliğin geleceği hakkında ipucu verirler...
Çocuklarınız var boşanın bırakın gidin diyemem,
bir aile terapistine başvurun eşinizle birlikte.
İnşallah o size yardımcı olacaktır
anlaşamadığınız konularda uzlaşma sağlayacaktır. .
Kısa bi süre yaşadık nisanlilik dönemini ve eşim bu dönemde kendini çok farklı biri gbi gösterdi . Köprüyü geçene kadar ayına dayı diyeceksin misali ! Aile terapistine eşimin sıcak bakacağını düşünmüyorum . O konularda geri kafalı biraz ..

3 yıl olmuş evleneli. 1 yaşında çocuğunuz var 28 haftalık da hamilesiniz. Buna bağlı bir durum olabilir mi,sonuçta hormonlar alt üst. Bir de evlenmeden önce çok tanıyamamışsanız hepsi üst üste gelmiş.
Olabilir . Sevdiğim için hiç düşünmüyodum bu kötü yanlarını her halini seviyodum ama artık katlanamiyorum içim buz gbi ona karşı .

Belki hamilelikten dolayı biraz daha alıngan olabilirsiniz
Ama herşeyi dört dörtlük yapmak zorunda değilsiniz ki
Rahatsızım deyip uzanın yada başka bir bahane herşeye yetişmeye çalışırsanız valla siz yipranirsiniz
Adam bakıyor ki ohh ne güzel herşey tikirinda
Evet ama onun umrunda değil hamileligm alinganligim daha o bekler benden anlayış . Onun umrunda değil ki hiçbişey yapmasamda sorun yok annesigle gider götürür bunuda ben istemiyorum ben kendim rahat edemiyorum malesef

Onu kale almasanız mesela nasıl olur ?
Sorduklarını onun gibi kısa cevaplar verseniz mesela?
Yani karşısında kendisini görmesini sağlayın isterseniz
Ve hakareti kesinlikle kabul etmeyeceğinizi vurgulayın dik duruş gösterin
Aynısını bir kerede siz söylediğiniz de ne tepki veri beyfendi acaba ?
Allah kolaylık versin
Öyle davrandimda bi ara çok zoruna gtti beyefendi nin hatta böyle devam etmez ben 3 senedir katlanıyrm dedm helal olsun ben 10 gün katlanamam dedi kaldıramaz zannetmiyorum .

Evet olmadı ama bebeğim çok akilliydi yardimına ihtycm olmadı yada onu sevdigimden gözüme gözükmüyodu ama smdi hem hamilelik hem ev işleri hem çocuk ağır gelmeye başladı . Bide işte napysn demiyo mu deli oluyorum .
İnşallah geçici bir durumdur. Allah hayırlı kapılar açsın. Evinizde bakara süresini okuyun. Netten açın sesi tüm eve dolsun. Huzur getirir inşallah.

Olan durumla ilgili bi çözüm önerisi sunmaya çalışmak, bi yol göstermek yerine SADECE olmuş bitmiş gitmiş şeyler için öyle olsaydı, böyle yapsaydın, şöyle yapmasaydın diyenleri hiç anlayamayacağım.

Sanki sizin hiç pişmanlıklarınız yok! Ama yargıç koltuğuna oturmak hoşunuza gidiyor. Ne cüret!

Herkesin imtihanı farklıdır. Evlenmeseydin çocuk yapmasaydın vs. geçiniz bunları.
Geçmiş geçti bitti, gelecek için, şimdi için, şu an için ne söylüyorsunuz onu yazın yazacaksanız.

hakarette ömür boyu çekilmez bir psikoloğa git baktın olmuyor çocuk doğunca dava açarsın keşke çocuk olmasa evlatlarına sarıl biraz annene kaç uzaklaş ortamda çok bulunma çık gez kafa dağıt belki özlem oluşur tabi buarada devam ederse hakaret düşün

X