Eşime ilk babalık hediyesi

Gamzelimega

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
21
7
6
33
Arkadaşlar merhaba ben 15 gün önce doğum yaptım ve allahima şükür sağlıklı bir oğlum dünyaya geldi aldığım duyumlara gore eşim bana hediye alicakmis ama megerse oda benden hediye bekliyormuş benimde ilk baba oluşum bende hediyemi bekliyorum demiş sizce ben ne hediye almalıyım eşime bana yardımcı olabilirmisinz özel ve anlamlı olmasını isterim şimdiden tesekkur ederim...

İlla bunun günü olmaz, gönle bakar da; babalar günü için ayarlasanız, ilk babalar gününe kadar bebekli hatıralarınız da birikmiş olur, güzel bir aile albümü toparlarsınız o zamana kadar içinde notlar filan.
Bunu benim oğlanın ilk yaş günü için yapmıştım gerçi; bilemedim... 15 günde babalığa dair manalı ne olabilir :/ Sizin aranızda olan özel bir ana gönderme bir hediye de olabilir.

Belki hani oğlan ile baba takım olacak şekilde baskılı tişört tarzı bi şey olabilir.

Ona evlat vermişsin bundan güzel hediye mi olur ...

Saat al bari madem hediye istemiş ... En güzel hediye gibi geliyor bana saat .

bunu ilk defa duydum siz dogum yaptiniz anne oldunuz 9 ay o zorlugu cektiniz esiniz hediye beklemesin bence.illaki alicam diyosaniz da oglunuzla esinize ayni kiyafetten biseyler yaptirabilirsiniz.

Kesinlikle haklisin bunun günü olmaz ama babalık duygusu iste kabari vermiş :)) çokta değerlidir eşim o yüzden istemekte hakli olduğunu düşünüyorum ona değer :)) tesekkur ederim cevapladigin icin

1. Akşama ne yemek yapacağım
2. Erkeğe saat gömlek dışında ne hediye edilebilir.

Şu iki madde kavgaya tutuşup birbirlerini imha etse ne güzel olur.

Bu devrin babalarida yuzsuz
anam bacim :) bi demet otubol cicek al.. yeyip yeyip mölesin :)

Birşeyi merak ettim, bunu size kim dedi peki

Siz zaten ona bir evlat veriyorsunuz :) Bundan güzel hediye olur mu? Ayrıca hamileliğin bütün sıkıntısını, doğum sancılarını ağrılarını çeken siz, bütün bunlara katlandığınız için asıl siz hediye beklemelisiniz :) şahsen ben eşime bir hediye almadım. Ama beklediğini bilsem sanırım bende alırdım.. Ne bileyim, kırılsın istemezdim. Gerçi benim rahat yürüyecek duruma gelmem en az 1 ayımı aldı.. Eşimin benden hediye bekleyeceğini zannetmıyorum.. Ama ben biraz kendimi toparlayıp rahatladığım zaman onu mutlu etmek için alabilirdim.

Gömlek, parfüm, kravat, kol saati.. Erkeğe alınabilecek rutin şeyler :) Ama özel bir hediye olsun istiyorsanız, üstünde "En güzel babaya.. Seni seviyoruz." Gibi notların yazdığı bir yastık yaptırabilirsiniz :) Tabi resimlerinizle beraber baskı şeklinde. Bu şekilde bir tablo da yaptırabilirsiniz..

Kesinlikle haklisin bunun günü olmaz ama babalık duygusu iste kabari vermiş :)) çokta değerlidir eşim o yüzden istemekte hakli olduğunu düşünüyorum ona değer :)) tesekkur ederim cevapladigin icin

Rica ederim; çok da kasmayın ama yav, evlat en güzel hediye işte :)
Ama ayrı bi hatırası olsun derseniz şey de olabilir bak, "Mükemmel babalık sertifikası" :))

Eşim evlendiğimizin ilk ayında "Mükemmel eş sertifikası" gibi bi şey bastırmış çerçeveletmiş gelmiş
Bunun bi versiyonunu kullanabilirsiniz, size yardımlarını, ilgisini vb madde madde sayıp.

Vayyy çok mantıklı bak aklimada yattı

Ne kadar güzel,
Hevesli bir eşiniz var,
Size hediye alacak,sizden de bekliyor,eşiniz çok harika bir eş imajı çizdi gözümde niyeyse,Allah bir ömür çocuğunuzla beraber huzurlu bir ömür versin size.
Hediye önerisi veremem de ,bunları söylemeye geldim,gidiyorum
Ekleme:Üstteki üyenin- Yokuspokus un sertifika fikrine istinaden oscar heykelcikleri var,yılın babası ,en iyi koca,baba falan diye,o da olabilir,

Ne tuhafsınız ha sanki kötü bir şey istemiş altı üstü hediye istemiş ne var bunda??
Konu sahibide çok hevesli ve heyecanlı hevesini kırmasanız...

He onlar da var :))
Adam 2. seneden cadaloza bağlayacağımı bilse o sertifikayı bastırır mıydı o da tartışılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…