- 4 Mayıs 2016
- 2.916
- 7.945
- 158
- 27
Kayınpeder ve kayınvalide saksı çünkü. Onların bir yere çıkmasına gerek yok. Baştan sona haksızsınız. Bir araba parası için eşinizin verdiği para lafı bile edilecek şey değil ama siz arabaya asıl sizin ihtiyacınız var deyip üzerine yatacak ama anne babasını sabah akşam 40 dk yürümekten kurtaracak diye her gün söyleneceksiniz. Kocanıza çok acıdım.Cok tesekkurler yorumunuz için. Aslında kessinlikle bize araba şart cunku iki kücük cocukla ozellıkle korona donemınde istisnai durumlar haricinde hiç biyere çıkamıyoruz cunku merkeze coook uzagız otobüs binbir eziyet ve uzun yol gibi. Ama ben sırf ailesi yüzünden istemiyorum kendimide gözden cikardım artık zira markete bile gidemiyorum
Telefona program yüklemek nedir yaAdamı bi salın bence ya.
Sürekli dırdır eden biri canlandı gözümde.
Yazık valla adama.
Cok tesekkurler yorumunuz için. Aslında kessinlikle bize araba şart cunku iki kücük cocukla ozellıkle korona donemınde istisnai durumlar haricinde hiç biyere çıkamıyoruz cunku merkeze coook uzagız otobüs binbir eziyet ve uzun yol gibi. Ama ben sırf ailesi yüzünden istemiyorum kendimide gözden cikardım artık zira markete bile gidemiyorum
Çok bencilsin..Az once geldi. muhattap bile olmuyor benmle.
Bugun düşündümde kendimi ne cok parçalıyorm para biriktiricem yok işte az harcayayım şunu almayayım az yağ koyayım tv kapatayım kendime o kadar kızdım ki.ben böyle idare etmeye çalışırken bu adam benim gozumu boyamak belkide uc kuruş bana verip susturuyor. daha fazlasını ailesine verıyor.. Böyle arttırdıkça götürüp ailesine verecek gibi görünüyo.. karar aldım evet belki zalimce. Onada söyledim bende bundan sonra düşünmeden herşeyi alicam yeme içme herşey kredi kartıyla ödeyeceğim bakalım sana araba parası yada onlara vermeye para kalacak mı gör dedim. Lanet olsun araba filan almıyorum senide takmiyorum artik dedi.
Getirdiği nakitleride atiyorum köşeye ne olur ne olmaz diye. İşe başlayacak bugun yarın, maaşını alır direk kredi kartına yatırırsın bundan sonra görelim dedim. Kaç gundur evde peynir yok yumurta yok sabah cıkıp gece giriyor eve(küs değilkende geç geliyodu) ve kafama dank etti neden ondan beklıyorum ki arayacağım marketi ne var ne yoksa getirsinler kapiya. Ama evlendik evleneli ilk defa böyle sorumsuzluk yaptı hayret ederek izliyorum cocukların hiçbişeyini eksik etmez alır gelirdi hiç umrunda değil ve beni düşman gibi görüyor ilk defa böyle gördüm onu. 1 gunde bu hale geldi onceki gun cok iyiydik sırf seviyorum diye kokorec almaya filan gitti. Veya kendi halime biraktı parası var alsın diyor bilemiyorum. Oyle yapıcam bende. Bu saatten sonrada muhattap olmayı düşünmüyorum ki sanırım bu bahaneyle iyice annesiyle yakınlaşır oda iyice kendine çeker böyle küs olduğumuz zamanlari kollar kendisi. Cok kötüydm hâlâ kötüyüm bi lokma yemedim su bile içmedim ev çöplük gibi. başım çatlıyor.ama yarın yenı gune başlayacağım çocuklarıma adapte olacağım yiyip içip keyfime bakacağım cok üzgünüm çocuklarımla bile düzgün ilgilenemedim. Ufak bi stres bile beni böyle mafediyor herşeyden kesiliyorum ama cocuklarımm için kendime gelmem lazim(insalllah basarabilirim)
Eşinin ailesi de kullanır korkusuyla ihtiyacı olan arabayı aldırtmıyor eşineTelefona program yüklemek nedir ya
Eşi ailesinin yanına gidince arkasından gülüyorlar diye düşünüp kalp atışı değişiyormuş, artık ne kadar takınti haline getirdiyse onları.
Eşinin ailesiyle yemek yemesini bile istemiyordu.
Adam patlayacak bir yerde, ortada ne evlilik kalacak ne birşey hala arkamdan gülüyorlar mi derdinde.
Evde peynir yokmuş yumurta yokmuş. O çocuklar en temel gıdalardan uzak ve şu an tek dert o arabaya verilen 6000. Şu an 6000 e arabanın bir iki kapısı alınır. Konu sahibi sanmış ki 6000 verince tüm para kocasından çıkacak. Offf yazdıkça kocasına üzülüyorum.Eşinin ailesi de kullanır korkusuyla ihtiyacı olan arabayı aldırtmıyor eşine
Adam patlamasın da ne yapsın? Akıl alır hiçbi sebep yok davranışlarında konu sahibinin.
Yazmayayım dedim bende.Evde peynir yokmuş yumurta yokmuş. O çocuklar en temel gıdalardan uzak ve şu an tek dert o arabaya verilen 6000. Şu an 6000 e arabanın bir iki kapısı alınır. Konu sahibi sanmış ki 6000 verince tüm para kocasından çıkacak. Offf yazdıkça kocasına üzülüyorum.
Ya pardon da tavsiyeleri dinlemedigimi nereden cikardiniz? En buyuk sorunum gunde elli kere evime gelmeleriydi esimin ailesinin. Kac defa konu açtım birsuru tavsiye geldi o sayede kurtuldum resmen. Cogu konuyu burdaki tavsiyelerle çözdüm. Mesela simdi ki yorumlara baktigimda haksiz olduğumu dusunmussunuz buda benim icin iyi bisey bi oturup düşünmemi sakinlesmemi sağlıyor. Genellikle bu yuzden zaten icimden gecen herseyi yazarak konu aciyorum ki hatalarimi gosterebilsin arkadaslar.Eski konuları okusanız artık bu konuyu da okuyunca çıldırısınız. Konu sahibinin tek derdi eş ailesi ama öyle böyle değil. Boşan dediler yüz kere ona da yanaşmıyor. Sinir olup olup buraya gelip konu açıp hiçbir tavsiyeyi dinlemeyip bir sonraki konuya kadar o evde kalıp sonra yine aynı şeyleri dert ediyor. Haliyle insana da yapacak yorum bırakmıyor. Kimse konusuna girip yorum bile yapmamış. Herkes biliyor çünkü olacakları. O kadar sinir olmuş olmuş vermek tepsini yağı az kullanıyordum artık marketten sipariş vereceğim. Tamam.
Sanal market bizim burda gecmiyo arkadaşlar dagin basindayiz ve evet yeni aklima geldi normal marketler de getirmek icin yuklu alisveris yapma sarti koyuyor. Niye takildinz buna anlamadim kokoreci nereye yazmism ya silmistim aslinda yorumda gitms demekki sacma bi ayrintiydi. Kendisi almis gelmis onuYazmayayım dedim bende.
Evde 2 küçük çocuk var, yumurta yok peynir yok diyor günlerdir, eşinin getirmesini bekliyor, sanal market şimdi mi aklına gelmiş? Akşam kokoreç alacaklarına bunları alsalarmış.
Parasızliktan değil, aklın fikrin eş ailesinde olmasından hep bunlar.
Canım her konu açışında yine eşinin ailesi mi diyorumCook haklısınız. Ben artik kendi kendimi dolduruyorum evin içinde. Yok işte eşim onların yanına gittikçe yada istediklerini yapınca , onlar benim sinir olduğumu düşünüp gülüyorlarmış gibime filan geliyo iyice deli oluyorum kalp atislarim bile değişiyor. son zamanlarda zaten ailesiyle görüşmüyorum gelgit filan yok onlarda gelmiyor. görmediğim ve bişey demedikleri halde sinir oluyorum ve hayatı kendimede esimede cocuklarıma da zehir ediyorumbugunki halim içler acısı ne kendime ne cocuklarıma bi faydam dokunmadı ruh gibiydim butun gün elimde telefonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?