Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkurler yorumunuz için. Aslında kessinlikle bize araba şart cunku iki kücük cocukla ozellıkle korona donemınde istisnai durumlar haricinde hiç biyere çıkamıyoruz cunku merkeze coook uzagız otobüs binbir eziyet ve uzun yol gibi. Ama ben sırf ailesi yüzünden istemiyorum kendimide gözden cikardım artık zira markete bile gidemiyorumE ahır ortak. Adam hayvanlarla sizin hayrınıza da uğraşıyor yani. 40 dk yürüme yakın mı anlamadım gayet uzak bana göre. Araba size şart gibi görünüyor anne babasından bağımsız.
Yani olayları bilmiyorum ama ortak bi işe girdiyseniz olacak sonuçlar bunlar. Kayınpeder ortak hayvanlara bakıp çalışmıyorsa eşiniz ona belli bir ödeme yapmak zorunda. O olmasa başkasına yaptıracaksınız hayra kimse sizin hayvanınıza bakmayacağına göre para vermeniz de mantıklı.
Size haber vermemeleri hariç sorun göremedim. Onu da tatava yapacaksınız diye vermediler muhtemelen. Normal.
Cok tesekkurler yorumunuz için. Aslında kessinlikle bize araba şart cunku iki kücük cocukla ozellıkle korona donemınde istisnai durumlar haricinde hiç biyere çıkamıyoruz cunku merkeze coook uzagız otobüs binbir eziyet ve uzun yol gibi. Ama ben sırf ailesi yüzünden istemiyorum kendimide gözden cikardım artık zira markete bile gidemiyorum
Kizlar selam herkese . Cok kotuyum paylasip akil almaya ihtiyacım var. Valla acik açık yazıyorum konuyu . Biliyosunuz kvlerle ortak ahirimiz var yakin ama yuruyerek kirk dakika vs suruyo kv her sabah aksam inek sagmaya gidiyor araba yok.
Neyse esim calismiyordu oda hayvan yaymaya gidiyodu ama ise basladi simdi kp gidiyor zahmet olmazsa oda işe girecekte isine gelmiyor.
neyse ben asla esimin araba filan almasini istemiyorum ki paramiz yok bes kurus aksine borclar var. kp gilden nefretttt ediyorum surekli bizden para koparma peşindeler herseyimizde gozleri var.
neyse bi kac gundur bakiyorum araba ilanlarina msj atiyor bakip duruyo hayirdir diyorum simdi almayacagim piyasaya bakiyorum diyip gecistiriyo ve ben her Allahin gunu sakin araba almak filan yok babangile para verme diyip duruyodum esime oda banane ben almam zaten, onlari goturup getiremem hergun diyodu.
Ama seytan durttu telefonuna görüşme kaydedici indirdim. Bide duydum ki meger bunlar annesiyle araba aliyomus. Ne kadar dogru bilmiyorum esim de 6 milyar veriyomus inek mi satti ne hic haberim yok.
adam gidip bakmis begenmis alalim diyo bide. Beynimden vurulmuşa döndüm. O kadin araba aldirinca ne olacak eşim her sabah aksam onlari oraya tasiyacak. Aslaaa istemediğimi bile bile onlarla gene bi işe girmis ve asla haberim yok.
araba bakmaya gittiği gun bile ise girince kredi cekip alicam kimseden para almiyorum daha iki ayi bulur diyen bi adam. Bende salak salak diyorum ki once babanlar alsin yoksa sen hergun goturmek zorunda kalirsin . Banane yaa yook filan diyodu.
sonra kaydi dinledim caktirmadan baban bana soyledi boyle bi durum varmis ne arabasi diye patladm oyle bisey yok bakma ona dedi
Neyse dun tutamadm kendimi gece kavga patladı sabah çıktı gitti. Yavuz hirsiz ev sahibini bastirdi ben bu evde oldugum surece eve gelmeyecekmis ben kayit programi indirmisim bikmis istemiyomus. Kizlar iki cocugumuz var bide .1 ve 3 yasinda cok pişmanım neden iki cocuk bu adama neden bilmiyorum annesi neler yapti o ahir yapilana kadar parasi oldugu halde az az verdi biz birsuru borca girmek zorunda kaldk. Simdi ustune çöktü yetmez gibi esimide kendine cekiyor. Gecen bana gelmis x gitsin çalışsın babanda hayvanlari yaysin issizlik maasi bitiyor biz butun paramizi ona verdik oda bize baksina getirdi lafi. Aslaaa istemediğimi söyledim esime oda benden yanaydi yeminler ediyodu vermem zaten diye. ama kayıtta is buldum basliyorum diye kosa kosa annesini aradigi da vardi. ben onlardan ayriyiz diye dusunurken meger herseyi onlarla yapiyomus
Butun guvenim bosa gitti kandirilmis hissediyorum sabahtan beri hesap soruyorum . Herzamanki gibi engelledi heryerden. biseyimizi eksik etmez bende ali
sonra kaydi dinledim caktirmadan baban bana soyledi boyle bi durum varmis ne arabasi diye patladm oyle bisey yok bakma ona dedi
Neyse dun tutamadm kendimi gece kavga patladı sabah çıktı gitti. Yavuz hirsiz ev sahibini bastirdi ben bu evde oldugum surece eve gelmeyecekmis ben kayit programi indirmisim bikmis istemiyomus. Kizlar iki cocugumuz var bide .1 ve 3 yasinda cok pişmanım neden iki cocuk bu adama neden bilmiyorum annesi neler yapti o ahir yapilana kadar parasi oldugu halde az az verdi biz birsuru borca girmek zorunda kaldk. Simdi ustune çöktü yetmez gibi esimide kendine cekiyor. Gecen bana gelmis x gitsin çalışsın babanda hayvanlari yaysin issizlik maasi bitiyor biz butun paramizi ona verdik oda bize baksina getirdi lafi. Aslaaa istemediğimi söyledim esime oda benden yanaydi yeminler ediyodu vermem zaten diye. ama kayıtta is buldum basliyorum diye kosa kosa annesini aradigi da vardi. Butun guvenim bosa gitti kandirilmis hissediyorum sabahtan beri hesap soruyorum agliyorum. engelledi heryerden. Biseyimizi eksik etmez para olmasada bulur caliskandir hic bi sorunumuz yok ama ailesi yüzünden ondan soğuyorum hatta nefret ediyorum ben ne yapicam.kizlar kaldiramiyorum her aksam sabah ailesiyle oraya gidecek getir gotur yapacak surekli para isteyecekler annesinin her dedigini yapiyor bu is ne olacak yol gosterin
Ay cidden mi gelmiyor hiçbiri artik cocugu bile kapiya tıktık yapıp birakip cıkıyolar ben kapiyi acmadan. ama kv arada dışarda filan görüyorum yüzüme karşı cok iyi evimde istemediğimi anlıyolar illaki ama neden bu kadar iyi onu da çözemiyorum altında bişeylik arıyorum yani yada istediklerine ulaştılar eşimi kendilerine çektiler benle işleri kalmadı dıye mi acabaEvime sık girip çıkıyorlar diyordun orda haklıydın ama bu konuda saçmalıyorsun bak
Nasıl ya bu adam seni telefondan, sosyal medyadan engelliyor sonra eve mi geliyorKizlar selam herkese . Cok kotuyum paylasip akil almaya ihtiyacım var. Valla acik açık yazıyorum konuyu . Biliyosunuz kvlerle ortak ahirimiz var yakin ama yuruyerek kirk dakika vs suruyo kv her sabah aksam inek sagmaya gidiyor araba yok.
Neyse esim calismiyordu oda hayvan yaymaya gidiyodu ama ise basladi simdi kp gidiyor zahmet olmazsa oda işe girecekte isine gelmiyor.
neyse ben asla esimin araba filan almasini istemiyorum ki paramiz yok bes kurus aksine borclar var. kp gilden nefretttt ediyorum surekli bizden para koparma peşindeler herseyimizde gozleri var.
neyse bi kac gundur bakiyorum araba ilanlarina msj atiyor bakip duruyo hayirdir diyorum simdi almayacagim piyasaya bakiyorum diyip gecistiriyo ve ben her Allahin gunu sakin araba almak filan yok babangile para verme diyip duruyodum esime oda banane ben almam zaten, onlari goturup getiremem hergun diyodu.
Ama seytan durttu telefonuna görüşme kaydedici indirdim. Bide duydum ki meger bunlar annesiyle araba aliyomus. Ne kadar dogru bilmiyorum esim de 6 milyar veriyomus inek mi satti ne hic haberim yok.
adam gidip bakmis begenmis alalim diyo bide. Beynimden vurulmuşa döndüm. O kadin araba aldirinca ne olacak eşim her sabah aksam onlari oraya tasiyacak. Aslaaa istemediğimi bile bile onlarla gene bi işe girmis ve asla haberim yok.
araba bakmaya gittiği gun bile ise girince kredi cekip alicam kimseden para almiyorum daha iki ayi bulur diyen bi adam. Bende salak salak diyorum ki once babanlar alsin yoksa sen hergun goturmek zorunda kalirsin . Banane yaa yook filan diyodu.
Neyse dun tutamadm kendimi gece kavga patladı sabah çıktı gitti. Yavuz hirsiz ev sahibini bastirdi ben bu evde oldugum surece eve gelmeyecekmis ben kayit programi indirmisim bikmis istemiyomus. Kizlar iki cocugumuz var bide .1 ve 3 yasinda cok pişmanım neden iki cocuk bu adama neden bilmiyorum annesi neler yapti o ahir yapilana kadar parasi oldugu halde az az verdi biz birsuru borca girmek zorunda kaldk. Simdi ustune çöktü yetmez gibi esimide kendine cekiyor. Gecen bana gelmis x gitsin çalışsın babanda hayvanlari yaysin issizlik maasi bitiyor biz butun paramizi ona verdik oda bize baksina getirdi lafi. Aslaaa istemediğimi söyledim esime oda benden yanaydi yeminler ediyodu vermem zaten diye. ama kayıtta is buldum basliyorum diye kosa kosa annesini aradigi da vardi. ben onlardan ayriyiz diye dusunurken meger herseyi onlarla yapiyomus
Butun guvenim bosa gitti kandirilmis hissediyorum sabahtan beri hesap soruyorum . Herzamanki gibi engelledi heryerden. biseyimizi eksik etmez bende ali
Neyse dun tutamadm kendimi gece kavga patladı sabah çıktı gitti. Yavuz hirsiz ev sahibini bastirdi ben bu evde oldugum surece eve gelmeyecekmis ben kayit programi indirmisim bikmis istemiyomus. Kizlar iki cocugumuz var bide .1 ve 3 yasinda cok pişmanım neden iki cocuk bu adama neden bilmiyorum annesi neler yapti o ahir yapilana kadar parasi oldugu halde az az verdi biz birsuru borca girmek zorunda kaldk. Simdi ustune çöktü yetmez gibi esimide kendine cekiyor. Gecen bana gelmis x gitsin çalışsın babanda hayvanlari yaysin issizlik maasi bitiyor biz butun paramizi ona verdik oda bize baksina getirdi lafi. Aslaaa istemediğimi söyledim esime oda benden yanaydi yeminler ediyodu vermem zaten diye. ama kayıtta is buldum basliyorum diye kosa kosa annesini aradigi da vardi. Butun guvenim bosa gitti kandirilmis hissediyorum sabahtan beri hesap soruyorum agliyorum. engelledi heryerden. Biseyimizi eksik etmez para olmasada bulur caliskandir hic bi sorunumuz yok ama ailesi yüzünden ondan soğuyorum hatta nefret ediyorum ben ne yapicam.kizlar kaldiramiyorum her aksam sabah ailesiyle oraya gidecek getir gotur yapacak surekli para isteyecekler annesinin her dedigini yapiyor bu is ne olacak yol gosterin
Zaten ergenlikten çıkamamış yani ben öyle düşünüyorum. Saçma sapan bi insan Modeli asar keser yıkar lafta bi bakmışsın hbişey yok. Ailesine karşıda öyle zaten sinirime giden bu onlar haksızken asıp kessede sonra hiçbişey olmamış gibi ki bu aralar onlara borusu ötmüyor kesinlkle. Kuzu gibi çünkü işin ucunda araba var. Bi 20 milyarm olsa banada sesi cıkmaz.(ahır yapılırken benim 15 milyarım gitti nasıl iyiydi sesi cıkmıyodu para alacak ya.Nasıl ya bu adam seni telefondan, sosyal medyadan engelliyor sonra eve mi geliyor
Ve sende onu eve mi alıyorsun ?
Böyle evliliklere çok üzülüyorum gerçekten sanki mecburi gibi.Ji
Zaten ergenlikten çıkamamış yani ben öyle düşünüyorum. Saçma sapan bi insan Modeli asar keser yıkar lafta bi bakmışsın hbişey yok. Ailesine karşıda öyle zaten sinirime giden bu onlar haksızken asıp kessede sonra hiçbişey olmamış gibi ki bu aralar onlara borusu ötmüyor kesinlkle. Kuzu gibi çünkü işin ucunda araba var. Bi 20 milyarm olsa banada sesi cıkmaz.(ahır yapılırken benim 15 milyarım gitti nasıl iyiydi sesi cıkmıyodu para alacak ya.
dışardan gören hayran kalıyor (özellikle benim ailem başta olmak üzere) aa ne kadar olgun yaşına göre aklı başında akıllı filan diyor bide. Gerçekten dışardan bakınca bende öyle diyorum. Ama alakası yok..
az once geldi
Cook haklısınız. Ben artik kendi kendimi dolduruyorum evin içinde. Yok işte eşim onların yanına gittikçe yada istediklerini yapınca , onlar benim sinir olduğumu düşünüp gülüyorlarmış gibime filan geliyo iyice deli oluyorum kalp atislarim bile değişiyor. son zamanlarda zaten ailesiyle görüşmüyorum gelgit filan yok onlarda gelmiyor. görmediğim ve bişey demedikleri halde sinir oluyorum ve hayatı kendimede esimede cocuklarıma da zehir ediyorum bugunki halim içler acısı ne kendime ne cocuklarıma bi faydam dokunmadı ruh gibiydim butun gün elimde telefonlaEvine sık sık gelmeleri konusunda haklıydın ama bu konuda haksizsin.
Daha önce ki konularinda da yazdım sana eşinin ailesini inanılmaz takıntı haline getirmişsin.
Ortak iş yapıyorsunuz, kayınvaliden 40 dakikalık yolu sabah akşam gidip geliyor, araba alırsanız eşinizde fırsat buldukça annesini bıraksın bir zahmet. Ne var bunda? Öyle yada böyle kadın sizin işinizi de yapmıyor mu?
Bazı şeyleri kabullenmek gerekiyor, sen işi yokuşa sürüp sürekli eşine ailesiyle ilgili doldurmaya çalışsan da istediğin gibi bir uzaklaşma olmayacak aralarında.
Evliliğine zarar veriyorsun. Ha diyeceksen ki dayanamıyorum gerekirse ayrılırım orası ayrı ama iki küçük çocuğun var öyle birşey olmayacağına göre, eşinin ailesi konusunda daha sakin olmalısın.
Çookk teşekkür ederim. Hemde cok mutsuzum ve uzun zamandır böyle. hissediyorm cünkü. Doğru düzgün tartışıp kavga bile edemedik adam direk kendi yaptı herşeyi sus kes bitti ayrılalım diyerek. ağzımı açıp içimi dökme fırsatım bile olmadı doğru düzgün ki bi gun oncesine kadar söz verip yemin ediyodu neden yaptın neden söylemedin bile diyemedim yüzüne karşı ama sanirim bıktı oda artık haklı olarakBöyle evliliklere çok üzülüyorum gerçekten sanki mecburi gibi.
Anne mecburidir, baba mecburidir yeri gelir kardeş mecburidir. Ama böyle bi koca mecburi değildir.
Yazdıklarına bakılınca Çok mutsuzsun, umarım bir çıkış yolu bulursun.
Konu sahibi,bu garip aile size nasıl bulaşmış?.Kurtuluşları da yok artık.Kizlar selam herkese . Cok kotuyum paylasip akil almaya ihtiyacım var. Valla acik açık yazıyorum konuyu . Biliyosunuz kvlerle ortak ahirimiz var yakin ama yuruyerek kirk dakika vs suruyo kv her sabah aksam inek sagmaya gidiyor araba yok.
Değil mi ama.. 40 dakika yürüsün hergün Araba da onun olsun.Nasıl olsa boşanmayacaksınız. Neden eşeliyorsunuz? Öğrendiniz de ne oldu? Trip atmak dışında caydırıcı bir tepkiniz var mı? Marketten siparış vermek... adam bu sefer haklı. Hayvan bakmaya hergün siz gidin bakalım 40 dakika. Önce siz istersiniz o arabayı.
Eski konuları okusanız artık bu konuyu da okuyunca çıldırısınız. Konu sahibinin tek derdi eş ailesi ama öyle böyle değil. Boşan dediler yüz kere ona da yanaşmıyor. Sinir olup olup buraya gelip konu açıp hiçbir tavsiyeyi dinlemeyip bir sonraki konuya kadar o evde kalıp sonra yine aynı şeyleri dert ediyor. Haliyle insana da yapacak yorum bırakmıyor. Kimse konusuna girip yorum bile yapmamış. Herkes biliyor çünkü olacakları. O kadar sinir olmuş olmuş vermek tepsini yağı az kullanıyordum artık marketten sipariş vereceğim. Tamam.Değil mi ama.. 40 dakika yürüsün hergün Araba da onun olsun.
Eşi ve ailesi onun kadar bu duruma tepki vermez.