esime hic bi guvenim kalmadı

Kusura bakmayın eğer eşim benden gizli telefonumu alıp program kaydedecek ve sonra beni aklınca dinleyecek.....eşiniz az bile yapmış. Boyle takıntılarınız eşinizin sizden nefret etmesine sebep olmuş. Bir insan kavga dahi etmiyorsa sizinle sizi artık kaale bile almıyor. Yaptığınız hiç hoş değil ve ben olsam sırf bu yüzden sizi affetmezdim.

Belli ki eşiniz ailesiyle sizin aranızda kalmış. Annesi 40 dakikalık yol yürüyormuş, yani bende olsam annemi okadar yürütmek istemem, araba almak istemesi normal sanki, bilemedim.
Ayrıca ben eşimin telefonuna ses dinleme programı indirsem, beni direk konuşmama fırsat vermeden boşar. Eşiniz anlayışlı bence.

Benim eşim bana böyle bir şey yapsaydı telefonuma dinleme programı indirseydi çok soğurdum.Şu dinleme olayı hoşuma gitmedi.

Eşinin üstünde senin bir ağırlığın yok. İmam bildiğini okuyor üstelik 6bin tl parasının olduğunu da bilmiyormuşsun...
Seninki sadece dırdır oluyor, o da yok canım vs oyalıyor...
Ailesinden ayrı hayat yaşayamayan bi erkekle baska türlüsü de zor

Suan durum nasil merak ettim. Ben sizin yerinizde olsam hic boyle kavgalara girmem esimin boyle ahir sevdasi varsa belliki ortada is artik yaris olmus ben ortak ahir yaptrtmaz ki olduk yaptirildi. O ortakligi once bozarim soke soke hakkimiz olani alir sonrada kocamin gozunu boyardim bir guzel ahir yaptirir icinede inekleriminkoyar bakardim onlara valla birde guzel sut peynir satar parami kazanirdim . kocamin ve kendimin ekonomik ozgurlugunu ilan eder cocuklarimla bir guzel yasardim kv drylede pek gorusmez derdimde olmazdi. Kafamda canlandi valla

Parayı sen kazanıyorsun deyip desteklemeniz daha doğru bir yaklaşım olurdu belliki bir şeyler yapmaya çalışıyor az buçuk anası da yardım ediyor e eninde sonunda her şey size kalacak zaten siz evinizde oturup çocuklarınizla ilgilenmekle mükellefsiniz su anda. Tek başına bir iş kurup mal sahibi olmak bu devirde neredeyse imkansız vallahi hiç yoktan annesi destek oluyor diye düşünmenizi tavsiye ederim eşiniz götürür getirir bunun kime ne zararı var onu da anlamadım belki kv ile aranız iyi değil sevmiyorsunuzdur onu da anlıyorum içli dişli bir şey yapmak istemiyorsunuz evet bu işler hep b.ka sarar ama sonuçta eşiniz bir evlat onlara bakmak ilgilenmek onun görevi tıpkı sizi düşündüğü gibi onları da düşünüyor siz babanızı düşünüyorsunuz evlersiniz da o evlat degilmi ben suna çok karşıyım erkek ailesine yakın olmak isteyince kadınların araya girip onu ailesinden kaçırırcasına ilişki kesmesini doğru bulmuyorum en azından sizin sebeplerinizi ve benzeri sebepleri hakli bulmuyorum. Istisna durumlar hariç.

Haksız gördüm ben sizi yani okurken boğuldum, anne babamla iş yapmasam bile 40 dk yol gidip hayvan bakıyorlarsa ve benim zamanım varsa tabi ki yardımcı olurum. İnsanın hayatta annesi babası tektir evlendi diye annesini babasını mı atacak. Böyle bi şey olsa ben kendim derim eşime annemi götür diye (kv) eşimin annesi, babası benimde anne babam sayarım. Kendi annen, baban 40 dk yol yürüse çalışmaya çalışsa sen götürebilsen eşin hayır dese kızmaz mısın?

6 bin parasi yokmus.. tamamen oyun ceviriyo esim herkese. zaten aldigi maasi parayi hep bana getirdi bu zamana kadar. nasi olabilrkim.
o parayi birinden borc almistik annesigil bilmiyodu inegi satinca parayi sahibine odedi aslinda.
aldigi araba 12 bin tl esim gitmis 17 bin demis 12 annesi verince zaten arabanın parasini vermis oluyomus buda aklinca 6 milyar koymus gibi gosteriyomus kendisini

cok tskler yorumunuz icin.
bu şekilde düşününce okadar dogru ki. ama ben geçmişi unutamiyorum sonuna kadar iyi niyetli olsalardi boyle düşünmezdim ama cok agir laflar duydum sirf para için kv den. bide gorumceler esimle oturduklari zaman gelip beni sacma sapan gicik etmeye calisiyolardi . görüşmuyorum şimdi.
kv de kabullenmis gibi duruyo suan bi zararida yok gibi bana karsi yuzume cok iyi. ama arkamdan esime bişeyler diyomu bilmiyorum.
sadece isyerinin arabasiyla sabahlari goturuyo esim ama hâlâ bana dert oluyor. bide para meselesi var kp halen işe girmedigi icin bizden istiyolar. bizimde elimizde yok anca yetiyor. esim vermiyorum desede ne kadar inanabilirim onuda bilmiyorum ne bileyim ya cok karışık ..

Son düzenleme:

O ne anam yaa...Osym mantık sorusu gibi abooo

cok teşekkür ederim. haklisiniz gerçekten.
kv ile gecmise dayali aslinda benim olayim. esim maasini parasini hep aldigi gibi bana getirir kv bunu hazmedemiyodu. simdide bunun icin doldurur mu esimi diye korkuyorum.
cok ağır laflarini duydum unutamiyorum. suanda da görüşmuyorum ama karşılaştığımizda gayet iyi yuzume karşı. gidip gelme yok kafam rahat aslinda. ama esim sabahlari götürüyor havalar soguyali isyeri arabasiyla.

Aile öönemli tamam da
Evlenmiş, evi, cebi , hayatı ayrı olan insan da hala böyle anaci babaci olunca bir tiksinme geliyor bana.
Aldiği kadını söz söyleme hakkına sahip görmeyen, ana babası tarafından yönlendirilen asalak, ezik bir adam portresi evlerden ırak..

Eşiniz annesinin yemeğini yiyor diye hır gür cikaran üye değil miydiniz siz? Bir de kayinvalidenize bir bedduaniz vardi neydi hatirlayamadim tam.
Her yemegini yediginde o iki seytan bacisi da gelip Heheh senin yemegini yemiyor bizimle yiyo, dun sunu yedik bunu yedik. zaten artik evde yemek yemez abim bizle yer minvalindee konusmalar yaparsa hir gurden fazlasi cikar tabi

Hayvan işi zordur sabah burnunuzu bi pencereden çıkarın derim içeri girmeniz bir olur soguktan inekse baktıkları eminim sabah 5 te kalkıyorlardır yemiydi sagimiydi altlarını temizlemesi bi ton iş o soğukta bi de dua edin de karınla bakın ben evde çocuklara bakayım diye teklifle gelmiyor işler sarpa sarmadan su andan itibaren istediğiniz şeyleri elde etmek için istediği şeyleri sunun onlara hem diliniz hem tavrınız ile emin olun obur turlu yarisa girer hirs yaparsaniz bu ofke ihtirasla kaybeden siz olursunuz . Geçmişi bir kenara birakin kincilik iyi bir şey değil

İyilik her zaman iyilik getirir. En basit düşün bu duyduğun kin, öfke, kabullenmeme kendine zarar ben sırf bu yüzden kimseye kin duymuyorum çünkü ruhuma iyi gelmiyor. Affederim bu bana daha iyi geliyor.
Benim de annem (kv) ile en mutlu günümde düğün günümde neler yaşadım başına gelse kesinlikle konuşmazdın. Ama ben öfke duymadım en başta kendim için ben yine iyi davrandım ve bir süre sonra evime geldi utanarak. Sen beni affetmezsin diye düşündüm gitmezsem mi dedim diye söyledi geldiğinde. Karşında ki gibi olma bence.

Son durumun ne peki eşinle aranı düzelttin mi, bir de sen böyle yaptıkça eşin inadına ailesine yapar hayat bir taktik evlilik kesinlikle öyle :)

ayy okadar haklısın kii.. suan da esimle bi an iyiysek bi anda kötü olabiliyoruz konu direk bosanmaya geliyo. cunku bana birden geliyolar :)) annesigille ilgili bisey diyorum gidip gelme yada para ile, o birden sinirlenip patlıyor tartisip konusmadan direk kavga edip yataklar ayrılıyo filan
bugun dunden beri iyiyiz mesela. ben bisey demezsem cok iyi esimde. benim kabullenmem gerek artik dediğin gibi önüme bakmaliyim geçmişi unutup çünkü esim soguyo sanirim ciddi anlamda ben konustukca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…