• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime hic bi guvenim kalmadı

ayy okadar haklısın kii.. suan da esimle bi an iyiysek bi anda kötü olabiliyoruz konu direk bosanmaya geliyo. cunku bana birden geliyolar :)) annesigille ilgili bisey diyorum gidip gelme yada para ile, o birden sinirlenip patlıyor tartisip konusmadan direk kavga edip yataklar ayrılıyo filan
bugun dunden beri iyiyiz mesela. ben bisey demezsem cok iyi esimde. benim kabullenmem gerek artik dediğin gibi önüme bakmaliyim geçmişi unutup çünkü esim soguyo sanirim ciddi anlamda ben konustukca...

Tabi ki konuşmayacaksın hatta sevdiğini göstereceksin sen de yardımcı olacaksın gerekirse bak o zaman araba almak istese hayatım evet yoruluyorlar zor o kadar yürümek ama maddi olarak bunu kaldıramayız almayalım şimdilik desen almaz ama senin yaklaşımın sorunlu ondan kaynaklanıyor. Bana kötü davrandı annem bende öyle yapsam eşim inat ederdi yapmadım sevdiğimi de bilir o yüzden mantıksız şeylerde oluyor ama söyleyince hak verir eşim çünkü sevdiğimi biliyor sevmiyorum diye bilse inadıma yapar

Back