Eşime hediye ne alabilirim

alseri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
254
63
123
36
Merhaba arkadaşlar 2,5 yıllık evliyiz. Eşimin dogum gününde farklı bir sürpriz yapmak istiyorum. Özel günlerde sofra hazırlayıp giyiniyorum sürekli. Bu sefer farklı bir şey istiyorum. Ayrıca hwdiye olarak cüzdan saat kemer dışında hediye ne alabilşrim.
 
Zippo alabilirsiniz sigara kullanıyorsa özel bi tane. Ya da hangi takımı tutuyorsa onun kış sezonu bi ürününü alabilirsiniz.
 
Kelin ilaci olsa basina surermis.

Erkege hediye almak cok zor ya. Atki bere tarzi bisey alabilirsiniz kullanirsa. Veya şık bi ayakkabi, gömlek, kazak...
 
Kelin ilaci olsa basina surermis.

Erkege hediye almak cok zor ya. Atki bere tarzi bisey alabilirsiniz kullanirsa. Veya şık bi ayakkabi, gömlek, kazak...
Bayanlara alınabilecek hediye çok fazla erkeklerin çok sınırlı ya
 
Bayanlara alınabilecek hediye çok fazla erkeklerin çok sınırlı ya
Eşinizin hobileri var mı? Meraklı olduğu bir alan veya kısa vadede almayı planladığı bütçeniz dahilinde birşeyler var mı?

Eğer biraz teknolojiden anlıyorsanız eşinizin bebekliğinden itibaren olan fotoğrafları sıralayıp güzel bir müzik eşliğinde slayt hazırlayabilirsiniz, bu sürprizin yanında takıyorsa gümüş ikinizin baş harflerinin olduğu bir künye, kol düğmesi gibi bir hediye olabilir veya yukarıda yazdığım gibi varsa hobileri, almayı düşündüğü birşeyi alabilirsiniz.
 
OOOoo müdürüm içinden romantik birrrr şaheser çıktıııııııı başım sıkıştıkça sendeyim :)))
 
Ellerine sağlık A alseri kendimi bildim bileli ne alacağımı bilemedim gitti...

Belki güzel şeyler çıkar, takipteyim

Ben eşimin fotoğraflarını albümledim benimle olan. Netten özel albüm yaptırdım cok cüzi bir ücrete. Ağaç albüm. Üzerine isimlerimizi kazıttım. Çok orjinaldi. Hala ara ara bakar on.
 
OOOoo müdürüm içinden romantik birrrr şaheser çıktıııııııı başım sıkıştıkça sendeyim :)))

Slaytlar çok özel oluyor, biz bebeciklerimizin doğum günlerinde de yapıyoruz sonra gelsin gözyaşları, hoş bir anı olarak kalıyor.
Bir sene babalar gününde eşim iş icabı bizden uzaktaydı, kızım 3 yaşındayken eşimin çektiği bir videoyu cdye aktardık arkaya bir fon müziği, eşimin olduğu şehre yolladık, adam ağlamaktan konuşamadı bizimle.

Kol düğmeleri de yine eşimden esinlendim, o çok takardı, beyaz gömlek ve kol düğmeleri adamın tutkusu, artık emekliye ayırdı kendini kullanmıyor hiçbirini ama zamanında ablan çoook kol düğmesi aldı eşine, ismin baş harfleri de varsa süper oluyor
 
Karavan ayarlayıp bir haftalıgına tatil yapmayı çok istiyor ama şu aralar mümkün değil bunu yapmam. Eski model arabaların hastasıdır. O tarz pasta mı yaptırsam. Slaytı hazırlamıştım yine de teşekkürler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…