• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime hediye ne alabilirim

Karavan ayarlayıp bir haftalıgına tatil yapmayı çok istiyor ama şu aralar mümkün değil bunu yapmam. Eski model arabaların hastasıdır. O tarz pasta mı yaptırsam. Slaytı hazırlamıştım yine de teşekkürler
Klasik arabaların minyatürlerini satıyorlar, onlara da bakabilirsiniz.

Klasik arabaların minyatürlerini satıyorlar, onlara da bakabilirsiniz.
İstanbul'da yaşıyor olsaydınız Kadıköy'de klasik arabaların minyatürlerini bulursunuz diyecektim, bir arkadaşın oğlu koleksiyon yapıyor klasik arabaların oyuncaklarından, koleksiyonuna çoğu parçayı Kadıköy'de buluyordu.
Yaşadığınız şehirde araştırın illa bulursunuz.

Karavan ayarlayıp bir haftalıgına tatil yapmayı çok istiyor ama şu aralar mümkün değil bunu yapmam. Eski model arabaların hastasıdır. O tarz pasta mı yaptırsam. Slaytı hazırlamıştım yine de teşekkürler
Aaa ben aldım bak eski model arabaların süslerini al :)

İstanbul'da yaşıyor olsaydınız Kadıköy'de klasik arabaların minyatürlerini bulursunuz diyecektim, bir arkadaşın oğlu koleksiyon yapıyor klasik arabaların oyuncaklarından, koleksiyonuna çoğu parçayı Kadıköy'de buluyordu.
Yaşadığınız şehirde araştırın illa bulursunuz.
Ben izmirdeyim. Bi araştırmak lazım

Eşiniz seviyor madem mutlu olsun, nice sağlıklı seneleriniz olsun birlikte:nazar:
Teşekkür ederim amin canım. Kızımızla birlikte sağlıklı huzurlu yıllarımız olsun inşallah. Tam benlik bir hediye değil ama o hoşlandıgı için begenir herhalde inşallaahhhhh

Back
X