Eşime haksızlık olur mu?

Hepsini davet ettim derken ? Bizede bekleriz diyip kenara mi cekildiniz yoksa su tarihte herkesiniftara nekliyoruz diye esinizle evde iftar yemeği mi verdiniz ? İkisi arasinda fark var .
İftar yemeği verdim geldiler yedik içtik yani üstüme düşeni yaptım kendi adıma öyle söylim

Ben de bir kez öyle bir ortama girdim. Herkes tanışıyordu önceden. İlk on dakika falan garipsedim ama sonra birkaçı ile çok sohbet ilerledi. Ama birkaçı ile de hiç ilerlemesi..ben olsam tekrar giderim iftara. Sonra da kafam uyan varsa ileri zamanda çaya davet ederim eşinile. Bu şekilde daha kaliteli sohbet imkanınız da olur. Bir de kurmayın kafanızda onlar iyi samimi vs diye. Koca koca insanlarsınız lise mı orası. Buluşunca sohbet ediyorsun bitiyor.

Dışarda bir kere iftar yapsınlar herkes yediğini ödesin herkes birlikte otursun, niye günlerce gidilip geliniyor kafası kaldırmaz insanın

İyi de sonrasında hep buluştular ettiler beni kimse çağırmadı hal böyle olınca bu davetin biraz nezaket daveti olduğunu düşünüp gitmek istemiyorum yani onlarda isteklerinden çağırmıyormuş gibi eşleri istedikleri için gibi geliyor bu yüzden istemiyorum samimi bi davet olduğunu düşünmediğim için

Amaan çok kasıyorsunuz. Bir kez buluştunuz diye her davete sizi niye çağırsınlar zaten. Kulüp mü bu. Gidin sonra tekte biri davet edin bakın duruma. Biraz arkadaş edinmeniz iyi olur. Eş ailesiyle nereye kadar

e harem selamlık takılıyorlarsa sizin illa gitmenize gerek yok ki. Gitsin ayrı odasında otursun.
Ben öyle kadın ayrı erkek ayrı ortamda bulunmuyorum, eşimle oturmadıktan sonra hiç gidip kendimi sıkamam.
Bir masada hep beraber oturmak varken neden böyle ayrı gayrı oturayım derim.

Benim eşiminde böyle bir arkadaşı vardı. Daha doğrusu adamın eşi böyle oturmak istiyordu. Bir kere gittik sıkıntıdan patladım. Eşime de söyledim bi daha asla gitmem diye. O akşam herkes sıkılmış olacak ki o arkadaşın evinde bir daha buluşma olmadı. Başka evlerde oldu ama herkes davet ederken birlikte oturma olacak diye önden uyarı yaptılar. Ben kadınlarla ayrı oturacaksam eşimle neden gidiyorum ki? Kadınlarda erkeklerde istedikleri zaman başka vakitlerde buluşsun.

Gruba sonradan dahil olan illa ki başlarda biraz yabancı kalır fazla alıngan davranmış olabilir misiniz?

Aynen öyle. Erkekler kendi başına oturacaksa neden eşli buluşuyorlar bunun adı eşli görüşme değil ki.

Aynen öyle. Erkekler kendi başına oturacaksa neden eşli buluşuyorlar bunun adı eşli görüşme değil ki.
Evet aynen öyle. O gün o kadına da demiştim sanırım bozulmuştu. Böyle ayrı oturacaksak gündüz de buluşabiliriz illa eşlerle gelmeyelim madem diye.

Orta da husumet yok birşey yokken eşinizi yalnız bırakmanızı doğru bulmadım. Ben giderdim . Eşli gidilen bir yemekte neden eşim tek kalsın . Tabi ben fikrim . Eşinizle konuşun ki o da görüşme sıklığını azaltsin sizde tahammül etmek zorunda kalmayın .

Aynı durumu yaşadım. Ben diğer davetlere gitmeyi düşünmüyorum. Eşim de onayladı. Eşim ille de gidelim dese giderdim ama sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…