- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.811
- 798
- Konu Sahibi Senaglama123
-
Yani o herifte azicik insanlik olsa.. karisi dogumunu yapardi oyle nereye gidiyosa giderdi ve ortada birakmazdi zaten. Cunku tek masum olan kisi karisi. Ilk askina dugun masraf yapiyo ama karisi diyo nafaka ver.. diyo issizim is bulayim oderim. Olme esegim olme.. iste bu kadar kansiz oluyor insanlar.Keşke anlasalar, keşke işte.
Yani o herifte azicik insanlik olsa.. karisi dogumunu yapardi oyle nereye gidiyosa giderdi ve ortada birakmazdi zaten. Cunku tek masum olan kisi karisi. Ilk askina dugun masraf yapiyo ama karisi diyo nafaka ver.. diyo issizim is bulayim oderim. Olme esegim olme.. iste bu kadar kansiz oluyor insanlar.
Konunuzu okudum , tüm sözleriniz aldatılmak, boşanmak vs..Eşim beni aldattı. Affettim çünkü annem babam ayrı maddi olarak onlar zor geçiniyor. Onlarq gittim olmadi.Kendi ayaklarim üzerinde durabilecegim bı mesleğim yoktu ekonomik durumum yoktu. Cesaret edemedim. Şu an güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. İstiyor diye değil beni düşündüren tabi ileride bana neden kardeş yapmadın yalnızım diye hissederse uzulurse diye. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Yıllardır okumak içimde kaldı üniversite sınavına sıkı bi şekilde hazırlanmak istiyorum . Geleceğim için biseyler yapmak istiyorum ne olacağımız bellisiz. Boşanma gibi bir durumumuz olursa iş imkanim olmali. Ama çocuk olursa hamilelik süreci küçük çocukla çalışamam. Kafam çok karışık. Ne yapmam lazım bilemedim
Eve t yorumum bu. İki kızım var, iyi ki kardeşler, paylaşımları, sevgileri, birbirlerini minicik boylarına bakmadan savunmaları o kadar güzel ki. Bir tane kız kardeşim var, dert ortagim, konusabildigim tek insan. Bence kocaya güvenerek çocuk yapmak zaten yanlış. Kendine güvenerek yapıyorsan yap dedim. Herkes tek tip fikirde mi olmak zorunda ?Tüm yorumları okumadim ama bu iki yoruma çok şaşırdım. Evet biz yap desek yapacak yapma desek yapmayacak diye bu durum yok tabi ki de kendisi bilir zaten aldatilmis biri ilkinde bosanmazsa ikincide de boşanmaz burda hepimiz hemfikiriz .
Ama konu başlığında demişsiniz herşey ortada zaten güvenmiyorum ama ikinci çocuk yapmalimiyim. Yaparsanız hayatınızin hatasını yaparsınız
Valla kadinin haberi yokmus, hatta herifle ortak karar almislar yapalim diye.. yani ben cok uzuldum kadina.. gebelik cok zor cunkuEee karisida sirf eve bağlamak adina 2inciyi yapmasaydi. Adamda iş yokmuş. Hiçbiri masum değil, cehalet ve hirs işte.
Tek masumlar o çocuklar. Ki gerçek ise. Çoğu oyunculuk işte. Gerçek ise özel durumunu tvlerde sergileyenlerde pek normal değil.
Ay bide sormus yaEşim beni aldattı. Affettim çünkü annem babam ayrı maddi olarak onlar zor geçiniyor. Onlarq gittim olmadi.Kendi ayaklarim üzerinde durabilecegim bı mesleğim yoktu ekonomik durumum yoktu. Cesaret edemedim. Şu an güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. İstiyor diye değil beni düşündüren tabi ileride bana neden kardeş yapmadın yalnızım diye hissederse uzulurse diye. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Yıllardır okumak içimde kaldı üniversite sınavına sıkı bi şekilde hazırlanmak istiyorum . Geleceğim için biseyler yapmak istiyorum ne olacağımız bellisiz. Boşanma gibi bir durumumuz olursa iş imkanim olmali. Ama çocuk olursa hamilelik süreci küçük çocukla çalışamam. Kafam çok karışık. Ne yapmam lazım bilemedim
Aldatıldıgınız insandan 2. Çocuk düşünmek biraz fazla ütopik degil mi ?Eşim beni aldattı. Affettim çünkü annem babam ayrı maddi olarak onlar zor geçiniyor. Onlarq gittim olmadi.Kendi ayaklarim üzerinde durabilecegim bı mesleğim yoktu ekonomik durumum yoktu. Cesaret edemedim. Şu an güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. İstiyor diye değil beni düşündüren tabi ileride bana neden kardeş yapmadın yalnızım diye hissederse uzulurse diye. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Yıllardır okumak içimde kaldı üniversite sınavına sıkı bi şekilde hazırlanmak istiyorum . Geleceğim için biseyler yapmak istiyorum ne olacağımız bellisiz. Boşanma gibi bir durumumuz olursa iş imkanim olmali. Ama çocuk olursa hamilelik süreci küçük çocukla çalışamam. Kafam çok karışık. Ne yapmam lazım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?