- Konu Sahibi Senaglama123
S Senaglama123 cevap vermeyi dusunuyor musunuz? Yorumlari mi begenmediniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sallıyo inanıyo musun. Kendim istiyorum diyemiyor cefakar anne pozları. Beş ay sonra konu açar bi cocuğum var 5 aylık hamileyim kocamla her şey çok güzeldi ÖZÜNDE İYİ BİRİ ama aldattı napayım e gebeyim ayrılamam. Bi de şaşırır yani tekrar aldatıldığına o potansiyel var.
Yok yav fake yine ilk mesajı attı gittik yine kendi kendimize koşturuyoruzbence de kendi istiyo. çocuğunu bu kadar düşünen kadın ikinci çocuğu ne halde olacak düşünmez mi? vicdanı sızlamaz mi?
cocuk evliliği kurtaracak saniyo galiba. Allah yardımcısı olsun.
Yok yav fake yine ilk mesajı attı gittik yine kendi kendimize koşturuyoruz
ilkinde neden ayrılmadınız
Eşim beni aldattı. Affettim çünkü annem babam ayrı maddi olarak onlar zor geçiniyor. Onlarq gittim olmadi.Kendi ayaklarim üzerinde durabilecegim bı mesleğim yoktu ekonomik durumum yoktu. Cesaret edemedim. Şu an güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. İstiyor diye değil beni düşündüren tabi ileride bana neden kardeş yapmadın yalnızım diye hissederse uzulurse diye. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Yıllardır okumak içimde kaldı üniversite sınavına sıkı bi şekilde hazırlanmak istiyorum . Geleceğim için biseyler yapmak istiyorum ne olacağımız bellisiz. Boşanma gibi bir durumumuz olursa iş imkanim olmali. Ama çocuk olursa hamilelik süreci küçük çocukla çalışamam. Kafam çok karışık. Ne yapmam lazım bilemedim
Bak fake dedim saatlerdir kayıp olan yüzlerce mesaja cevap vermeyen kadının cevap veresi tuttuolsun kamu spotu olsun bari
ilk çocuğu düşünüp marketten muz alır gibi ikinciyi yapmayın.
cocuk seviyorsanız istiyorsanız yapın.
bir çocuk ağlamaya da yeter gülmeye de.
saygılar
Bencillik yapmıyorsun akıllica düşünüyorsun devamEşim beni aldattı. Affettim çünkü annem babam ayrı maddi olarak onlar zor geçiniyor. Onlarq gittim olmadi.Kendi ayaklarim üzerinde durabilecegim bı mesleğim yoktu ekonomik durumum yoktu. Cesaret edemedim. Şu an güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. İstiyor diye değil beni düşündüren tabi ileride bana neden kardeş yapmadın yalnızım diye hissederse uzulurse diye. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Yıllardır okumak içimde kaldı üniversite sınavına sıkı bi şekilde hazırlanmak istiyorum . Geleceğim için biseyler yapmak istiyorum ne olacağımız bellisiz. Boşanma gibi bir durumumuz olursa iş imkanim olmali. Ama çocuk olursa hamilelik süreci küçük çocukla çalışamam. Kafam çok karışık. Ne yapmam lazım bilemedim
Eşim beni aldattı. Affettim çünkü annem babam ayrı maddi olarak onlar zor geçiniyor. Onlarq gittim olmadi.Kendi ayaklarim üzerinde durabilecegim bı mesleğim yoktu ekonomik durumum yoktu. Cesaret edemedim. Şu an güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. İstiyor diye değil beni düşündüren tabi ileride bana neden kardeş yapmadın yalnızım diye hissederse uzulurse diye. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Yıllardır okumak içimde kaldı üniversite sınavına sıkı bi şekilde hazırlanmak istiyorum . Geleceğim için biseyler yapmak istiyorum ne olacağımız bellisiz. Boşanma gibi bir durumumuz olursa iş imkanim olmali. Ama çocuk olursa hamilelik süreci küçük çocukla çalışamam. Kafam çok karışık. Ne yapmam la
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu zamana kadar çok ağır şeyler yaşadım. Ne yanlış ne doğru göremez oldumsağlıklı düşünemiyorum bazen . O yüzden sorma gereği duydum. Fikirleriniz doğru kararı vermem de çok yardımcı oldu. Çocuk yapmak bir arkadaşında dediği gibi elimi kolumu bağlayıp kendi ayagima sıkmak gibi olacak. Geleceğim için kendim için biseyler yapmam lazım.Eşim beni aldattı. Affettim çünkü annem babam ayrı maddi olarak onlar zor geçiniyor. Onlarq gittim olmadi.Kendi ayaklarim üzerinde durabilecegim bı mesleğim yoktu ekonomik durumum yoktu. Cesaret edemedim. Şu an güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. İstiyor diye değil beni düşündüren tabi ileride bana neden kardeş yapmadın yalnızım diye hissederse uzulurse diye. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Yıllardır okumak içimde kaldı üniversite sınavına sıkı bi şekilde hazırlanmak istiyorum . Geleceğim için biseyler yapmak istiyorum ne olacağımız bellisiz. Boşanma gibi bir durumumuz olursa iş imkanim olmali. Ama çocuk olursa hamilelik süreci küçük çocukla çalışamam. Kafam çok karışık. Ne yapmam lazım bilemedim
Yap bacim. Yapman hata eşine güvenen bir güvenmeyen bir kaç çocuk yapıyor ki, o çocuklar hayata sıfır başlasın ama anneleri babalarından asla ayrılmasın.Eşim beni aldattı. Affettim çünkü annem babam ayrı maddi olarak onlar zor geçiniyor. Onlarq gittim olmadi.Kendi ayaklarim üzerinde durabilecegim bı mesleğim yoktu ekonomik durumum yoktu. Cesaret edemedim. Şu an güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. İstiyor diye değil beni düşündüren tabi ileride bana neden kardeş yapmadın yalnızım diye hissederse uzulurse diye. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Yıllardır okumak içimde kaldı üniversite sınavına sıkı bi şekilde hazırlanmak istiyorum . Geleceğim için biseyler yapmak istiyorum ne olacağımız bellisiz. Boşanma gibi bir durumumuz olursa iş imkanim olmali. Ama çocuk olursa hamilelik süreci küçük çocukla çalışamam. Kafam çok karışık. Ne yapmam lazım bilemedim
onu dıyen sen mıydınKadın sizce yapamayacak olsa sorarmi yapacak tabii... Bende hiç olmazsa para olayına bak dedim... bu kadar beğenmedim atmayın öldüm ben
Konuyu okumadan cevabim; hayir yapmayin.Eşim beni aldattı. Affettim çünkü annem babam ayrı maddi olarak onlar zor geçiniyor. Onlarq gittim olmadi.Kendi ayaklarim üzerinde durabilecegim bı mesleğim yoktu ekonomik durumum yoktu. Cesaret edemedim. Şu an güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. İstiyor diye değil beni düşündüren tabi ileride bana neden kardeş yapmadın yalnızım diye hissederse uzulurse diye. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Yıllardır okumak içimde kaldı üniversite sınavına sıkı bi şekilde hazırlanmak istiyorum . Geleceğim için biseyler yapmak istiyorum ne olacağımız bellisiz. Boşanma gibi bir durumumuz olursa iş imkanim olmali. Ama çocuk olursa hamilelik süreci küçük çocukla çalışamam. Kafam çok karışık. Ne yapmam lazım bilemedim
Bacım geçen sayfada linç yiyince burada böyle bir yorumda bulundum para varsa yap yoksa yapma diye...onu dıyen sen mıydın
Ben tek büyüdüm annem çok güçlü bir kadın hala çalışıyor.Kendi ayaklarının üstünde durup bakamadıktan sonra kardeş daha çok zarar vericek kızınıza.Ayrıca annem çalışarak beni büyüttü babamın pek katkısı var diyemem.Oyüzden önünüze bakın ve çocugunuza bakmanıon yollarınıo arayın.İkinci çocuğu değil.Eşim beni aldattı. Affettim çünkü annem babam ayrı maddi olarak onlar zor geçiniyor. Onlarq gittim olmadi.Kendi ayaklarim üzerinde durabilecegim bı mesleğim yoktu ekonomik durumum yoktu. Cesaret edemedim. Şu an güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. İstiyor diye değil beni düşündüren tabi ileride bana neden kardeş yapmadın yalnızım diye hissederse uzulurse diye. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Yıllardır okumak içimde kaldı üniversite sınavına sıkı bi şekilde hazırlanmak istiyorum . Geleceğim için biseyler yapmak istiyorum ne olacağımız bellisiz. Boşanma gibi bir durumumuz olursa iş imkanim olmali. Ama çocuk olursa hamilelik süreci küçük çocukla çalışamam. Kafam çok karışık. Ne yapmam lazım bilemedim
Böyle adamdan kendime guvensem bile çocuk yapmazdım . Ona verecegim ortam sağlam olması lazım onun eğitiminde benim kadar babasininda yardım etmesi gerek . Tabi ki de aynı fikirde olmak zorunda degilsiniz sadece yadırgadımEve t yorumum bu. İki kızım var, iyi ki kardeşler, paylaşımları, sevgileri, birbirlerini minicik boylarına bakmadan savunmaları o kadar güzel ki. Bir tane kız kardeşim var, dert ortagim, konusabildigim tek insan. Bence kocaya güvenerek çocuk yapmak zaten yanlış. Kendine güvenerek yapıyorsan yap dedim. Herkes tek tip fikirde mi olmak zorunda ?
çocuğunuz 9 yaşındaymış. kardeşi şimdi hamile kalsanız yaz sonunda doğacak, muhtemelen çocuğunuz 10 yaşında olacak. bebeğin kendini toparlayıp dillenmesi oyun zamanı vs vs sizin oğlan ergenliğe girer o zamana. zaten sonra oyun oynamak falan gözü görmez. ne güzel planlarınız varmış gidin okuyun, iş bulun, hobi edinin. gerçekten ikinci çocuğu yapıp böyle bi adama daha mı çok bel bağlamak istiyorsunuz? anne olmak fedakarlık gerektirir haklısınız ama biraz da kendinizi düşünün ve vicdan yapmayı bırakın.Eşim beni aldattı. Affettim çünkü annem babam ayrı maddi olarak onlar zor geçiniyor. Onlarq gittim olmadi.Kendi ayaklarim üzerinde durabilecegim bı mesleğim yoktu ekonomik durumum yoktu. Cesaret edemedim. Şu an güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. İstiyor diye değil beni düşündüren tabi ileride bana neden kardeş yapmadın yalnızım diye hissederse uzulurse diye. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Yıllardır okumak içimde kaldı üniversite sınavına sıkı bi şekilde hazırlanmak istiyorum . Geleceğim için biseyler yapmak istiyorum ne olacağımız bellisiz. Boşanma gibi bir durumumuz olursa iş imkanim olmali. Ama çocuk olursa hamilelik süreci küçük çocukla çalışamam. Kafam çok karışık. Ne yapmam lazım bilemedim