- 5 Kasım 2021
- 4
- -18
- 1
- 34
- Konu Sahibi Senaglama123
-
Asıl ikinci çocuğu yaparak bencillik etmiş olacaksınız. Sırf kardeş istiyor diye çocuk yapılmaz önce eşiniz ile olan problemleri çözmeniz lazım. Yarın bir gün adam bıraksa gitse o iki çocuğa kendiniz bakabilecek misiniz. Bunları düşünmelisinizEşim beni aldattı. Affettim ama güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Ne yapmam lazım bilemedim
Ben olsam yapmam.Kardes tabii önemli güzel birşey.Ama insan önce kendini düşünecek.Oksijen maskesi önce size.Eşim beni aldattı. Affettim ama güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Yıllardır okumak içimde kaldı üniversite sınavına sıkı bi şekilde hazırlanmak istiyorum . Geleceğim için biseyler yapmak istiyorum ne olacağımız bellisiz. Boşanma gibi bir durumumuz olursa iş imkanim olmali. Ama çocuk olursa hamilelik süreci küçük çocukla çalışamam. Kafam çok karışık. Ne yapmam lazım bilemedim
Sonra ben manalı yazınca . Nödön dalga geçiyorsun diyorlar.Bu soru, bu konu.... Umarım faketir konu bir kadının böyle bir soru sormak için konu açmasını hazmedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?