- 3 Kasım 2021
- 900
- 722
- Konu Sahibi Senaglama123
Bir kere aldatan tekrar aldatır,yapmayın derim ben ikinci çocuğu sonuçta çocuklara yazık oluyo.Eşim beni aldattı. Affettim çünkü annem babam ayrı maddi olarak onlar zor geçiniyor. Onlarq gittim olmadi.Kendi ayaklarim üzerinde durabilecegim bı mesleğim yoktu ekonomik durumum yoktu. Cesaret edemedim. Şu an güvenmiyorum. İleride ne olur tekrarlar mı tekrarlamaz mi bilmiyorum. Çocuğum 9 yaşında. Ve yıllardır kardeş istiyor. İstiyor diye değil beni düşündüren tabi ileride bana neden kardeş yapmadın yalnızım diye hissederse uzulurse diye. Güven problemi yüzünden yapmak istemiyorum ama vicdanım çocuğuma karşı rahat değil . Bencillik yapıyorum gibi hissediyorum. Herkesin kardeşi var benim yok diyip duruyor . Evde kimi arasam sohbet etsem kimi cagirsam oynasam diye düşünüyor hep. İleride kapısını çalacağı arayıp sohbet edeceği bı kardeşi olsun istiyorum bazen . Sonra diyorum ki ya yine aldatmayla karşılaşırsam o zaman iki çocukla zorlanirim. Yıllardır okumak içimde kaldı üniversite sınavına sıkı bi şekilde hazırlanmak istiyorum . Geleceğim için biseyler yapmak istiyorum ne olacağımız bellisiz. Boşanma gibi bir durumumuz olursa iş imkanim olmali. Ama çocuk olursa hamilelik süreci küçük çocukla çalışamam. Kafam çok karışık. Ne yapmam lazım bilemedim