• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime duyduğum şüphe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim böyle birşeyi asla kabul etmeyeceğimi biliyor. Şüphelerimde haklı çıkarsam bu seninle son konuşmamız olur dedim. Ama kanıtlayacak herhangi birşey yok elimde.

Hiç bir şey olmasada mutlaka bir şeyler olmuş diye bir laf vardır . Kimse iş arkadaşıyla o kadar konuşmaz yani . Buradakiler olabilir falan demiş ama hanginizin kocası iş arkadaşı tek biriyle sürekli konuşsa mesajlaşsa sorun yaratmaz ki. Şahsen be sildirmekle kalmaz , iş yerine gider şöyle bir kendimi gösterirdim 😀

Merhaba arkadaşlar foruma uzun yıllardır üyeyim.
Öncelikle fikirleriniz benim için gerçekten çok önemli, benim sorunum eşime güvenimin kalmaması. Kısa anlatmaya çalışayım sorarsanız detay yazarım. 20 yıllık evliyim ben 38 eşim 42 yaşında, 3 çocuğumuz var, Eşimin telefon faturasında iş sebebiyle hemen hemen hergün görüştüğü bi bayanla sık sık mesajlaşma ve konuşmaları olduğunu gördüm bu mesajlar bazı günler 3,5,10 bazı günler 30,40 gibi arada hiç yazışılmayan birkaç günler var.
Konuşmalar bazen 3,5,10 dk bazen daha uzun ama mesai saati dışında sadece memleketteyken mesajlar var.
Araştırdım baktım kadın evli ama eşiyle boşanıp birleşmiş tekrar. instadan eşimle takipleşiyorlardı kadın cocugunu paylaşmış hikayede eşim izlerken gördüm bu kim dedim işden biri dedi dedim istemiyorum çıkıcaksın takipden teli verdi kimi istemiyorsan çıkar dedi çıkardım, facede ark değiller, benim kadn hastalığıyla ilgili dönemim oldu ozaman eşime beni aldatıyormusun diye sordum asla kabul etmedi o zaman bu mesajlar konuşmalar ne dedim işle ilgilide var sohbette etmişizdir kaç yıllık tanıdığım insanlar dedi, sen bunamı takılıyorsun insanlar konuşuyor mesajlaşıyor diye illa sevgili mi olması lazım dedi ben çok taktığım içinde için rahat edecekse arayıp yanında konuşayım dedi istemedim sonra işle ilgili attığı mesajları banada attı fln çocuklarımun üzerine yemin ediyorum senden başka hayatımda kimse yok dedi, ama benim güvenim sarsıldı elin kadınıyla ne konuşuyorsun dakikalarca dediğimde işte bikaç problemi vardı anlattı dedi bende sen dert babasımısın gitsin kocasına anlatsın dedim kardeşine anlatsın sanane dedim ben bir başkasıyla dertleşeyim o zaman sende bana kızma dedim. Bu kişi benim iş dolayısıyla tanıdığım biri hiç alakam olmayan biri olsa kızman normal dedi sonra tmm haklısın bu kadar rahatsız olacağını düşünmemiştim dedi. bir daha iş dışında görüşmeni istemiyorum dedim söz verdi o dönem wp kopyaladım eşimin bikaç konuşmalarını gördüm.. Hanım sundan varmı elinizde
Evet.. Bey gibi konuşmalardı
ve şuan şifresini biliyorum(o benim bildiğimi bilmiyor) bakıyorum gün içinde arama yapılmış diğer kayıtlar duruyor ama onun kaydını siliyor. Bu görüşmeleri ağustos ortası ekim sonuna kadar olmuş ben faturayı aralıkda farkettim o dönem eşimle bu konuyu konuştuk ve bir daha açmamaya kapattık. Ama benim günlerim hep bu düşüncelerle geçiyor salgından dolayı psikoloğa flnda gidemedim. Aralarındaki neydi diye düşünmekden kafayı yedim şimdi adam bi şarkı dinlese bi söz okusa fln batıyo bana.
Bize düşkündür. h. Sonları evdedir ekstra bi harcamada söz konusu değil. Ama benim içim neden rahat değil😪
İşyerinden bir kadınla konuşması veya arkadaşı olabilir, hemen kriz alarmı verilecek bir durum değil ki. Sonuçta sizi ve çocuklarınızı ihmal etmemiş, bir sadakatsizlik emaresi yok. Olur yani konuşabilir. Benim de konuştuğum erkek arkadaşlarım var, oldu. Bu demek değil ki partnerlerimize ihanet ediyoruz. Rahat olun lütfen.

Ben eşinize dair şüphe uyandırıcı bir şey görmedim.
Siz neden şüphe duymaya başladınız, başlangıç noktasına sebep olan bir olay, dedikodu mu duydunuz?

Esime benı aldatıyor musun dedim
Kesinlikle hayır dedi
Hayırı duymak ıcın sormussun zaten bu soruyu kabul et.
Evet aldatıyorum diyenin alnından operım henuz hıc duymadım gormedım.
Hayır kadın hastalığıyla ilgili durumdan dolayı sordum, sonuç kötü çıkarsada bu iş biter gibisinden konuştum ben kendimden eminim öyle bi sonuç çıkmayacak dedi. Temiz cıktı

Hayır hiç birşey duymadım.
Eee o halde?
Sanırım eve kapanıp, 3 çocukla yalnız kaldığınız için psikolojiniz bozulmuş.
Kafanızda kuruyor olabilirsiniz.
Ben de 3 çocukla 40 gündür evde kapalıyım.
Eşimi boğmak istiyorum bu ara. :)

38 yaşında bir insanın, eşinin iş arkadaşınla konuşma, sosyal medyadan sil gibi lafları çok çocukça. Ben eşinizin şüpheli bir şeyini görmdim. İş hayatınız var mı yok mu bilmiyorum yada normal erkek arkadaşınız hiç olmadı mı hayatınızda? İnsanın normal arkadaşı olabilir, kaldı ki iş için konuşmuş eşiniz.

Bu şüphenizde haklısınız ve bu şüpheler hep var olucak eşiniz bir kaç işe kalkışmak istemiş olabilir çok şüpheci hareketleri var boşanın diyemem çoçuklarınız var belliki eşinizide seviyorsunuz ama olmaz böyle belki bir destek eşinizle konışma diyicem ama asla kabul etmez yardım almayı çok çok zor bir durum ama eşiniz bu huyundan vazgeçemez bugun bu kadın gitse öbürsü gün bir başka yuva yıkan gelir çiğ süt emmiş çok memleketimizde eşinizle güzelce konuşun dürüst olmasını saglayın ve ayrılın oda ne yapmak istiyorsa yapsın sizin iyi niyetinizi ve evde hizmetinizi saglayarak milletle yazışamaz flört edemez evli adam eşine ve ailesine sadık olmalı yanlış ve ileride çoçuklarınızında pisikolojilerini bozucak bir durum
Siz ne yazdığınızın farkında mısınız? Eşinin çok şüpheli hareketleri mi var? Bence hiç yok. Bu kadın gider başka yuva yıkmaya çalışan çiğ süt emmiş kadın gelir demişsiniz. Bu kadının yuva yıkmaya çalıştığını nerden anladınız? ZİHNİYETLERE BAK

Ben onu boğmak istemiyorum oda beni günlerimiz gayet iyi geçiyor.
Korona bitene kadar sabredin.
Hayat ve biz normale döneceğiz inşallah.
Çünkü elinizde veri yok. Muhtemelen sadece kafanızda kurdunuz ve delil arıyorsunuz.

Çünkü elinizde veri yok. Muhtemelen sadece kafanızda kurdunuz ve delil arıyorsunuz.
[/QUOTE
İnşallah öyledir, yapı olarak eş konusunda baya kıskancım malesef.

Adam bir şey yapmıyor diyemem ama sizin tavırlarınız hiç olgun değil. 38 yaşında koca kadınsınız eşinizin özel hayatına, iş hayatına saygı dıyun. Onu sil, bununla niye konuştun falan çok itici. Güvenmiyorsanız da boşanın illaki aldatmasına gerek yok.
Ne kadar kolay boşan demesi :))

Kadın erkek arkadaşlığına karşı değilim, özellikle is arkadaşlığı tabiki olacak, olmazsa anormal olur. Ama sizin yerinize koyuyorum kendimi, eşim hergün 5 10 dakika biriyle konuşup bunun kaydını silse bende şüphelenirim. Acaba cokmu kıskançsiniz? Yanlış anlamayın diye geçmişi siliyor olabilir mi? Cunku hanimli beyli konuşuyorlarmış. Birde istediğini sil, yanında ariyim gibi rahat tavır sergilemesi demekki yanlış birşey yapmadığını düşündürdü. Aldatsaydi, sanane? Neden telefonumu karıştırıyorsun? Diye sinirlenmesine sebep olurdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back