- Konu Sahibi Duygusalbiri
-
Bunun yasla alakasi yok ki canım kim olursa olsun eşinin bu kadar uzun süreli bir kadınla konusmasindan rahatsız olurYaşınız küçük de değil onu sil, bunu takip etme muhabbetine yapmanıza gerçekten şaşırdım. Yazışmalarının işle ilgili olduğunu görmüşsünüz zaten. Kocanıza bu kadar güvenmiyorsanız ki güvenmiyorsunuz boşanın bence. Böyle her an şüphe ile yaşanmaz
Ben olmuyorum vallahi. Çünkü güveniyorum kendisine. Ben de erkek arkadaşlarımla konuşurum o da rahatsız olmaz.Bunun yasla alakasi yok ki canım kim olursa olsun eşinin bu kadar uzun süreli bir kadınla konusmasindan rahatsız olur
Bunun yasla alakasi yok ki canım kim olursa olsun eşinin bu kadar uzun süreli bir kadınla konusmasindan rahatsız olur
Güven olmasa evlilik olmaz zaten eşine güvenirsin ama su zamanda etrafa güven olmaz tiktokta neler goruyorum kadin evli adamla beraber ve yazışmalarını atıyor evli ve cocuklu bi adamla insanoglu cig süt emmiş eşinin içinde yok belki ama etrafda kimde olabileceğini bilemezBen olmuyorum vallahi. Çünkü güveniyorum kendisine. Ben de erkek arkadaşlarımla konuşurum o da rahatsız olmaz.
Canım arkadaşı olması cok normal zaten düşünsene sadece bi kadinla dakikalarca konusuyor ve siliyor sencede şüphesi normal degil mi?Benim eleştirdiğim nokta uzun süreli bir kadınla konuşması değil ki.
Telefon faturası kurcalamak, benim hesabımdan istediğini sil, bu kadın sende ekli olmasın, hikayelerini neden izledin muhabbeti yapmak 38-42 yaş grubuna uygun mu sizce?
Ek olarak eşimin iş yerinden veya üniversiteden veya çocukluktan vs konuştuğu görüştüğü kadın arkadaşları var. Çokta normal buluyorum. Benim de erkek arkadaşlarım var. İki karşı cinsin konuşması sadece aralarında romantik ilişki olabileceği anlamına gelmemeli 2020 senesinde
Canım arkadaşı olması cok normal zaten düşünsene sadece bi kadinla dakikalarca konusuyor ve siliyor sencede şüphesi normal degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?